![]() |
![]() |
|
||||
|
||||
![]() nu sunt curios de paraziti ...in general nu conteaza ce legatura trebuie sa am cu ei ....sa-i caut sa-i iubesc sa-i ascult sa-i inteleg ... fara virgule
|
||||
|
||||
![]() ma dispeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeri!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]() imi pare rau ... eu nu am sa-mi retrag niciodata cuvintele frumoase la adresa ta ... iti dedic Vasco Rossi - Siamo Soli ...scuze de apararea prost organizata
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() pt Uni : oamenii speciali se inteleg intre ei
![]() |
|
||||
|
||||
![]() pt iulia: richard marx&lara fabian-surrender to me
![]() imi place lara fabian... ps: am gasit eu parazitii-impusca-te ![]() ![]() Last edited by uni_uni; 04-18-2007 at 15:56. |
|
||||
|
||||
![]() Pt cei care s`au trezit pana acuma :P...o sa va binedispuna pt toata ziua mel. : Tom Jones - What's New Pussycat
|
|
||||
|
||||
![]() Pentru a sparge linistea din front de dupa ultima "bomba" cazuta e cazul sa facem putin galagie ...deci ... DMX ft busta rhymes-Come thru
|
||||
|
||||
![]() despre ce vb tu acolo? / : )
|
|
||||
|
||||
![]() http://www.youtube.com/watch?v=wvv1e...elated&search=
pt. ''barbatul'' +T din visele erotico-maneliste ale lui Barbie Last edited by uni_uni; 04-19-2007 at 15:16. |
|
||||
|
||||
![]() Quote:
|
||||
|
||||
![]() Pt farfui..Parazitii-Glume de kkt
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Pt ziua de azi..mel. mea de suflet: U2 - Stuck In A Moment
|
|
||||
|
||||
![]() Nikkfurie - Thé à la menthe....
[edit] wrong post...vroiam sa pun la "Ce asculti in acest moment".... oricum sa zicem ca mi-o dedic mie... ![]()
Live with honor, die for honor! Last known location by GSM-Tracker http://www.gsm-tracker.com/signature...6006021106.png Last edited by keNnY; 04-20-2007 at 21:13. |
|
||||
|
||||
![]() Pentru un anume "pioner" (exSOIM)
K-C & Jojo - All My Life
Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic - Bertrand Russel Aiwa-omul cu CTC-ul pentru ca prefer sa gresesc singur decat ajutat de altii !!! Dar nu uit ca atunci cind ma bazez pe cel mai bun prieten, el este primul ce ma dezamageste !! ![]() ![]() ![]() "In viata e ca in WC: rahatul pluteste la suprafata.-SirAlexIce" |
|
||||
|
||||
![]() pentru un "batrin bolnav cu capu`" ce asculta Vivaldi
Lasgo - Lying (radio edit)
Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic - Bertrand Russel Aiwa-omul cu CTC-ul pentru ca prefer sa gresesc singur decat ajutat de altii !!! Dar nu uit ca atunci cind ma bazez pe cel mai bun prieten, el este primul ce ma dezamageste !! ![]() ![]() ![]() "In viata e ca in WC: rahatul pluteste la suprafata.-SirAlexIce" |
|
|||
|
|||
![]() De la mine.. pt AIWA .. Just Have a good time!
Queen - Don't Stop Me Now |
|
||||
|
||||
![]() pt ciudata lui uni..:Reamon-Supergirl
|
|
||||
|
||||
![]() Daca tot KENT are fatza de manelist iar eu am inteles ca aduc cu un cunoscut manelist am cauta sa vad ce si cum ...si am gasit ceva ce merge in zona!
Dedicatie pentru toti cei plecati din tara!!!
|
|||
|
|||
![]() Mersi!
Last edited by UNOwen; 05-01-2007 at 02:16. |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Ce este Craciunul pentru tine? Urari de Craciun! | AIWA | Life | 22 | 11-26-2006 19:02 |
Cotidianul - Darul grecilor pentru Orange si Connex: abonament de 3 euro | djlyon | Mini revista presei | 0 | 12-07-2005 10:09 |
EvZ - Un telefon fatal pentru putere | djlyon | Mini revista presei | 0 | 11-03-2005 08:46 |
EvZ - Bani europeni pentru bunastarea escrocilor | djlyon | Mini revista presei | 0 | 11-01-2005 08:30 |
Adevarul - Un laptop de 100 USD pentru educatia copiilor din tarile sarace | djlyon | Mini revista presei | 0 | 10-26-2005 08:43 |
Copyright © 2005 ONLINE CONTENT FACTORY SRL. Toate drepturile rezervate. |