Gigi Becali, finantatorul Stelei, a fost implicat, ieri-dimineata, intr-un nou conflict cu Politia Rutiera. Latifundiarul din Pipera a fost oprit, in jurul orei 10.20, la intersectia dintre Bulevardul Aviatorilor si strada Arhitect Ioan Mincu, pe motiv ca se apropiase prea mult de o coloana oficiala. Aflat la volanul limuzinei sale Maybach, Becali a prezentat actele, mai putin buletinul de identitate. „De unde sa stiu eu ca sunteti George Becali?”, a spus politistul. „Chiar nu ma cunosti?”, s-a enervat seful Stelei, care n-a reusit sa-l induplece pe reprezentantul legii.
„Ati fost oprit pentru ca, pe viitor, sa nu va mai apropiati asa de mult de o coloana oficiala”, i-a transmis ofiterul, care l-a amendat pe Becali cu 500.000 de lei.
In stilul sau persiflant, Gigi Becali le-a transmis politistilor: „Daca vreti sa mai luati niste bani, tineti-va dupa mine, ca tot nu-mi pun centura”. Urcat la volan, fostul oier a incercat o reconciliere, dar s-a acoperit de ridicol. „Vreau sa-mi pun centura, dar n-o gasesc”, a marturisit Becali, starnind rasul celor prezenti.
Gigi Becali a mai fost sanctionat in urma cu trei luni, dar si in 2002, cand a depasit o coloana oficiala in care se afla generalul Toma Zaharia, adjunctul ministrului de interne.
(
http://www.expres.ro/eveniment/?news_id=201002 )