![]() |
![]() |
|
|||
|
|||
![]() cred ca tcnetu va cam da faliment deoarece cu doar 45 lei poti avea mult mai multe de la rds. asa ca tcnetule daca nu faci o oferta criminala eu cam o sa imi iau zboru de pe aici ...
|
|
||||
|
||||
![]() fuji...pls..cat mai repede....hai
|
|
|||
|
|||
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() hmmm....sigur are cea mai tare oferta...net de 5 ori mai rapid si mai stabil si sigur va fi de 12 ori mai "eftin"
|
|
||||
|
||||
![]() oricat de tare este oferta... vor exista lucruri pe care nici mama rds-ului nu le va putea face...
![]() as vrea si eu sa stiu daca exista raspunsuri pozitive pentru: * rds-ul va putea da in Barlad la 1500 de clienti acces in retea de 100 Mbit / client? * angajatul de la RDS va veni la client acasa sa ii faca o devirusare? * RDS-ul va da petrecere in cinstea "retelei" la toti abonatii ![]() * RDS-ul sau oricare alt ISP va putea face, cu acceleasi resurse, o retea mai buna ca TC-NET-ului? veti realiza singuri... cu timpul... cand o sa va saturati de schimbat providerii... atunci nu va ramane decat sa ![]()
|
|||
|
|||
![]() Quote:
Legat de petrecere.. Cul men. Si cu ce ma incalzeste pe mine ? Quote:
In plus, tot se spunea ca de ce cade saptamanal RDS-u. Macar cadea o ora maxim 2 dupa care totul revenea la normal. Cel putin in zona gara, sambata si duminica a mers totul de kkt, si internet si retea si tot. Internet-ul nu mergea, nimic ce tinea de metropolitan nu mergea. Deci care e mai sigur. Rds-ul care cade o ora si revine, sau tecenetu care se duce cu zilele. Si tu stai ca prostu si te bucuri ca ia uite-te ce bine merge tecenetu. Traiasca Codreanu cu metropolitanu lui de 100 mb/s, de care multi se plang ca nu mai trag decat cu maxim 4-5 Megabystes/s fata de ~12 cat ar fi normal. Cei care doriti sa va laudati cu metropolitanul care merge excelent si cu internetul care ziua merge in ultimul timp penibil, n-aveti decat sa ramaneti la mult iubitul tecenet. Last edited by gigikentucky; 08-29-2005 at 13:43. |
|
||||
|
||||
![]() Quote:
![]() Cu 12 (12.5MB/s mai exact) nu o sa-ti mearga niciodata. Ala e maximul teoretic. In practica se ating viteze de pana la 11.5MB/s. Daca insa tragi cu 4-5MB/s, asta e din cauza ca mai e unul pe acelasi tronson cu tine care trage si el cu vreo 4-5 MB/s ![]() Asta e valabil in orice retea ethernet de 100Mbit pe cupru ![]()
|
|||
|
|||
![]() Heh, si atunci in momentul asta, cand trag cu 20-30 de kilobytes din retea, cati sunt pe acelasi tronson cu mine ?
Sau cum iti explici ca acest site care e in metropolitan mi se incarca in draci ? |
|
||||
|
||||
![]() Eu ti-am explicat pur tehnic o chestie.
Ca sa afli ce se intampla exact, vorbeste la TC-NET sa vina cineva sa verifice. Problema poate fi de la ei, sau poate fi de la tine.
|
||||
|
||||
![]() Quote:
Sincer m-am gindit mult sa scriu sau nu asta insa...deja rabdarea mea a luat sfarsit! Atita timp cat vorbesc direct ,explic fenomenul...vad ce solutii atehnice gasesc in teren ![]() -Gata merge.....de unde a mers 1 ora si iarsi... -Am lasat placa in 10 si nu in 100 ca de la asta era beleaua.....de unde ? la fel -E de la un switch o sa-l restartam...s-a tot restartat si tot la fel ...... Placa retea a fost verificata atit pe 100 cat si pe 10 intr-o retea interna...merge stabil si fara probleme..deci nu e de la ea...cablul e mufat de "firma"...defectul e anunta la nivel inalt...ce mai trebuie facut? Sacose cu plocoane?? Userul cu pricina e in spate la casa de cultura si sincer ..mi-e jena de rusinea unora din TCnet ce stiu sa ajunga acolo numai cand le crapa maseaua! DEFECT: se conecteaza si se deconecteaza de la retea singur
Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic - Bertrand Russel Aiwa-omul cu CTC-ul pentru ca prefer sa gresesc singur decat ajutat de altii !!! Dar nu uit ca atunci cind ma bazez pe cel mai bun prieten, el este primul ce ma dezamageste !! ![]() ![]() ![]() "In viata e ca in WC: rahatul pluteste la suprafata.-SirAlexIce" |
|
|||
|
|||
![]() Placa de retea ce firma este si ce chipset are ?
|
|
||||
|
||||
![]() NU ARE RELEVANZTA atita timp cat PLACA E OK!!
PS tu pe yahoo nu mai intri?
Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic - Bertrand Russel Aiwa-omul cu CTC-ul pentru ca prefer sa gresesc singur decat ajutat de altii !!! Dar nu uit ca atunci cind ma bazez pe cel mai bun prieten, el este primul ce ma dezamageste !! ![]() ![]() ![]() "In viata e ca in WC: rahatul pluteste la suprafata.-SirAlexIce" |
|
|||
|
|||
![]() Nici nu iti dai seama cata "relevantza" are. Serios. Ash putea sa iti dau sute si sute de exemple .. dar nu isi au rostul aici. Apropo ... ai vazut placa de retea sa nu mearga cu cablu intins pe exterior ? Eu am vazut
![]() ps: sunt tot timpul pe yahoo .. :P |
|
||||
|
||||
![]() REPET...a mers perfect...de la o vreme cam da rateuri...placa e verificata in alt PC in alta locatie ...si merge...
Adus alt PC si facut proba la fel ![]() ![]() Problema a fost de la o sursa ...intrucat se pare ca s-a rezolvat acum ![]()
|
|||
|
|||
![]() Te referi la sursa care alimenta switch`ul ?
Last edited by w`t`f`; 08-30-2005 at 22:51. |
|
||||
|
||||
![]() AIWA, alea-s nimicuri...........a trecut un tractor/camion/tab/senilata/ peste/pe sub cablu/fibra, a mufat un prost o magistrala aiurea, o sa schimbam switch-ul ca e de acolo, e de la traf , e switch-ul in pod si e cald/nu se poate ajunge la el, e de la RDS...etc.
oricum sunt niste explicatii mai cu cap. ....la rex am avut parte de "e cald si se ating firele intre ele si fac scurt" si de "a oprit FBI internetul tocmai din America din cauza floodului". a dracu' FBI asta.
opriti siluirea limbii romāne. --> "orbit pentru copii cu calciu" Last edited by farfui; 08-30-2005 at 22:37. |
|
||||
|
||||
![]() Quote:
Lolllll ![]() ![]() Doamne ajuta ![]() Hai ca asta este buna ....... hai sanatate si numai bine ...
PLC Last edited by ombladon; 08-30-2005 at 23:07. |
|
||||
|
||||
![]() FARFUI imi amintesc:
" ..a cazut netu in state ..." "..e furtuna in state si nu se vade satelitul cu antena..." ".. a cazut un hard...." "..nu se vad antenele ca a batut/ bate vantu..." "..ploua in barlad si a intrat apa in canalizari.." (asta cind aveam linie inchiriata cu modem ![]() Si mai am perle
|
|||
|
|||
![]() de ce cred ca tcnetu e de kkt :
1. modul in care s-a efectuat cablarea este incorect ! cablul nu trebuia tras pe exterior deoarece cablul utp nu este ecranat. 2. distanta de la un switch la un terminal nu trebuie sa depaseasca doi metri. 3. rata minima de transfer care este precizata in contract nu este respectata !!! sa nu mai vorbim de cea maxima !!!! 4. daca vb. cu tecenetu sa-ti dea un ip exterior ca poate vrei sa tii si tu un server ceva cam stramba de nas si te duc cu vorba 5. nu stiu cat acces o sa am la petrecerea aia pe care tecenetu o va da pentru clientii sai. si cam atat dar ma straduiesc sa mai "produc" si altele ... sincer acu ... n-am dreptate ? ii sfatuiesc pe cei de la tecenet sa ia neste cursuri de retelistica ... i-ar ajuta mult Last edited by Northwood; 08-31-2005 at 05:24. |
|
||||
|
||||
![]() Quote:
Mie unul mi-a placut. (rog un admin sa mute postul la filme).
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Net de la RDS | wxdj | RDS / RCS | 135 | 11-16-2006 18:15 |
Ce credeti ? | wxdj | RDS / RCS | 110 | 10-12-2005 20:35 |
Oare o sa fie Tcnet+Rexnet vs. RDS?? | zarel | RDS / RCS | 18 | 10-10-2005 15:16 |
Copyright © 2005 ONLINE CONTENT FACTORY SRL. Toate drepturile rezervate. |