![]() |
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Ma intreb de ce e moarta ?
Daca statisticile sunt adevarate : Currently Active Users: 480 (10 members and 470 guests) Va e frica sa postati ? nu va mananca nimeni .. |
|
||||
|
||||
![]() multe alte preocupari, recomand viata sociala "live" ca sa zic asa ... SI DIN CAND IN CAND MAI ARUNCAM UN OCHI AICI .... multi gandesc la fel ca mine sunt sigur de asta
|
|||
|
|||
![]() lasa ca forumul nu e ceva sa-ti ocupe mult timp , nu e ca world of warcraft unde trebuie sa renunti la social life
![]() |
|
||||
|
||||
![]() te vad online mereu ...dupa mine e same shit ... nu spun ca e rau ce faci tu ...spun ca nu toata lumea e ca tine
|
||||
|
||||
![]() OhMyGod and hocus - e criza.. internautii se feresc sa mai tasteze mult, poate pune dracu taxa pe numarul de litere tastate - ca de.. pe criza orice e posibil.
Serios acum, probabil unii au migrat spre alte siteuri, poate a intervenit plictiseala, cred ca o schimbare ar fi necesara atat la forum cat si la site. E ok cum arata, pot spune ca intrece multe siteuri de profil, insa o schimbare nu ar strica.. Am mai obs ca plozimea e interesata doar de pozele care sunt focute la baluri, sau ce evenimente mai sunt, si poate putin presa. In rest mai nimic de focut pe site... Mai nou a aparut si Buna Seara Barlad unde e acelasi monotonie.
![]() ![]() Last edited by Neaga_25; 01-30-2010 at 08:08. |
|
||||
|
||||
![]() nu te baza pe plodaraie aici ... a scrie si mai ales corect e complicat... si apoi ...nici nu e distractiv ...nu canta nimic plus ca nu ai voie sa injuri ...deci nu e cool
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Ce Am Mancat Azi Bun Si Nu Am Zis Decat La Prietenii De Pe Forum | cipD | Life | 153 | 04-29-2015 07:57 |
Site & Forum feedback | Omu | Site & Forum feedback | 89 | 06-28-2009 20:20 |
Forum | Em1nem | Programare & Design | 4 | 03-18-2006 23:03 |
Forum REXNET | catacaz | Rex Net | 5 | 01-29-2006 18:53 |
RL - Comandamentul Central de Iarna si-a inceput activitatea | djlyon | Mini revista presei | 0 | 11-02-2005 08:03 |
Copyright © 2005 ONLINE CONTENT FACTORY SRL. Toate drepturile rezervate. |