![]() |
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]() LOL, ciudat tare, eu nu am vazut nici un semn din ala.
Am gasit si "originalul" stirii, la http://www.ziarulziarul.ro/index.php...icle&aid=23907 VASLUI: NU MANCATI SEMINTE! Primaria Barladului a decis sa instaleze in oras indicatoare cu mesajul "Nu mancati seminte!". Decizia a fost luata dupa ce s-a descoperit ca strazile si in special aleile parcului central sunt pline de "covoare" de seminte. Consiliul Local va lua in discutie, la prima sedinta, si sanctionarea celor care fac astfel mizerie pe strazile orasului. (A.C.)
|
||||
|
||||
![]() dehh trebe sa aibe shi Moldova un Funar
|
|
||||
|
||||
![]() "Signs reading 'Don't Eat Seeds' are being put up all over the town to discourage seed addicts." - asa..si marmota....?
|
||||
|
||||
![]() Quote:
Mai sa fie....oare chiar asha? tare as vrea sa o vad si pe asta...oare la "sarbautoarea" toamnei ..nu se vor consuma semintze?
Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic - Bertrand Russel Aiwa-omul cu CTC-ul pentru ca prefer sa gresesc singur decat ajutat de altii !!! Dar nu uit ca atunci cind ma bazez pe cel mai bun prieten, el este primul ce ma dezamageste !! ![]() ![]() ![]() "In viata e ca in WC: rahatul pluteste la suprafata.-SirAlexIce" |
|
||||
|
||||
![]() La cate au fost pe jos ...si au maturat baietii e clar ca ...va ramane la nivel de decizie...nu si de aplicare!
Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic - Bertrand Russel Aiwa-omul cu CTC-ul pentru ca prefer sa gresesc singur decat ajutat de altii !!! Dar nu uit ca atunci cind ma bazez pe cel mai bun prieten, el este primul ce ma dezamageste !! ![]() ![]() ![]() "In viata e ca in WC: rahatul pluteste la suprafata.-SirAlexIce" |
|
||||
|
||||
![]() Ar trebui ca Primaria sa nu se limiteze doar la amendarea celor care scuipa seminte pe jos ci la amendarea tuturor celor care SCUIPA, indiferent ce!
Si in fond tine doar de civilizatie! Trebuie altfel sa ma rog sa nu fie scuipatul aluia care-mi vine din fata usor si persoana sa nu aiba vant din pupa. ![]() Dar si daca e greu scuipatul aluia tot nashpa e.... ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Nu stiu cum e cu indicatoarele cu mesajul "Nu mancati seminte" in parcul de la teatru, dar acu 2 zile eu am vazut pe-acolo 2-3 gardieni care spuneau unora de mancau foarte copios seminte ca au voie sa consume - doar cojile sa nu le arunce pe unde apuca.
Cum au intors gardienii spatele... |
|
||||
|
||||
![]() Eu nu cred ca se va pune in practica! Ar fi de rasul carcotasilor asemenea indicatoare!
|
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]() Si care e diferenta fata de primul post din thread?
|
||||
|
||||
![]() Da ...se cunostea ca ..la ora aia mai bine...dormeam ..dar de...scuze sterge please!
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
Copyright © 2005 ONLINE CONTENT FACTORY SRL. Toate drepturile rezervate. |