![]() |
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Oare vor face ISP-urile astea 2 peering candva? As trai s-o vad si pe asta
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Iti pot spune clar si din prima ca cel putin unul dintre ele nu va accepta prea curand
![]()
|
||||
|
||||
![]() Asa gandesc si eu, dar speram sa fie cineva mai optimist... vreau sa "iubesc" si gagicile de pe Rex
![]() |
|
||||
|
||||
![]() dar astea de pe tc net ce au georgiq???
![]() |
|
||||
|
||||
![]() pai...au prieten....
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Sunt satule de el
![]()
|
||||
|
||||
![]() Quote:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() de ce nunva mutati pe rex daca fetele din reteaua tc net nu va plac...sau sunt expirate cum spuena un interlocutor mai devreme???
|
|
||||
|
||||
![]() Cica astea EXPIRATE sint mai bune ca nu mai fac nazuri,sau tocmai astea fac??? Nu mai stiu exact
![]() |
|
||||
|
||||
![]() :P...deh....
|
|
||||
|
||||
![]() georgiq vad ca nici aici nu scap de tine .. alcool femei .. te`ai distrus .. knd erai la sc 11 erai un baiat cuminte .. te tzin minte invatzand toata ziua si avand numai 10 pe linie .. stiu ca iti placea mult matematica si aveai tangentze si cu chimia .. apropo mai tzii minte knd ai fost la olimpiada de fizica si nu ai luat ? .. ce dezamagire .. loool .. (nu luatzi in seama ce scriu ) .. georgiq te astept la o bere la Dorna .. you know =))
|
|
|||
|
|||
![]() Quote:
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Cu ce navigatzi pe net ? | Omu | Internet | 51 | 03-08-2008 18:43 |
Exista si OAMENI pe net? | AIWA | Life | 32 | 10-09-2006 14:57 |
Oferta TC NET | bbw220 | TC-NET | 143 | 07-18-2006 19:15 |
cica se face peering tc-net - rexnet | andrei80 | TC-NET | 5 | 11-23-2005 02:27 |
Problema Winamp 5 cu live radio pe net | djlyon | Software | 12 | 09-04-2005 14:25 |
Copyright © 2005 ONLINE CONTENT FACTORY SRL. Toate drepturile rezervate. |