![]() |
![]() |
|
View Poll Results: Ce retea de telefonie mobila folositi? | |||
Connex |
![]() ![]() ![]() ![]() |
24 | 36.36% |
Cosmorom |
6 | 9.09% |
Orange |
41 | 62.12% |
Zapp |
6 | 9.09% |
Multiple Choice Poll. Voters: 66. You may not vote on this poll |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]() revenind la discutia de baza...deocamdata stau pe orange cam de 3 ani...si alte oferte inca nu m-au facuts a schimb reteaua
|
|
||||
|
||||
![]() hai totusi sa privim realitatea locala: ORANGE cam face figuri...de multe ori sun de pe Connex si la diversi amici ce sint pe Orange nu reusesc sa "prin" linie libera...sun pe orangele meu il aud sunind si pauza
![]() ![]()
Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic - Bertrand Russel Aiwa-omul cu CTC-ul pentru ca prefer sa gresesc singur decat ajutat de altii !!! Dar nu uit ca atunci cind ma bazez pe cel mai bun prieten, el este primul ce ma dezamageste !! ![]() ![]() ![]() "In viata e ca in WC: rahatul pluteste la suprafata.-SirAlexIce" |
|
||||
|
||||
![]() Aaa, asta ca sa-i vezi pe cei care-s pe Orange, ca de multe ori nu pot initia apeluri!..
|
||||
|
||||
![]() Mam cam foit catusi de cat prin numeroase orase CONNEX mere mai bine .
|
|
|||
|
|||
![]() Connex este mai stabil in ciuda tarifelor mai mari.
Eram la pescuit la Carja si nu aveam semnal nici pe Connex nici pe Orange dar totusi am primit telefoane si daca statea nemiscat chiar am putut comunica :d |
|
||||
|
||||
![]() TicaBD...pai de ...daca ai Connex..normal ca e deajuns un semnal cat de cat acolo mic...si potzi vorbi! Mai ales ca ai si ANTENA ! De asta nu imi plac astea cu antena interna...cum nu e semnal OK cum gata pa adio retea
![]()
Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic - Bertrand Russel Aiwa-omul cu CTC-ul pentru ca prefer sa gresesc singur decat ajutat de altii !!! Dar nu uit ca atunci cind ma bazez pe cel mai bun prieten, el este primul ce ma dezamageste !! ![]() ![]() ![]() "In viata e ca in WC: rahatul pluteste la suprafata.-SirAlexIce" |
|
||||
|
||||
![]() Quote:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Orange e pt cei ce nu le ajung minutele, Connex e pt cei ce vor putin mai multa calitate, iar zapp e pt pretentiosi!! si c aorice fotbalist inchei cu "parerea mea"
![]()
|
||||
|
||||
![]() Quote:
![]()
|
||||
|
||||
![]() EHE Connex-Vodafone ! always Connex !
![]() intrebatii` pe aia de la Orange ce semnal au ei cand e furtuna , ninge sau e ger afara! ![]() Forta fie cu Noi! |
|
||||
|
||||
![]() Stie JEDI ce stie
![]()
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]() Deja le-a eliminat din cate am inteles...cu incepere chiar de azi
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Nu.
Quote:
|
|||
|
|||
![]() "Za fiuciar iz brait, za fiuciar iz..." Orange folosesc eu de cand am mobil, si nu m-a dezamagit. Nu am incercat nici Vodafone (RIP Connex
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Sa`mi bag ceva`n retzeaua mea de telefonie mobila .... adik Orange .. vara`le`ash portocala`n qur .. si nu maru` (A se vedea aici la Perle! ) Sunt varza.... Apropo .. mersi AIWA pt chestia pe care m-ai invatat sa o fac, si pe care, dupa cum vezi, am folosit`o :P
Last edited by Kent; 08-20-2006 at 00:23. |
|
||||
|
||||
![]() Apropo` de cine scria` mai sus ca Orange e cel mai bun si ca Vodafone (Rip).......... intreaba te de ce nu aveai semnal cand era furtuna, viscol sau inghet! sau catzi au renuntat vara asta la serviiciile de proaste calitate oferite de Orange portocala romania!
hai sa fitzi iubiti!vodafone ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Cu placere KENT
![]() Asa e Jedi...si mai ales cand ai antena portocalie la nici 100m si stai si te uiti ca nu merge ...ba nu sta semnalul ba ai semnal dar nu poti suna sau sa dai sms ![]()
|
|||
|
|||
![]() Eu, Kent, Domiciliat in Barlad, comuna Vaslui, Declar ca Orange sucz... E d kkt .. m`am saturat sa imi dea "Fara Conexiune" .. m`am saturat sa le platesc astora bani aiurea.. m`am saturat... "de patul meu de`acasa.. cearceafurile nu mai imi zambesc" ... sa ma frec... deja ... o iau razna! Sunatzi careva la salvare!
|
|
||||
|
||||
![]() Quote:
Ma-ntorc la tine beat dupa o luna (Ma primesti?) Cu marea-n suflet si cu scoica mea. (Te rog mult, ma primesti?) Stiu c-ai sa ma certi Si apoi c-ai sa ma ierti Caci vantul e prietenul tau bun (N-am facut nimic acolo...) Si mai e ceva ... Tu stii ca iarna tu esti Marea mea Vara asta am sa ma-ndragostesc Vara asta am sa ma-ndragostesc Vara asta am sa ma-ndragostesc De tine. |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Cotidianul - Darul grecilor pentru Orange si Connex: abonament de 3 euro | djlyon | Mini revista presei | 0 | 12-07-2005 10:09 |
Trucuri si sfaturi profesionale - Intretinere | Oreste | Auto | 2 | 11-14-2005 03:37 |
EvZ - Mobila noua pentru Bolton | djlyon | Mini revista presei | 0 | 11-07-2005 07:47 |
ce messenger folositi? | Omu | Software | 13 | 08-27-2005 22:19 |
Copyright © 2005 ONLINE CONTENT FACTORY SRL. Toate drepturile rezervate. |