![]() |
![]() |
|
||||
|
||||
![]() "Da-i copilului tot ce cere atunci cand vrea el, asa vei face din el un om care aproape sigur nu va respecta legea cand va fi mare."
( John Edgar Hoover FBI Director ![]()
Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic - Bertrand Russel Aiwa-omul cu CTC-ul pentru ca prefer sa gresesc singur decat ajutat de altii !!! Dar nu uit ca atunci cind ma bazez pe cel mai bun prieten, el este primul ce ma dezamageste !! ![]() ![]() ![]() "In viata e ca in WC: rahatul pluteste la suprafata.-SirAlexIce" |
|
||||
|
||||
![]() Orice zi este buna , daca nu atunci la ce bun sa ne mai trezim? (W.Shakespear.)
![]()
|
||||
|
||||
![]() "Nu puterea marilor sentimente face oamenii superiori, ci durata lor." (Fr.Nietzsche)
|
|
||||
|
||||
![]() Traieste-ti viata astfel incat , la batranete, sa poti s-o traiesti din nou fara sa-ti fie rusine sa privesti inapoi!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Dacă nu mori, degeaba trăieşti.
|
||||
|
||||
![]() Cam ciudata maxima asta...ma face sa revin la pesimism
![]() "De multe ori, Dumnezeu ne mangaie nu schimband circumstantele vietii noastre ci schimband atitudinea noastra fata de aceste circumstante." S. H. B. Masterman
|
||||
|
||||
![]() Viata inseamna 51% tristete si 49% fericire, iar in asta consta toata frumusetea ei...
EU |
|
||||
|
||||
![]() Quote:
(tot iti placea tie asta ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Erich Segal ->Din filmul LoveStory 1970-Love means never having to say you're sorry
Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic - Bertrand Russel Aiwa-omul cu CTC-ul pentru ca prefer sa gresesc singur decat ajutat de altii !!! Dar nu uit ca atunci cind ma bazez pe cel mai bun prieten, el este primul ce ma dezamageste !! ![]() ![]() ![]() "In viata e ca in WC: rahatul pluteste la suprafata.-SirAlexIce" |
|
||||
|
||||
![]() Toti murim, dar nu toti traim cu adevarat!
|
||||
|
||||
![]() "Orice zi este buna daca nu,atunci la ce bun sa ne mai trezim?" W.Shakespear.
|
|||
|
|||
![]() "Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei!"
|
|
||||
|
||||
![]() ![]()
CELUI MAI BUN PRIETEN Cand tu razi, rad si eu. Cand tu privesti soarele,simt si eu caldura lui. Cand tu plangi, plang si eu. Cand tu hotarasti sa lupti,lupt si eu. Cand tu te arunci in cap... O sa imi fie tare dor de tine , DESTEPTULE! Last edited by roxette; 05-22-2007 at 22:03. |
|
||||
|
||||
![]() Quote:
[/B http://en.wikipedia.org/wiki/Love_Story#Quotations
CELUI MAI BUN PRIETEN Cand tu razi, rad si eu. Cand tu privesti soarele,simt si eu caldura lui. Cand tu plangi, plang si eu. Cand tu hotarasti sa lupti,lupt si eu. Cand tu te arunci in cap... O sa imi fie tare dor de tine , DESTEPTULE! |
|
||||
|
||||
![]() Il consider mai puternic pe cel ce se invinge pe el insusi, decit pe cel ce isi invinge dusmanul. Este mai greu sa te invingi pe tine decit pe vrasmas. Aristotel
|
|
||||
|
||||
![]() "Barbatul este capabil de eroism, femeia - de orice sacrificiu.
Eroismul innobileaza, sacrificiul aduce sublimul." Victor Hugo
|
||||
|
||||
![]() GABRIEL GARCIA MARQEZ: Nu merita sa plangi pentru nimeni,iar cei care merita nu te vor face sa plangi.
|
||||
|
||||
![]() ” Life Is Your Decision ... Make It Worth Living.”
” Don't Let Others Control Your Life, It's Yours Not Theirs.” ” Your Dream Is Your Future, Make It Happen”
CELUI MAI BUN PRIETEN Cand tu razi, rad si eu. Cand tu privesti soarele,simt si eu caldura lui. Cand tu plangi, plang si eu. Cand tu hotarasti sa lupti,lupt si eu. Cand tu te arunci in cap... O sa imi fie tare dor de tine , DESTEPTULE! |
|
||||
|
||||
![]() "There are two ways to live: you can live as if nothing is a miracle; you can live as if everything is a miracle." - Albert Einstein
|
||||
|
||||
![]() O viata nu valoreaza nimic, dar nimic nu valoreaza cit o
viata. Jerome K. Jerome
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
EvZ - Amenda maxima pe DN1: 152.000.000 de lei | djlyon | Mini revista presei | 1 | 12-27-2005 15:29 |
viteza maxima atinsa | Oreste | Auto | 7 | 10-18-2005 21:46 |
Copyright © 2005 ONLINE CONTENT FACTORY SRL. Toate drepturile rezervate. |