![]() |
![]() |
|
||||
|
||||
![]() As dori sa cer primariei amplasarea de cosuri de gunoi si pentru soferi, orientate spre strada. Cred ca de peste 100 de ori am vazut aruncandu-se sticle din masina direct pe strada, tot felul de hartii pentru ca unora le e lene sa se dea jos din masina si sa arunce civilizat.
As propune sa se instaleze pe portiunea "magazinul general - primarie" sau daca ar ingreuna traficul pentru ca e prea mica portiunea de drum, atunci ganditi-va voi la alta portiune. Last edited by Oreste; 06-03-2007 at 03:22. |
|
||||
|
||||
![]() Eu aveam niste coji de banana o data si am condus pana intr-un cartier langa un container si le-am aruncat in el direct din masina
![]() Nu mi-era lene, dar cum imi place sa sofez, am zis de ce sa nu combin utilul cu placutul ![]()
|
||||
|
||||
![]() daaaaaa,,,shi mie imi plac noile tipuri de containere arunc punga cu gunoi diect din mashina ,mai nasol e ca dupa ce il arunci ,,vezi ca scoate unul capul din container
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Domnule Primar va rog asfaltati Strada Pacii ,este cea mai jalnica strada din Barlad !
Last edited by wxdj; 07-12-2007 at 11:41. |
|
||||
|
||||
![]() cu stima,wxdj*
![]() |
|
||||
|
||||
![]() vezi ce'ti doresti ca s'ar putea sa se indeplineasca
si noi am vrut sa asfalteze Iorgu Radu si au asfaltat 10 m... ![]()
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Poze | djlyon | Fun | 93 | 01-31-2010 12:18 |
Copyright © 2005 ONLINE CONTENT FACTORY SRL. Toate drepturile rezervate. |