![]() |
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Sunt mutata in Barlad de aproape un an, dupa ce am locuit timp de 23 in Vaslui. Trebuie sa recunosc ca barladenii sunt mult mai deosebiti din multe puncte de vedere si ca imi place aici. Ce ma mira insa este faptul ca in comparatie cu vasluienii, in Barlad lumea nu merge sa-si sustina echipa de fotbal locala. Vor spune probabil multi ca Rulmentul este in Divizia C si ca joaca prost. Am mai auzit acest gen de comentarii. Insa, chiar daca sunt femeie si fotbalul este apanajul barbatilor
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Poate ca barladenii sunt mai (sau prea) pretentiosi sau exigenti si considera ca au lucruri mult mai bune si mai utile de facut decat sa asiste la un meci de fotbal de nivel indoielnic pe un "stadion" care cu greu poate fi numit asa. Pe de alta parte, Barladul are o traditie in rugby, desi nici acest sport nu se mai bucura de audienta mai mare in randul concetatenilor nostri, poate si din cauza distantei care desparte stadionul de oras.
Oricum, acum cativa ani (5-7), cand aveam echipa de fotbal in divizia B, imi amintesc ca stadionul Fepa era plin si uralele suporterilor se auzeau pana departe in oras. Asa ca, probabil, barladenii au acum alternative mai bune pentru timpul liber, decat o partida din divizia C unde poti sa auzi doar urlete si injuraturi si poti sa vezi cea mai mare densitate de betivi pe metrul patrat. ![]()
Binecuvintati sa fie dusmanii nostri care ne spun adevarul atunci cind prietenii ne flateaza. Last edited by MAYDAY; 05-07-2006 at 14:35. |
|
|||
|
|||
![]() Mda... si cum vezi tu revigorarea fotbalului barladean? Sa fim sinceri, urlete si injuraturi se aud frecvent si la meciurile din Divizia A! (vezi ultimul meci al Stelei cu Gloria Bistrita :P. Sa inteleg ca betivii sunt o problema pe stadion? Las' ca vine "prohibitia" acusica, doar vedeti ca onoratul nostru Guvern are grija de sanatatea noastra si a introdus frumuselele taxe la tigari si alcool! Oricum, am inteles ca pensionarii si copiii au intrare libera la meciurile de fotbal. Insa mi se pare aiurea sa fie carotata in acest fel echipa, chiar si daca este de Divizia C. Ce, jucatorii sunt cumva altceva decat barladeni? Nu stiu, in privinta aceasta, vasluienii sunt mai "patrioti"...
|
|
||||
|
||||
![]() de ce ? sunt 3 motive :
1 generatia internet 2 stadionul prea prost 3 stima si respectul fiecarui barladean de a merge pe o epava de stadion . more ? ......echipa care nu joaca .... fotbal
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Quote:
![]() Daca pe vremea epocii de aur aveai in 89 cam7 ani??? cat avea surioara ta? cam ciudata amintire ai.... ![]() Motive? - Noi nu avem un Porumboiu (Incearca Nea`Titi sa faca ceva insa...mandria unora e mare si cam baga bete in roate omului) - La ce stadion te referi? (ala din gradina sau ala de la capatul orasului?) Nu de alta dar Vasluiul in are in buricul targului - Prefer sa merg la un meci al celor de AICI (dupa cum vezi nu vad nimic de Vaslui ci vad BARLAD alaturi de nume mari) - La cate scandaluri de blaturi se fac....nici macar cei ce reprezinta cu cinste BARLADU si aici ma refer din nou la Rulmentisti NU SINT INCURAJATZI moral de prea multa populatie asa ca...ce sa ceri la divizia C PS Legat de taxe...eu spun ca sint bune...berea si vinul au scapat ...iar cei cu "luminarea dracului" poate invatza ca mai sint si nefumatori in zona!
Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic - Bertrand Russel Aiwa-omul cu CTC-ul pentru ca prefer sa gresesc singur decat ajutat de altii !!! Dar nu uit ca atunci cind ma bazez pe cel mai bun prieten, el este primul ce ma dezamageste !! ![]() ![]() ![]() "In viata e ca in WC: rahatul pluteste la suprafata.-SirAlexIce" Last edited by AIWA; 05-08-2006 at 04:09. |
|
|||
|
|||
![]() 1. In '89 aveam 19 ani 2. Ironia cu "sper ca bataile tatalui sa nu te fi marcat negativ! banuiesc ca era un pic mai mare ca tine si ...acele meciuri vizionate pe furate...i-au adus numeroase cuvinte noi in vocabular" nu prea tzine, iar sora mea este acum profesor de informatica in SUA. Deci... 3. "NU SINT INCURAJATZI moral de prea multa populatie asa ca...ce sa ceri la divizia C". Ala nu are motive, nici celalalt si in genere foarte putini. Nu am initiat acest subiect in ideea de a afla cate scaune are stadionul si cate fire de iarba nu ies la inventar. Ideea era ca as fi fost curioasa sa aflu cati dintre barladeni merg la stadion pentru ca echipa este din orasul in care traiesc. Si daca nu barladenii ar trebui sa aprecieze eforturile jucatorilor si a celor care se straduiesc sa sustina financiar echipa, atunci cine s-o faca?!
|
|
||||
|
||||
![]() Pai ...ambigua e exprimarea ta...23 de ani de viatza in vaslui+1 in barlad fac 24 de viatza! Bine poate ai mai uita sa precizeri ca pina la cei 23 de ani locuitzi in vaslui ..ai mai locuit inca ceva ani pe undeva...altfel nu ies cei 19 ani cu care te laudai in 89!
Oricum tot mica esti daca ma uit la mine in buletin ![]() 02. Nu era IRONIE..imi cer scuze daca asta s-a inteles era o reactie fireasca la ce ai povestit tu legat de bataile tatalui si legat de "vocabularul" de pe o arena sportiva 03. Am copilarit linga stadion...bunica e vasluianca si era la exact 5min de el...spun era intrucat e decedata! 04. daca scotzi o fraza din context...vezi si la ce se referea ea...apropo daca ai nevoie sa afli cati dintre barladeni merg la stadion doar pentru ca echipa e din barlad .. recomand sa bagi in piept ecusonul de presa si mergi la stadion cind au meci... banuiesc ca poti afla mult mai usor direct de la sursa. Si uite asa se naste un alt articol! Legat de sustinere financiar a echipei...aici (sper sa nu ma insel) e vorba de un om ce detine un local destul de cunoscut...daca tot el este atunci sincer il felicit pentru ce face si pentru ca nu-si pierde sperantza!
Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic - Bertrand Russel Aiwa-omul cu CTC-ul pentru ca prefer sa gresesc singur decat ajutat de altii !!! Dar nu uit ca atunci cind ma bazez pe cel mai bun prieten, el este primul ce ma dezamageste !! ![]() ![]() ![]() "In viata e ca in WC: rahatul pluteste la suprafata.-SirAlexIce" Last edited by AIWA; 05-08-2006 at 15:31. |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Well.. sper sa va placa articolul de pe site, despre cel care demonstreaza prin ce face ca este barladean. Slobod la injurat!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Aaaa, si va astept la meci azi la ora 18, pe stadion! Poate facem un top al celor mai pestritze injuraturi! :P
|
|
||||
|
||||
![]() http://www.barlad-online.ro/barlad.p...iu_advs&id=790
Felicitari pt articol!
Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic - Bertrand Russel Aiwa-omul cu CTC-ul pentru ca prefer sa gresesc singur decat ajutat de altii !!! Dar nu uit ca atunci cind ma bazez pe cel mai bun prieten, el este primul ce ma dezamageste !! ![]() ![]() ![]() "In viata e ca in WC: rahatul pluteste la suprafata.-SirAlexIce" |
|
|||
|
|||
![]() Multam fain! Da' sa stii ca am fost si la meci. Cu tot cu pruncul meu. Si chiar a fost frumos. Pst! N-am auzit injuraturi asa multe, da' eu tot mi-am muscat limba de cateva ori ca sa n-o fac.
![]() |
|
||||
|
||||
![]() sa creasca mare si frumos(pruncu)
E bine daca te-ai autopotolit...daca ar fi toata lumea cu autocenzura..ar fi ok!
Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic - Bertrand Russel Aiwa-omul cu CTC-ul pentru ca prefer sa gresesc singur decat ajutat de altii !!! Dar nu uit ca atunci cind ma bazez pe cel mai bun prieten, el este primul ce ma dezamageste !! ![]() ![]() ![]() "In viata e ca in WC: rahatul pluteste la suprafata.-SirAlexIce" |
|
|||
|
|||
![]() Va astept la meci, diseara. Echipa de fotbal are astazi nevoie de sprijin moral. Sunt tare curioasa sa vad cati barladeni sunt in stare sa faca asta!
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Mai bine sustzinem echipa de rugby .. Daca s`ar investi pe cat se vorbeste la Barlad , poate ar veni si ceva spectatori .. N-am mai mers la un meci de fotbal de knd eram junior si dadeam cu stangu-n dreptu` la CSS
![]() |
|
||||
|
||||
![]() da ai drepatate echipa de rugby este inca in divizia A de rugby...si merita suport mare de la noi
|
|
||||
|
||||
![]() si oare ce spuneam eu in primul post!
![]()
|
|||
|
|||
![]() Oare de ce nu si-o sustin ... ptr ca din cate am auzit eu a retrogradat in divizia D.
|
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
RL - Doar 90 sau 120 de minute de fotbal, apoi... Exista viata si dupa acest meci! | djlyon | Mini revista presei | 0 | 04-06-2006 09:46 |
RL - Realitatea TV a stricat piata transmisiilor de fotbal! | djlyon | Mini revista presei | 2 | 03-25-2006 19:15 |
Copyright © 2005 ONLINE CONTENT FACTORY SRL. Toate drepturile rezervate. |