![]() |
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic - Bertrand Russel Aiwa-omul cu CTC-ul pentru ca prefer sa gresesc singur decat ajutat de altii !!! Dar nu uit ca atunci cind ma bazez pe cel mai bun prieten, el este primul ce ma dezamageste !! ![]() ![]() ![]() "In viata e ca in WC: rahatul pluteste la suprafata.-SirAlexIce" |
|
|||
|
|||
![]() D apai daca asa urat e mosu...eu nu mai cred in el ... totusi ar mai fi ceva... asta cred ca e asa de expirat pentru ca e made in romania ... !!!! eu il astept pe ala de departe nu pe asta din buletin ca astuia ii dau eu daruri numai sa nu vina!!!!!
![]()
|
||||
|
||||
![]() Oups....frumusetea vine din interior uneori!
Ca e frumos sau urat ..ca e tanar sau batrin ce mai conteaza? Vorba cuiva: "..mosul e in fiecare dintre noi...sadit acolo in amintirile copilariei..."
Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic - Bertrand Russel Aiwa-omul cu CTC-ul pentru ca prefer sa gresesc singur decat ajutat de altii !!! Dar nu uit ca atunci cind ma bazez pe cel mai bun prieten, el este primul ce ma dezamageste !! ![]() ![]() ![]() "In viata e ca in WC: rahatul pluteste la suprafata.-SirAlexIce" |
|
||||
|
||||
![]() a fost acum catziva ani un reportaj pe acasa sau pe protv...cu aceasta persoana....care cand se apropia luna decembrie...isi scotea fixu` din priza...din cauza telefonelor... akuma mi`am adus aminte ...
![]()
|
||||
|
||||
![]() Da' pe tacsu ati remarcat cum il chema?
![]()
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Exista sau nu civilizatie in zona? | AIWA | Bārlad | 24 | 04-30-2007 09:27 |
Exista si OAMENI pe net? | AIWA | Life | 32 | 10-09-2006 13:57 |
Gandul - Nicolae Mischie cere suspendarea urmăririi sale penale, din cauza unei fracturi de gleznă | djlyon | Mini revista presei | 0 | 12-17-2005 08:30 |
EvZ - Vreme primavaratica pana la Sfantul Nicolae | djlyon | Mini revista presei | 0 | 11-26-2005 07:13 |
stie cineva cum pot contacta si eu RDS-ul | keNnY | RDS / RCS | 2 | 10-14-2005 15:57 |
Copyright © 2005 ONLINE CONTENT FACTORY SRL. Toate drepturile rezervate. |