![]() |
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Barlad Online anunta ca va gazdui in mod neutru echipamentele pentru mult asteptatul si doritul peering (conexiune directa) intre toti providerii de internet din oras:
Clicknet (Romtelecom) Cony Sat Hanline RDS Rex Net Spectral Net TC-NET Interconectarea se va realiza la viteza de 10 Gbps, astfel incat sa nu existe gatuiri de banda in cazul in care mai multi clienti ai unei retele copiaza filme documentare de la clientii altei retele.
|
|||
|
|||
![]() da .... si azi e 1 Aprilie
![]() |
|
||||
|
||||
![]() sa iti fie rusine djlyon cu 1 aprilie si sarbatoare ta americana ...unii chiar au crezut ....cel putin eu ..>:P
|
|||
|
|||
![]() Nu ai dormit pana la 00.00 ca sa fii cu primul post pentru 1 aprilie
![]() |
|
||||
|
||||
![]() heheheh ,,super minciuna ,,culmea este ca tehnic este shi posibil !!!
|
|
|||
|
|||
![]() Quote:
tehnic da.....dar cum naiba sa legi o retea pe 11mbps intr-un peering de 10gbps...si cam ce echipamente iti trebe? |
|
||||
|
||||
![]() Cu 10Gbps am inflorit-o eu, trebuie si elemente de.."sf" intr-o pacaleala
![]() Tehnic se poate face la 10, dar te costa enorm.
|
|||
|
|||
![]() La mine de ce nu imi apare download la ceva ce vreau sa downloadez de pe barlad online?????Is pe RDS....dak se gaseste rezolvarea....reply plz
![]() |
|
||||
|
||||
![]() RDS nu are peering cu noi, de aceea "productiile" locale nu pot fi download-ate de pe site. In rest, la ce aduce si noi tot de pe net, apare MIRROR 1, 2 si 3.
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Cotidianul - Containerele din China, lista completa | djlyon | Mini revista presei | 0 | 03-08-2006 08:51 |
25-01-2006 - RevPress | djlyon | Mini revista presei | 0 | 01-25-2006 01:05 |
29.05.2004 - EvZ - Surprizele litoralului 2004 | djlyon | Arhivă - Mini Revista Presei | 0 | 01-10-2006 11:40 |
30.03.2004 - EvZ - Bivolarii sint frati de tata | djlyon | Arhivă - Mini Revista Presei | 0 | 01-10-2006 11:13 |
EvZ - O vila din Pipera insulta la pret mai multe castele din Franta | djlyon | Mini revista presei | 0 | 12-06-2005 09:40 |
Copyright © 2005 ONLINE CONTENT FACTORY SRL. Toate drepturile rezervate. |