![]() |
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Quote:
![]()
Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic - Bertrand Russel Aiwa-omul cu CTC-ul pentru ca prefer sa gresesc singur decat ajutat de altii !!! Dar nu uit ca atunci cind ma bazez pe cel mai bun prieten, el este primul ce ma dezamageste !! ![]() ![]() ![]() "In viata e ca in WC: rahatul pluteste la suprafata.-SirAlexIce" |
|
||||
|
||||
![]() FLORINELU ... daca tot te interesezi de internet si cablu TV... vezi si de ce se opreste apa rece noaptea ...
|
|
|||
|
|||
![]() Quote:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Quote:
|
|
|||
|
|||
![]() Quote:
|
|
|||
|
|||
![]() Bucurestiul nu e Barlad ba ... sunteti nebuni ???
Ia mai lasati-ma ba si vedeti`va de treaba voastra . PA ! Cablul tv vine in continuare de la firma aia cu 3 angajati si 2 vaci care se keama telev sat, |
|
||||
|
||||
![]() LOL - Pai pe aia ati cumparat-o voi
![]()
|
||||
|
||||
![]() Quote:
Ce pot spune ca ...baietii de la tehnic..si aici ma refer la cei ce se ocupa strict de partea de tehnic nu cei de la asanumita televiziune chiar sint OK...acum cei de la televizune..e treaba lor si a celor ce i-au cumparat mai ales dupa simulacrul de concurs....ce e de toata jena am serioase rezerve ![]() Cine a mai vazut concurs de crainici TV ce sint alesi dupa dosar si poza! ![]() ![]()
Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic - Bertrand Russel Aiwa-omul cu CTC-ul pentru ca prefer sa gresesc singur decat ajutat de altii !!! Dar nu uit ca atunci cind ma bazez pe cel mai bun prieten, el este primul ce ma dezamageste !! ![]() ![]() ![]() "In viata e ca in WC: rahatul pluteste la suprafata.-SirAlexIce" |
|
||||
|
||||
![]() pentru faza cu 3 angajati si doua vaci in momentul asta, Florinelu multi barladeni te-ar lua la pumni...eu ma numar printre ei
|
|
||||
|
||||
![]() Katja..hai sa nu incepem sa vedem cine le are mai mari..de ce trebuie sa te cobori la nivelul lui.. fii tu mai inteligenta!
|
||||
|
||||
![]() N-am stat sa fac verificari, si nici nu intentionez
![]() ![]() Pe forum e Katja, care pronuntat Katia e nume de fata (or at least that's how it's supposed to be..)
|
||||
|
||||
![]() :P..multumesc...:d....farfui..badaranule
|
|
|||
|
|||
![]() Quote:
Parca ziceai sa te lasam in prima faza...apoi revii si dai o explicatie de imi vine sa cred ca "Barladul nu e Bucuresti" "BA" .... JENANT Last edited by Cristi; 08-26-2005 at 01:43. |
|
|||
|
|||
![]() Quote:
Quote:
SI MAI JENANT Last edited by Cristi; 08-26-2005 at 02:37. |
|
|||
|
|||
![]() Quote:
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Mai da lasa-ti concurenta sa intre pe piata ca doar asa vor mai scadea preturile la net si poate cu aceasta si viteza de acces si de ce nu si servicii adiacente mai multe.
O singura chestie nu-mi place la RDS, nu au un suport tehnic permanent cand are nevoie omul, trebuie sa astepte sa raspunda cineva la telefon ca apoi sa-ti spuna ca vai tehnicul sau adminul de retea e la o bere sau unde o fi el. In rest sa vedem cat de buni vor fi |
|
||||
|
||||
![]() Quote:
|
||||
|
||||
![]() corect twisted...mai ales ca acum tot ai de unde alege..nu?:P
|
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 7 (0 members and 7 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Net de la RDS | wxdj | RDS / RCS | 135 | 11-16-2006 18:15 |
de abia astept sa ma mut la rds | Northwood | TC-NET | 60 | 06-10-2006 20:37 |
Oare o sa fie Tcnet+Rexnet vs. RDS?? | zarel | RDS / RCS | 18 | 10-10-2005 15:16 |
Ce Am Facut Pentru Orasul Meu ? | cipD | Bārlad | 4 | 09-02-2005 09:16 |
Copyright © 2005 ONLINE CONTENT FACTORY SRL. Toate drepturile rezervate. |