![]() |
![]() |
|
||||
|
||||
![]() La noi, problema tiganilor este ridicata la rang de prioritate nationala. Mai precis, bunastarea lor.
Spunea cineva ca tiganii ar trebui intai educati, si abia apoi integrati. Dar in scoli, la educatie civica, romanii sunt educati sa-i respecte pe rromi. Pana una alta educatia se aplica pe romani si nu pe rromi. Ce invata copiii? Ca tiganii sunt f bine asha cum sunt. Doar noi trebuie sa ne schimbam si sa-i acceptam. La televizor ce vedem? Spoturi publicitare cu romani lipsiti de suflet care discrimineaza bietii copii de rromi... Dar in spoturile acelea nu se face zoom pe cutitul din buzunarul copilului de rrom, cutit care poarta pe el sangele sau macar frica unuia dintre copiii nostri. Nu se face zoom nici pe telefonul aflat in buzunarul celalalt, telefon obtinut prin intimidarea si amenintarea copiilor de romani. Nici in scoli si nici in spoturile tv nu ne sunt prezentate ranile romanilor care s-au nimerit din greseala in mjlocul unei rafuieli tiganesti sau au cutezat sa atraga atentia in autobuz asupra unui jaf in curs de derulare. Nu sunt aratati nici copii romani terorizati de rromii care ii pandesc la iesirea din scoli sau in parcuri. |
|
||||
|
||||
![]() Najpa treaba .. ne`a titi parca suna a : LASA-NE LASA-NE :P
![]()
![]() ![]() Last edited by Neaga_25; 10-12-2009 at 19:21. |
|
|||
|
|||
![]() nu nu....suna a: NEA TITI, IA-TI CIORILE SI PLEACA IN SOMALIA!!! in curand vom vorbi de Barlad, cartierul ciorilor, si Romania tara ciorilor!
|
||||
|
||||
![]() De la politicieni asteptati voi ajutor in rezolvarea problemei? De la politicienii de la putere? Sau de la cei care-si doresc sa ajunga la putere? Voturile tiganilor sunt pretioase pentru toate categoriile de politicieni. Numai ca nu se bat pentru ele. Fiecare ofera ce poate: un mic, o galeata, o umbrela. Unii le fac case, altii le vopsesc, altii sponsorizeaza spoturi in favoarea lor.
Doar noi singuri ne putem ajuta. Nu vreau sa instig pe nimeni la nimic... dar asta-i adevarul. Nimeni nu ne va ajuta. |
|
|||
|
|||
![]() TIGANI, TIGANESC, TIGANIME, TIGANIZARE, istoric , George Soros, deceniul de incluziune sociala a rromilor ( 2005 – 2015 ), Pro TV, manelizare
http://saccsiv.wordpress.com/2009/01...tv-manelizare/ Imbecilizarea prin MANELE http://saccsiv.wordpress.com/2009/05...a-prin-manele/ |
|
|||
|
|||
![]() Zilele trecute 4 tigani cu o masina gri cu numere de Spania (BC 567...) au batut pe la portile caselor in zona Tuguieta oferindu-se ca mana de lucru pentru montarea burlanelor de scurs apa. Tata i-a primit, 2 ziceau ca sunt pocaiti si au convenit asupra lucrarii de facut si a pretului lucrarii. Dupa o ora de lucru au zis ca pleaca si tata sa le dea banii (lucrarea fiind nefinalizata bineinteles) - mai multi decat conveniti initial
![]() ![]() Poate chiar politia ar trebui daca ii vede sa ii ia la intrebari, tata crede ca aveau materiale de acoperis furate de la o biserica unde lucrasera inainte ![]() Last edited by gica; 10-17-2009 at 19:59. Reason: title |
|
|||
|
|||
![]() Deci tatal tau a lasat 4 necunoscuti in casa la el. Bravo.
|
|
||||
|
||||
![]() Admin: - daca nu ma insel prin obiectivul se plangeau ca nu au unde sa lucreze sau pe b-o, in fine. Uite neica ca omu ii primeste dar daca nu sunt oameni serios, cred ca tatal lu gica trebuia sa`i rupa in 2 si sa nu`i mai recunoasca nici legisti. Doamne de ce nu am avut sansa sa vina la mine, ii taiam bucatele si ii puneam in sare. Atentie copii nu incercati asa ceva acasa fara a fi un adult in zona, pt cauzri extreme apelati cu incredere la metoda.
|
||||
|
||||
![]() Eu am primit o oferta pe e-mailul de la serviciu de la cineva numit Viorel si pe care eu l-am banuit a fi tigan, care se oferea sa vina sa ridice tot fierul vechi pe care l-as fi avut prin curte, la preturi super avantajoase. Singura cerinta din partea lui era sa ii dau adresa exacta si orele cand "nu" eram pe acasa.
Iata si e-mailul: From: Viorel Date: 10/04/09 15:37:29 To: undisclosed-recipients:, Subject: Oferim cel mai bun pret Oferim cel mai bun pret pentru materiale din metal vechi ( fier, cupru, aluminium, alama... etc ). Daca doriti sa scapati de metalele vechi, noi le cumparam si oferim bani frumosi. Le puteti aduce la noi la centru sau le putem ridica noi de la locatia dumneavoastra, direct din curte. Avem exchipe specializate in taiere si demontari in cazul in care este nvoie ( Facem curatenie in locul de unde am luat marfa ). Pentru adresa exacta ne puteti contacta pe adresa de mail. Viorel |
|
|||
|
|||
![]() Da, in curte, oricum clar a facut o prostie si i-am si zis... Cu tiganii nu e de glumit in ziua de azi, infractori scrie pe ei (ok, nu toti, dar pentru mine au fost cam toti cu care am intrat in contact pana acum)
![]() Ma intreba cineva odata daca am ceva cu tiganii ![]() Clar suntem un neam blestemat cu ei pe cap, macar politia de ar face cat mai multe actiuni preventive in ceea ce ii priveste ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Cam in perioada asta daca nu ma insel se vor muta in noile locuinte .. Asadar sa le uram bun venit in noile locuinte si sedere placuta.
Apropo maistre ( Titi ) la urmatorul mandat daca mai ai tupeul sa candidezi cum o sa mai platesti voturile??? Avioane, mertane, helecoptere, vile cu piscine.. intrebam si eu nu de alta dar poate te votez.
|
||||
|
||||
![]() ramane nea titi in primarie mult si bine ...nu are si nici nu cred ca va avea contracandidat ....pacat ca e PSD si guvernale PD-L
|
||||
|
||||
![]() Ce zici de Solomon??? Pintilie ...
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Gandul - Caracatita-gigant, filmata de aproape | djlyon | Mini revista presei | 0 | 12-29-2006 10:05 |
EvZ - Ploua mocaneste aproape toata saptamana | djlyon | Mini revista presei | 0 | 06-05-2006 06:59 |
Connex Web2sms Gata | bbw220 | Life | 1 | 04-05-2006 11:28 |
EvZ - Marele pot la „6 din 49”: aproape 1.300.000 de euro | djlyon | Mini revista presei | 0 | 11-14-2005 07:20 |
gata cu semintele | farfui | Bârlad | 11 | 10-27-2005 21:52 |
Copyright © 2005 ONLINE CONTENT FACTORY SRL. Toate drepturile rezervate. |