“Cartierul romilor”, aproape gata - Page 2 - Bârlad Online Forum
Bârlad Online Forum  

Go Back   Bârlad Online Forum > Bârlad > Bârlad

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 10-12-2009, 11:54
Iris's Avatar
Iris Iris is offline
Member

La noi, problema tiganilor este ridicata la rang de prioritate nationala. Mai precis, bunastarea lor.
Spunea cineva ca tiganii ar trebui intai educati, si abia apoi integrati. Dar in scoli, la educatie civica, romanii sunt educati sa-i respecte pe rromi. Pana una alta educatia se aplica pe romani si nu pe rromi. Ce invata copiii? Ca tiganii sunt f bine asha cum sunt. Doar noi trebuie sa ne schimbam si sa-i acceptam.
La televizor ce vedem? Spoturi publicitare cu romani lipsiti de suflet care discrimineaza bietii copii de rromi... Dar in spoturile acelea nu se face zoom pe cutitul din buzunarul copilului de rrom, cutit care poarta pe el sangele sau macar frica unuia dintre copiii nostri. Nu se face zoom nici pe telefonul aflat in buzunarul celalalt, telefon obtinut prin intimidarea si amenintarea copiilor de romani.
Nici in scoli si nici in spoturile tv nu ne sunt prezentate ranile romanilor care s-au nimerit din greseala in mjlocul unei rafuieli tiganesti sau au cutezat sa atraga atentia in autobuz asupra unui jaf in curs de derulare. Nu sunt aratati nici copii romani terorizati de rromii care ii pandesc la iesirea din scoli sau in parcuri.
Reply With Quote
Old 10-12-2009, 19:19
Neaga_25's Avatar
Neaga_25 Neaga_25 is offline
Senior Member

Najpa treaba .. ne`a titi parca suna a : LASA-NE LASA-NE :P

Last edited by Neaga_25; 10-12-2009 at 19:21.
Reply With Quote
Old 10-13-2009, 09:15
niga4lif3 niga4lif3 is offline
Senior Member

nu nu....suna a: NEA TITI, IA-TI CIORILE SI PLEACA IN SOMALIA!!! in curand vom vorbi de Barlad, cartierul ciorilor, si Romania tara ciorilor!
Old 10-13-2009, 11:09
Iris's Avatar
Iris Iris is offline
Member

De la politicieni asteptati voi ajutor in rezolvarea problemei? De la politicienii de la putere? Sau de la cei care-si doresc sa ajunga la putere? Voturile tiganilor sunt pretioase pentru toate categoriile de politicieni. Numai ca nu se bat pentru ele. Fiecare ofera ce poate: un mic, o galeata, o umbrela. Unii le fac case, altii le vopsesc, altii sponsorizeaza spoturi in favoarea lor.
Doar noi singuri ne putem ajuta. Nu vreau sa instig pe nimeni la nimic... dar asta-i adevarul. Nimeni nu ne va ajuta.
Reply With Quote
Old 10-13-2009, 12:13
jean jean is offline
Member

TIGANI, TIGANESC, TIGANIME, TIGANIZARE, istoric , George Soros, deceniul de incluziune sociala a rromilor ( 2005 – 2015 ), Pro TV, manelizare

http://saccsiv.wordpress.com/2009/01...tv-manelizare/

Imbecilizarea prin MANELE
http://saccsiv.wordpress.com/2009/05...a-prin-manele/
Reply With Quote
Old 10-17-2009, 19:57
gica
Guest

Default anunt despre 4 tigani care lucreaza la acoperisuri

Zilele trecute 4 tigani cu o masina gri cu numere de Spania (BC 567...) au batut pe la portile caselor in zona Tuguieta oferindu-se ca mana de lucru pentru montarea burlanelor de scurs apa. Tata i-a primit, 2 ziceau ca sunt pocaiti si au convenit asupra lucrarii de facut si a pretului lucrarii. Dupa o ora de lucru au zis ca pleaca si tata sa le dea banii (lucrarea fiind nefinalizata bineinteles) - mai multi decat conveniti initial Tata a refuzat, le-a zis ca nu sunt seriosi, etc. In replica au trecut la amenintari, atentie deci, nu primiti asemenea specimene in curte
Poate chiar politia ar trebui daca ii vede sa ii ia la intrebari, tata crede ca aveau materiale de acoperis furate de la o biserica unde lucrasera inainte

Last edited by gica; 10-17-2009 at 19:59. Reason: title
Reply With Quote
Old 10-17-2009, 20:58
Admin Admin is online now
Administrator

Deci tatal tau a lasat 4 necunoscuti in casa la el. Bravo.
Reply With Quote
Old 10-18-2009, 21:29
Neaga_25's Avatar
Senior Member

Admin: - daca nu ma insel prin obiectivul se plangeau ca nu au unde sa lucreze sau pe b-o, in fine. Uite neica ca omu ii primeste dar daca nu sunt oameni serios, cred ca tatal lu gica trebuia sa`i rupa in 2 si sa nu`i mai recunoasca nici legisti. Doamne de ce nu am avut sansa sa vina la mine, ii taiam bucatele si ii puneam in sare. Atentie copii nu incercati asa ceva acasa fara a fi un adult in zona, pt cauzri extreme apelati cu incredere la metoda.
Old 10-19-2009, 11:52
Iris's Avatar
Iris Iris is offline
Member

Eu am primit o oferta pe e-mailul de la serviciu de la cineva numit Viorel si pe care eu l-am banuit a fi tigan, care se oferea sa vina sa ridice tot fierul vechi pe care l-as fi avut prin curte, la preturi super avantajoase. Singura cerinta din partea lui era sa ii dau adresa exacta si orele cand "nu" eram pe acasa.
Iata si e-mailul:

From: Viorel
Date: 10/04/09 15:37:29
To: undisclosed-recipients:,
Subject: Oferim cel mai bun pret

Oferim cel mai bun pret pentru materiale din metal vechi ( fier, cupru, aluminium, alama... etc ).
Daca doriti sa scapati de metalele vechi, noi le cumparam si oferim bani frumosi. Le puteti aduce la noi la centru sau le putem ridica noi de la locatia dumneavoastra, direct din curte.
Avem exchipe specializate in taiere si demontari in cazul in care este nvoie ( Facem curatenie in locul de unde am luat marfa ). Pentru adresa exacta ne puteti contacta pe adresa de mail.
Viorel
Reply With Quote
Old 10-20-2009, 01:13
gica
Guest

Quote:
Originally Posted by Admin View Post
Deci tatal tau a lasat 4 necunoscuti in casa la el. Bravo.
Da, in curte, oricum clar a facut o prostie si i-am si zis... Cu tiganii nu e de glumit in ziua de azi, infractori scrie pe ei (ok, nu toti, dar pentru mine au fost cam toti cu care am intrat in contact pana acum)
Ma intreba cineva odata daca am ceva cu tiganii (inca de cand eram copil un alt copil dar de tigan m-a taiat la picior cu un ciob de sticla, am si acum semnul...)

Clar suntem un neam blestemat cu ei pe cap, macar politia de ar face cat mai multe actiuni preventive in ceea ce ii priveste
Reply With Quote
Old 01-30-2010, 14:42
Neaga_25's Avatar
Senior Member

Cam in perioada asta daca nu ma insel se vor muta in noile locuinte .. Asadar sa le uram bun venit in noile locuinte si sedere placuta.

Apropo maistre ( Titi ) la urmatorul mandat daca mai ai tupeul sa candidezi cum o sa mai platesti voturile??? Avioane, mertane, helecoptere, vile cu piscine.. intrebam si eu nu de alta dar poate te votez.
Old 01-30-2010, 17:16
hocus's Avatar
hocus hocus is offline
Senior Member
Nick anterior: NOUTATI

Send a message via Yahoo to hocus Send a message via Skype™ to hocus

ramane nea titi in primarie mult si bine ...nu are si nici nu cred ca va avea contracandidat ....pacat ca e PSD si guvernale PD-L
Old 01-30-2010, 19:07
Neaga_25's Avatar
Senior Member

Quote:
Originally Posted by hocus View Post
ramane nea titi in primarie mult si bine ...nu are si nici nu cred ca va avea contracandidat ....pacat ca e PSD si guvernale PD-L
Ce zici de Solomon??? Pintilie ...

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules