![]() |
![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Din cate stiu de la berea bruna..mai ales daca e CIUC
![]()
Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic - Bertrand Russel Aiwa-omul cu CTC-ul pentru ca prefer sa gresesc singur decat ajutat de altii !!! Dar nu uit ca atunci cind ma bazez pe cel mai bun prieten, el este primul ce ma dezamageste !! ![]() ![]() ![]() "In viata e ca in WC: rahatul pluteste la suprafata.-SirAlexIce" |
|
|||
|
|||
![]() Care motan???......
![]() |
|
||||
|
||||
![]() deoarece s-a gandit sa lanseze expresia "porc de motan".
...."porc de caine" a inceput sa fie fumata deja.
|
|||
|
|||
![]() farfui... motanu e individu din poza?
|
||||
|
||||
![]() Quote:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() motanul tau participa la campionatele de SUMO?
|
|
||||
|
||||
![]() djlyon....nu, intra in categoria "vreau sa fiu smecher si nu prea-mi iese".
jedi....motanul tau...mai e motan ?....poate asta e cauza
|
|||
|
|||
![]() ma yo am pus intrebarea nu la "mangleala" sau la "jmen" sau mai stiu yo ce... faza cu poza era o curiozitate reala... pentru ca motanelu din poza pare slabutz la o prima vedere.. dar... la o analiza mai atenta se observa o densitate de grasime in partea posterioara a corpului... ori nu vad yo bine.. in orice caz... jmekeria e mai jmekera cand nu'ti iese
![]()
|
||||
|
||||
![]() JEDI??? Ai aflat de ce? Sau nu inca?
Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic - Bertrand Russel Aiwa-omul cu CTC-ul pentru ca prefer sa gresesc singur decat ajutat de altii !!! Dar nu uit ca atunci cind ma bazez pe cel mai bun prieten, el este primul ce ma dezamageste !! ![]() ![]() ![]() "In viata e ca in WC: rahatul pluteste la suprafata.-SirAlexIce" |
|
||||
|
||||
![]() e gras ptr ca este un nesimtit si un mancacios! nu are treaba cu munca, cu stressul , cu ratele lunare , cu patronii etc etc... plus ca nu are patron sa il frece la cap!
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Bancuri (what a big joke!) | djlyon | Fun | 1322 | 02-06-2017 13:59 |
hantru - cine stie mai multe | dadosh | Life | 1 | 02-27-2006 20:31 |
EvZ - „Va vrem asa de mult in UE incat va impingem spre ea” | djlyon | Mini revista presei | 0 | 10-31-2005 07:24 |
stie cineva cum pot contacta si eu RDS-ul | keNnY | RDS / RCS | 2 | 10-14-2005 15:57 |
Stie cineva de iconita asta ? | Northwood | Software | 1 | 09-02-2005 20:13 |
Copyright © 2005 ONLINE CONTENT FACTORY SRL. Toate drepturile rezervate. |