![]() |
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Dupa ce a scapat nevatamat din accident, finantatorul Stelei sustine ca e posibil sa fi fost victima unui atentat. Limuzina va fi reparata in Germania
Invitat la National TV, dupa ce s-a injurat cu C.V. Tudor Accidentul in care Maybach-ul lui Gigi Becali a fost lovit de un TIR s-a produs dupa ce latifundiarul din Pipera a plecat de la emisiunea realizata de Madalin Ionescu la postul National TV, la care ar fi trebuit sa participe si Corneliu Vadim Tudor. Ideea invitarii celor doi a aparut dupa ce acestia s-au injurat la un alt post TV. Becali a onorat invitatia lui Madalin Ionescu, in timp ce Vadim Tudor „si-a umilit cativa parlamentari pe care i-a trimis sa tremure in frig, in fata National TV, pentru a forta intrarea in emisiune. (...) In jurul orei 22.15, trei jeep-uri pline cu simpatizanti si membri PRM fortau intrarea in sediul televiziunii”, se arata intr-un comunicat al postului TV. Vadim l-a acuzat pe Madalin Ionescu ca a primit bani de la Becali, iar acesta din urma a declarat ca „lui Vadim Tudor ii este frica de mine, deoarece partidul meu a crescut in sondaje”. Gigi Becali, finantatorul echipei de fotbal Steaua, a fost implicat in noaptea de marti spre miercuri intr-un accident rutier, in urma caruia luxosul sau Maybach a fost serios avariat pe toata partea stanga. Accidentul a avut loc in cartierul bucurestean Pipera, in jurul orei 1.00, cand Becali se indrepta spre casa. Potrivit politistilor, de vina a fost soferul unui TIR, care a virat la dreapta de pe banda a doua, fara sa se asigure, lovind Maybach-ul condus de Becali. Cu toate ca repararea limuzinei va fi foarte costisitoare, finantatorul Stelei se declara fericit ca a scapat teafar. El sustine insa ca este posibil ca incidentul sa fi fost, de fapt, un atentat la viata lui. „Eu cred ca a fost aranjat, insa nu cred ca a venit din partea lui Vadim. Nu este el chiar atat de nebun. Am incercat sa ma feresc de TIR-ul acela cat de mult am putut. Noroc ca am gasit un culoar liber si m-am bagat acolo, ca altfel se urca pe mine. Tot tragea de volan, iar dupa accident s-a dat jos si a zis ca nu m-a vazut. Acum, asta e. Masina am trimis-o in Germania pentru reparatii, dar nu ma intereseaza asta. Eu ii multumesc lui Dumnezeu ca am scapat cu viata!”, ne-a declarat Gigi Becali la cateva ore de la incident. Gigi Becali a fost implicat in mai multe incidente in trafic, insa nu a ranit pe nimeni. In 2003, el a depasit o coloana oficiala, in care se afla numarul doi din Ministerul Administratiei si Internelor, Toma Zaharia, care insotea mai multi diplomati straini. A fost primul clinci cu Politia Rutiera, din care a scapat cu bine. A mai lovit de doua ori limuzina Urmatoarele intrevederi cu oamenii legii s-au soldat insa cu amenzi: a depasit o coloana de masini aflata la bariera, in Pipera, iar in toamna anului trecut a fost amendat, in centrul Capitalei, pentru ca nu purta centura de siguranta. Martorii acestui incident au sustinut insa ca Becali ar fi incercat sa se lipeasca de coloana oficiala a presedintelui Basescu pentru a scapa mai repede de aglomeratia din oras. El si-a mai lovit de doua ori Maybach-ul. Prima data, in martie anul trecut, la scurt timp dupa ce si l-a achizitionat, in parcarea Hotelului Marriott. Atunci a luat gresit un viraj si a izbit usor stalpul care sustine bariera de la intrarea in parcare. Nervos, Becali a dat inapoi si a incercat sa ia virajul corect, dar a esuat din nou, lovind acelasi pilon, insa de data aceasta mai puternic. In urma impactului au fost avariate bara din fata si aripa stanga a limuzinei. A doua oara, Maybach-ul a fost avariat usor in decembrie anul trecut, in Piata Dorobanti, cand latifundiarul din Pipera a vrut sa iasa cu spatele dintr-o parcare si a acrosat un Audi A4 care circula regulamentar. http://www.expres.ro/eveniment/?news_id=209850
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
30.03.2004 - EvZ - Bivolarii sint frati de tata | djlyon | Arhivă - Mini Revista Presei | 0 | 01-10-2006 11:13 |
Cotidianul - Fotbalul din Romania trage legea pe dreapta | djlyon | Mini revista presei | 0 | 12-14-2005 06:11 |
EvZ - Gigi Becali: „Ajunsesem sa cred ca filmul „Mihai Viteazul” s-a facut in anul 1600” | djlyon | Mini revista presei | 0 | 11-23-2005 08:26 |
EvZ - Gigi Becali, amendat de Politia Rutiera | djlyon | Mini revista presei | 0 | 10-22-2005 09:02 |
2005-10-11- EvZ - Colectia de certificate medicale ale cumnatei lui Nastase | djlyon | Mini revista presei | 0 | 10-11-2005 08:39 |
Copyright © 2005 ONLINE CONTENT FACTORY SRL. Toate drepturile rezervate. |