![]() |
![]() |
|
|||
|
|||
![]() daaa astia ne vind noua resturi ma lucruri de unica folosinta ?
ceam cumparat 1 masina de tuns 399, 000 lei am scapat de ea ca nu era buna nu mergea sa tunzi 2 luarai Hota 2,2 parca milioane cind s-o pun in perete sparta carcasa am fost , dupa oleaca de chin cu ei mio dat alta tot cu defecte si 3 luarai dvd teletech nu lam folosit in vitrina a stat aaa era in garantie il duc ca scirtiea si nu se inchidea bine usita de la el o zis ca nu are nimic e bun acum mi-a expirat garantia siii sa sticat de tot am fost la ei ma trimiteu sal repar la alta firma pa banii meiii chin mare frate cu ei nici nu vreau sa se uite la el sa vada ce are astai care erau in magazinu altex se chemau intre ei pina ce unu lo verificat siii mo trimis la service cica al lor dai alta firma chin chin mare so motiv la ei ,, ca undei bonu de la dvd ,, bonul undei bonu daca il mai gaseam , gaseau repede alte motive ca undei ambalaju cred |
|
||||
|
||||
![]() E bine de stiut ca magazinul altex trebuie mreu ocolit.
1 Calitata produselor este slaba. 2 Nu exista o gama de firme la unele produse deci nu poti sa faci comparatie. 3 Orice produs cumparat de mine din magazinul Altex n-a durat mai mult d 3 ani. 4 Fiecare client poate sa-si alaga magazinul nu-i batut in cuie ca doar la ALTex gasesti DVD sau ce-ai mai cumparat tu exista FLANCO peste drum sau BRIO un magazin respctabil din toate punctele de vedere atat ca pret cat si calitate. 5 In legatura cu garanita si eu am avut probleme cu un produs insa dupa cum fiecare firma are stipulat in CONTRACT la punctul de garantie. GARANTIA SE FACE DACA EXISTA AMBALAJUL ORIGINAL, CONTRACT, BONUL FISCAL SI CERTIFICATUL DE GARANTIE. Eu pot spune ca am dus produsul fara ambalajul original a-l produsului si macar pentru odata am fost multumit de Altex.
|
||||
|
||||
![]() Se pare ca dupa interex si altex se pregateste sa inchida la noi.....
Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic - Bertrand Russel Aiwa-omul cu CTC-ul pentru ca prefer sa gresesc singur decat ajutat de altii !!! Dar nu uit ca atunci cind ma bazez pe cel mai bun prieten, el este primul ce ma dezamageste !! ![]() ![]() ![]() "In viata e ca in WC: rahatul pluteste la suprafata.-SirAlexIce" |
|
|||
|
|||
![]() [off-off-topic] AIWA, cred ca ai ramas singurul care mai posteaza pe forum, nu? Mai este cineva "in viata"pe aici? Nu ca ar fi rau, dar chiar au disparut toti cei care postau si erau activi?
![]()
|
||||
|
||||
![]() Din ce am inteles Stefan....inregistrarea pe forum nu ar functiona!
Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic - Bertrand Russel Aiwa-omul cu CTC-ul pentru ca prefer sa gresesc singur decat ajutat de altii !!! Dar nu uit ca atunci cind ma bazez pe cel mai bun prieten, el este primul ce ma dezamageste !! ![]() ![]() ![]() "In viata e ca in WC: rahatul pluteste la suprafata.-SirAlexIce" |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
Copyright © 2005 ONLINE CONTENT FACTORY SRL. Toate drepturile rezervate. |