![]() |
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Avea vreo 5 conturi incepute. I-am activat manual Neaga_25.
|
||||
|
||||
![]() Multumesc frumos in numele lui!
Momentan e in RFG dar revine! ![]()
Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic - Bertrand Russel Aiwa-omul cu CTC-ul pentru ca prefer sa gresesc singur decat ajutat de altii !!! Dar nu uit ca atunci cind ma bazez pe cel mai bun prieten, el este primul ce ma dezamageste !! ![]() ![]() ![]() "In viata e ca in WC: rahatul pluteste la suprafata.-SirAlexIce" |
|
||||
|
||||
![]() SE pare ca nu reuseste sa foloseasca acel cont asa ca acum cateva minute si-a facut altul
USER: DjNEAGA A venit si e-mail de confirmare...a apasat pe link dar nu reuseste sa posteze Activeaza-l pe asta DjLyon si sterge restul conturilor ca nu are rost sa stea sa ocupe aiurea
Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic - Bertrand Russel Aiwa-omul cu CTC-ul pentru ca prefer sa gresesc singur decat ajutat de altii !!! Dar nu uit ca atunci cind ma bazez pe cel mai bun prieten, el este primul ce ma dezamageste !! ![]() ![]() ![]() "In viata e ca in WC: rahatul pluteste la suprafata.-SirAlexIce" |
|
|||
|
|||
![]() Quote:
|
|
||||
|
||||
![]() ????????????????????
The requested URL could not be retrieved While trying to retrieve the URL: http://www.mwdesign.ro/ The following error was encountered: The requested object is INFECTED with the following viruses: HEUR:Trojan.Script.Iframer Please contact your service provider if you consider it incorrect. Generated: Sat May 16 16:32:12 2009 Kaspersky Internet Security 2009 LINKUL se afla pe prima pagina a siteului ![]()
|
|||
|
|||
![]() Am primit un mesaj si nu stiu ce trebuie sa fac! Ma ajuta cineva?
|
|||
|
|||
![]() E un link fals, vom sterge userul.
|
|
|||
|
|||
![]() cand???????????????????????????????????
uite .... Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() e ok acum
|
||||
|
||||
![]() ticabd asta nu prea se tine de treaba ... am observat si eu
![]()
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Ce Am Mancat Azi Bun Si Nu Am Zis Decat La Prietenii De Pe Forum | cipD | Life | 153 | 04-29-2015 06:57 |
Ce ar mai trebui pus pe site ? | wxdj | Cereri şi reclamaţii | 54 | 03-04-2008 14:52 |
Cand se va putea download-a de pe site si din alte orase??? | katja | Cereri şi reclamaţii | 20 | 03-04-2007 11:29 |
Forum | Em1nem | Programare & Design | 4 | 03-18-2006 22:03 |
Copyright © 2005 ONLINE CONTENT FACTORY SRL. Toate drepturile rezervate. |