![]() |
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Taxa de interconectare?? Adica conectarea clientilor?? Si daca da cam cat ajunge? Ar fi super daca ar fi nelimitat la 16 euro...
Adrian daca faci un calcul ai sa vezi ca e limitat si traficul ![]() Last edited by Dark_Lord; 02-20-2007 at 15:07. |
|
||||
|
||||
![]() lol , o sa fie cam asa : platesti 16 euro pe luna si vorbesti 10 - 20 ore gratis pe celular , fix " oriunde "
10-20 ore ca un exemplu . daca faci un calcul 16 euro = 1600 (centi) / 5-10 (centi de interconectare) = ? ) facetzi voi calculul .... poate sa fie " gratis " in limita celor 16 euro ! eu asta cred ...cel putin asa se intampla ( dai cu 1 mana , si vorbesti cu alta .... tot in banii pe care i-ai platit ) aaaaa inca ceva ....IAR cred PRESUPUN ca o sa fie " plata in avans pe 2 luni " ....pt ca asa este in alte parti mai CIVILIZATE + telefonul + cablu + altele +altele = cam tot acolo ajungi ... pnm:|
PLC Last edited by ombladon; 02-20-2007 at 17:19. |
|
||||
|
||||
![]() 1. Taxa de interconectare nu are legatura cu clientii, este problema operatorilor. Cine a pomenit de asta nu stie despre ce vorbeste.
2. S-a dat o noua lege in Romania - nu mai e legal sa platesti in avans abonamentul la CATV, telefon, internet.
|
|||
|
|||
![]() Corect traficul la net e nelimitat
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() nu stiam ... inainte asa era :P
Nu exista nimeni car sa iti ofere ceva gratis ... Oricum ....trebuie sa fie ceva la mijloc
PLC Last edited by ombladon; 02-20-2007 at 19:37. |
|
||||
|
||||
![]() Normal ca nu e gratis, unde scrie asta? Arata-mi si mie.
|
||||
|
||||
![]() TCNET si AIRBITES Romania au lansat azi serviciul de telefonie IP!
Cu doar 20 de EURO lunar puteti suna NELIMITAT oriunde pe fix sau pe mobil, in tara sau in strainatate. Pentru abonatii de internet ai firmei pretul este si mai mic - doar 16 EURO! Discuta pe forum!
PLC Last edited by ombladon; 02-20-2007 at 23:03. |
|
||||
|
||||
![]() Tot nu vad "gratis"
![]() Pune cu bold acolo unde e.
|
||||
|
||||
![]() Quote:
Fa-ti abonament la orice telefonie fixa sau mobila sau de care vrei tu ... eu iti platesc tie 16euro si vorbesc de pe telefonul tau unde vreau si cat vreau ...ca se pare ca ptr tine pare posibil sa vb cat vrea muschiul tau cu acei 16 euro din abonament si ai senzatia ca "sunt platite" convorbirile din ei ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Si pana la urma si-a pus cineva ??
|
|
||||
|
||||
![]() ashtept detalii seriose ,nu de genul "mama a venit circul in orash "!
|
|
||||
|
||||
![]() Numai tu?
Eu am asteptata 0 saptamina onorarea unei invitatii la o cana de ceai si nimic! ![]()
Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic - Bertrand Russel Aiwa-omul cu CTC-ul pentru ca prefer sa gresesc singur decat ajutat de altii !!! Dar nu uit ca atunci cind ma bazez pe cel mai bun prieten, el este primul ce ma dezamageste !! ![]() ![]() ![]() "In viata e ca in WC: rahatul pluteste la suprafata.-SirAlexIce" |
|
||||
|
||||
![]() In cazul in care nu a avut nimeni timp/chef sa se intereseze, totul este destul de simplu. Pe site-ul AIRBITES ( http://www.airbites.ro/telephony/phoniac/ ) (A nu se interpreta ca reclama )
![]() Tarif lunar abonament: clienti noi 20 € clienti airbites 16 € Tarif apel in retea: 08:00 – 18:00 0 € 18:00 – 08:00 0 € Tarif apel Romtelecom local: 08:00 – 18:00 0 € 18:00 – 08:00 0 € Tarif apel Romtelecom national: 08:00 – 18:00 0 € 18:00 – 08:00 0 € Tarif apel mobil: 08:00 – 18:00 0 € 18:00 – 08:00 0 € Tarif apel alte retele fixe: 08:00 – 18:00 0 € 18:00 – 08:00 0 € Tarif apel retele fixe internationale: 08:00 – 18:00 0 € 18:00 – 08:00 0 € Dar, daca aruncati o privire mai jos, observati urmatoarea fraza: Pentru tarife apeluri in retele mobile internationale, click aici. Dupa ce dati click, aflati ca "mocaciunea" asta nu e chiar atat de nelimitata, scrie clar tarifele pentru toate tarile existente si inexistente. Ce-i drept, tarife mici, nu am vazut mai mult de 0,30 eurocenti undeva, dar chestia e relativa, pentru ca pretul afisat este fara TVA. Deci, cei care va ganditi ca o sa vorbiti in strainatate de o sa va fiarba firul, uitati ca nu e chiar asa, oricum pentru convorbiri in tara e ok. Atat am avut de zis, mai astept si de la voi noutati in legatura cu acest serviciu... pare interesant! |
|
||||
|
||||
![]() Quote:
Legat de tarife..e un pas in fatza destul de mare! Mai tot omul are un amic pe dincolo ce are poate un fix in zona! In orice caz reteaua e condusa de aceiasi barladeni cu suflet mare ce stiu sa-si respecte cuvintul dat!
Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic - Bertrand Russel Aiwa-omul cu CTC-ul pentru ca prefer sa gresesc singur decat ajutat de altii !!! Dar nu uit ca atunci cind ma bazez pe cel mai bun prieten, el este primul ce ma dezamageste !! ![]() ![]() ![]() "In viata e ca in WC: rahatul pluteste la suprafata.-SirAlexIce" |
|
||||
|
||||
![]() Dati-mi voie sa adaug ceva. Cred ca ar fi bine-venita si o parere din exterior.
Din tot ce am vazut pe piata, la ora actuala nu exista alte firme in Romania care sa ofere asa ceva... este pur si simplu MOCA! Aceste servicii exista doar in retelele Airbites! Faptul ca Barlad-ul este printre acele retele, pentru mine spune foarte mult!!!
www.hqn.ro High Quality Networks Daca esti client HQN, poti trai mai linistit ![]() Last edited by nevrax; 03-21-2007 at 02:15. |
|
|||
|
|||
![]() Quote:
Deocamdata e moka.Dar acum o saptamana era ...si mai moka.Oare saptamana viitoare va fi tot la fel de moka?Oricum e cate de cat moka!
|
|||
|
|||
![]() Totusi... ? S-a abonat cineva ?
|
|
||||
|
||||
![]() in afara de firma nimeni .... eu am testat merge bine ...se aude bine ... in schimb daca vorbesti vreo 45 min sunt sanse sa-ti cada odata scurt ... sincer din punctul meu de vedere e o afacere buna sa-ti tragi telefon de la ei, numai ca se mai lucreaza si se mai gandeste o implementare cat mai buna ... mai asteptam
|
|||
|
|||
![]() hmm...poi pe mine ma interesa sa vb mai mult international pe mobil...
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() pai stai la romtelecom sau rds si da vreo 200 de telefoane pe luna pe mobil si inca 200 de telefoane pe alte retele fixe decat cea pe care esti tu ... si mai plateste si un abonament de 35ron in fiecare luna (romtelecom) si apoi ai sa vezi si tu care e avantajul ...
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
[Soseaua de Centura] Interzicerea traficului greu noaptea in Barlad | djlyon | Bârlad | 49 | 06-27-2010 22:01 |
Abuzuri la RDS Barlad | djlyon | Bârlad | 112 | 10-05-2006 07:04 |
Barlad Vara 2006 | Maarten | Bârlad | 12 | 09-17-2006 01:37 |
Aveti poza cu STEAUA la Barlad? | drag17axl | Bârlad | 5 | 06-08-2006 21:44 |
Adevarul - Operatorii de telefonie mobilă lansează localizarea prin celular | djlyon | Mini revista presei | 0 | 06-06-2006 09:18 |
Copyright © 2005 ONLINE CONTENT FACTORY SRL. Toate drepturile rezervate. |