Masina avuta,dorita,visata... - Page 5 - Bārlad Online Forum
Bārlad Online Forum  

Go Back   Bārlad Online Forum > Generalităţi > Auto

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 06-29-2007, 16:51
hocus's Avatar
hocus hocus is offline
Senior Member
Nick anterior: NOUTATI

Send a message via Yahoo to hocus Send a message via Skype™ to hocus

tu mi-ai aratat parai , eu te-am spart cu UNISTIL ... cat cu spartul in figuri nu ti-ai gasit bine locul ... incearca prin autogara pe banda intai ascultand manele si scuipand seminte pe bord ... esti plictisitor ... si inca ceva ... daca ai ce ai sa le stapanesti sanatos ...(buletin nu ai probabil)
Old 06-29-2007, 17:01
mac's Avatar
mac mac is offline
Junior Member

hocus multumesc pentru faptul ca imi spui cum decurge viata ta insa te asigur ca am buletin dinaintea ta.si referitor la faza cu UNISTILUL intredevar habar nu am ce ala pentru ca vin foarte rar in Romania....oricum, iti urez o viata frumoasa !
Reply With Quote
Old 07-01-2007, 00:56
ombladon's Avatar
ombladon ombladon is offline
Senior Member

Send a message via AIM to ombladon Send a message via MSN to ombladon Send a message via Yahoo to ombladon Send a message via Skype™ to ombladon

am obosit
Old 07-02-2007, 17:40
hocus's Avatar
hocus hocus is offline
Senior Member

stai jos...iar ptr baietii care se vad batrani si cu buletin rufos sa o lase mai moale ca sunt sanse sa se insele ...uitandu-ma la poze sunt aproape sigur ca se inseala ...
Old 07-02-2007, 18:15
dadosh's Avatar
dadosh dadosh is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by hocus
stai jos...iar ptr baietii care se vad batrani si cu buletin rufos sa o lase mai moale ca sunt sanse sa se insele ...uitandu-ma la poze sunt aproape sigur ca se inseala ...
poate e poza din buletin ...facuta la 14 ani ...:P

hocus ... baiatul asta "mac" si-a cerut scuze public si a recunoscut ca a gresit ..ceea ce pe forumul asta ..este o raritate...

eu unul ma bucur daca un barldean a reusit sa-si cumpere lamborghini...cu sau fara buletin...(poate i-a si expirat omului buletinul.. )
Reply With Quote
Old 07-03-2007, 00:44
mac's Avatar
mac mac is offline
Junior Member

dadosh buletinul meu e perfect valabil insa nu merita sa pierd timpul cu cei prea "plini de sine".eu am venit pe forumul asta pentru a purta o discutie civilizata si pentru a afla ce mai este prin Barlad insa m-am lovit de ingamfarea unora.eu le doresc o viata frumoasa si sa aiba tot ce isi doresc
Reply With Quote
Old 07-03-2007, 08:40
ombladon's Avatar
Senior Member

Send a message via AIM to ombladon Send a message via MSN to ombladon Send a message via Yahoo to ombladon Send a message via Skype™ to ombladon

bravo
Old 07-04-2007, 23:28
hocus's Avatar
hocus hocus is offline
Senior Member

cred ca s-a pierdut ideea ... cum poti sa atribui cuiva expresia "plini de sine" ... ai facut parada cu masina aia si nu a fost problema ... problema a fost cand ai postat o poza cu niste parai in mana spunand ca ala iti este buletinul ...de acolo a plecat discutia asta fara rost ...

si acuma baieti amintitiva remarcile facute...
Quote:
Originally Posted by ombladon
Iar , Ne Spargem In Figuri )))))))
Quote:
Originally Posted by dadosh
mama....ce tare esti....!!!
felicitari pt masina...cu asta poti sa te mandresti....poti sa dai date tehnice...sa mai faci o discutie pe marginea ei.... dar sa bagi o poza cu banii...si asa...aiurea...inseamna ca esti mai taran decat capsunarul ala cu audi A6...
...si apoi o replica fara nici o urma de atac ... gluma cu UNISTIL (e vorba de firma care se ocupa de transportul in comun in Barlad MAC ca sa stii si tu) ...si continuarea fazei cu buletinul care tot gluma era fratilor ... ca ma lasa rece buletinul omului ...deci nici de scuze nu aveam nevoie asa cum am zis intr-un post dupa ce a facut asta Mac ...oricum ies din discutia asta si inchei subiectul ...va las sa vb de masini ... ( "discutia civilizata" nu incepe prin a arunca cuiva in ochi niste bani , fie ei si in poza) ....aaaa si sa nu uit... bravo ptr replicå Ombladon

Last edited by hocus; 07-04-2007 at 23:36.
Reply With Quote
Old 07-05-2007, 02:09
mac's Avatar
mac mac is offline
Junior Member

cand am zis "plini de sine"nu ma refeream la o singura persoana. si sa nu uitam ca "discutia civilizata" s-a intrerupt in momentul in care m-ai luat peste picior.oricum ma retrag de pe acest forum pentru ca unii membri se pare ca se plictisesc si cauta tot felul de replici pentru a-i enerva pe ceilalti. O viata frumoasa !
Reply With Quote
Old 07-06-2007, 17:29
ombladon's Avatar
Senior Member

bravo , bine ca te retragi , un 2010 fericit. @mac

@forum - o duminica placuta si multa bere
Old 10-08-2009, 12:55
Iris's Avatar
Iris Iris is offline
Member

Lumea nu-si mai doreste masini, nu mai viseaza masini? De mai bine de doi ani?

Chiar daca am masina mea, mi-as dori un Suzuki Jimny.

De ce?
Pentru ca poate fi folosita atat in oras, fiind o masina relativ mica, cu consum mic, dar poate fi folosita cu succes si pe drumuri mai putin prietenoase, dar spectaculoase de munte. Varianta cabriolet (decapotabila) este ideala pentru zilele de vara.
Este o masina pe care iti face placere sa o conduci, nu te lasa la greu, iti transforma dorintele in vise si visele in realitate.

Pentru detalii tehnice... si galeria foto urmati linkul de mai sus.

Ce masini isi cumpara romanii in 2009 fara sa tina cont ca-i criza:BMW X5 si BMW X6. Au dat lovitura nemtii in Romania cu aceste doua modele.

Eu insa raman sa visez la al meu Jimny

Last edited by Iris; 10-09-2009 at 09:32.
Reply With Quote
Old 10-21-2009, 14:13
Iris's Avatar
Iris Iris is offline
Member

Am vazut weekendul trecut, la emisiunea ProMotor, test drive-ul la Porche Panamera, primul Porche cu 4 usi.

Faptul ca scriu despre aceasta masina aici nu inseamna ca Porshe e masina pe care o am si nu e nici macar masina pe care mi-o doresc. Dar nu strica nimanui sa viseze din cand in cand cum ar fi sa conduca o masina care are 150 CP si gadgeturi in valoare de 20.000E. Macar un Test Drive.

Nici macar nu stiu ce m-a impresionat mai tare! Faptul ca are de 3 ori mai multi CP decat masina mea sau ca are gadgeturi care valoreaza aproape cat de 3 ori masina mea.
Reply With Quote
Old 10-22-2009, 22:32
andrei80's Avatar
andrei80 andrei80 is offline
Nick anterior: andreibalaban@yahoo.com

Send a message via Yahoo to andrei80

Cred ca are ceva mai mult de 150cp . Eu as prefera totusi un 911 Turbo, daca tot visam.
Old 11-02-2009, 12:13
Iris's Avatar
Iris Iris is offline
Member

Are 500 cp, dar eu in ultimul timp is cam dusa cu capul. Am vrut sa editez postul, dar n-am mai putut. Si ca sa-mi rascumpar greseala am vrut sa pun link-ul catre emisiunea promotor de duminica, mai precis catre clipul cu prezentarea Porshe 911 turbo... dar din pacate nu am gasit inca pe site ultima emisiune.

Aici e link-ul

Last edited by Iris; 11-02-2009 at 15:37.
Reply With Quote
Old 11-02-2009, 16:03
andrei80's Avatar
andrei80 andrei80 is offline
Nick anterior: andreibalaban@yahoo.com

Send a message via Yahoo to andrei80

Impresionant Totusi preferatul meu e 993 Turbo. Prea frumos! And what an a$$!

LINK

Last edited by andrei80; 11-02-2009 at 16:05.
Reply With Quote
Old 11-16-2009, 10:51
Iris's Avatar
Iris Iris is offline
Member

Pana la urma se pare ca tot masinutza pe care o am... o doresc si o visez.
Azi noapte am visat ca imi iubeam Peugeotul meu 206 mult, mult, mult si l-am scos in brate dintr-un blocaj rutier petrecut pe un pod... Imi pare rau ca am visat si la alte masini
Reply With Quote
Old 02-21-2010, 14:23
ombladon's Avatar
Senior Member

trezirea

Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules