![]() |
|
||||
|
||||
![]() Bancuri politice si nu numai
- Un parlamentar devine subiectul unei anchete; respectivul "economisise" in numai trei ani peste cinci milioane de dolari. - Si? - Si ceilalti parlamentari erau curiosi sa stie de ce a durat atata! |
|
||||
|
||||
![]() daca tot suntem la bancuri politice hai si cu asta:
Basescu si Geoana zboara cu elicopterul. Basescu arunca o bancnota de 100 de lei si zice: - Vreau sa fac un roman fericit! Geoana arunca doua bancnote si zice: - Vreau sa fac doi romani fericiti! Pilotul îi întreaba: - De ce nu va aruncati amandoi, sa-i faceti fericiti pe toti romanii ?!?
|
|||
|
|||
![]() Vine soţul acasă şi întreabă nevasta:
- Ce ai face dacă aş câştiga la LOTO ? - Aş lua jumăte şi te-aş părăsi, răspunde soţia. - Perfect, răspunde soţul. Am câştigat 12 dolari. Ia 6 şi dispari. |
|
|||
|
|||
![]() Un preot şi un cantor stăteau pe marginea unui drum cu o pancardă în mâini pe care scria: "SFÂRŞITUL E APROAPE, CĂIŢI-VĂ !".
Pe lânga ei treceau maşini şi după fiecare maşina se auzea o bubuitură şi o explozie. După o vreme cantorul întreabă: - Părinte, n-ar fi mai bine să scriem pe pancarda: "PODUL DIN FAŢĂ ESTE RUPT" ? |
|
|||
|
|||
![]() Nuntă mare în pădure, se însură regele animalelor, leul. Toată lumea chefuia, beiau, dansau, fumau, când deodată se stinge lumina şi toate animalele încep să facă dragoste. La un moment dat se aude tare:
- Aaauuuuuuuuuuuuuu!!! Leul furios aprinde lumina şi întreabă: - Băi, care mă deranjează? Dar... nimeni nu-i răspunde. Se lasă iar cu petrecere, băutură, ţigari... şi iar se stinge lumina şi încep animalele să facă dragoste. Se aude din nou: - Aaauuuuuuuuuuuuuu!!! - Băi, dacă cel care a ţipat nu apare în faţa mea, vă mănânc pe toţi. Deodată apare licuriciul şi spune: - Rege leu, te rog să mă ierţi dar eu sunt vinovat. - De ce ai ţipat măi? - Mărite rege, când am văzut că fiecare face dragoste cu partenera lui, am vrut şi eu să fac dragoste cu prietena mea, dar dacă era lumina închisă, de unde să-mi dau seama care-i prietena mea, că peste tot sunt chiştoace de ţigări aprinse! |
|
|||
|
|||
![]() Dacă întâlneşti o femeie frumoasă, cu ochi strălucitori, buze umede şi care freamătă din tot corpul... las-o în pace. Are gripă.
|
|
|||
|
|||
![]() O furnică trece pe sub un elefant şi ăsta se balegă chiar peste ea. După vreo două ore iese furnica de sub balegă şi zice:
- Fir-ar al dracului, m-a nimerit chiar în ochi!!! |
|
|||
|
|||
![]() - De ce se scutură găina după ce o calcă cocoşul?
- Ca să-şi împrăştie plăcerea în tot corpul. |
|
||||
|
||||
![]() O femeie suna la Politie:
- Alo, politia, veniti repede, s-a intamplat un lucru ingrozitor. Cineva mi-a furat volanul, bordul, frana de mana si chiar si schimbatorul de viteze. Incredibil. Va rog sa ma ajutati! - Linistiti-va doamna. Dati-mi datele dumneavoastra si vom trimite un echipaj, in cel mai scurt timp posibil. Ii comunica femeia datele si inchide telefonul. Dupa 10 minute suna din nou telefonul la politie: - Alo politia? - Da doamna, buna ziua. - Stiti sunt tot eu de acum 10 minute. Nu mai este nevoie sa trimiteti nici un echipaj de politie. - De ce doamna? Ce s-a intamplat? - Stiti, din greseala m-am urcat in masina pe bancheta din spate. |
|
||||
|
||||
![]() Intelegandu-i pe ingineri
Intelegandu-i pe ingineri- Actul Unu Doi studenti la inginerie. Unul dintre ei spune: - De unde ai bicicleta asta grozava? Al doilea raspunde: -Sa vezi, ieri mergeam pe strada gandindu-ma la proiectul meu, cand a aparut in fata mea o femeie foarte frumoasa pe aceasta bicicleta.. Si-a scos toate hainele si mi-a spus: "Ia de la mine orice poftesti". Celalalt da din cap intelegator si zice: - Ai facut o alegere buna. Hainele ei probabil nu ti se potriveau! Intelegandu-i pe ingineri - Actul Doi Un arhitect, un artist si un inginer discutau despre cu cine e mai bine sa iti petreci timpul, cu nevasta sau cu amanta. Arhitectul a zis ca prefera sa fie cu nevasta, asa putea construi fundatia la o relatie vesnica. Artistul a spus ca prefera sa fie cu amanta. In ea gasea mai multa pasiune si mister. Inginerul a spus ca prefera sa le aiba pe amandoua. - Amandoua?! au intrebat ceilalti. - Da. Daca ai o nevasta si o amanta, fiecare se va gandi ca esti cu cealalta si atunci poti sa stai la serviciu sa-ti termini treaba pe ziua urmatoare. Intelegandu-i pe ingineri - Actul Trei - Optimistul: paharul e pe jumatate plin. - Pesimistul: paharul e pe jumatate gol. - Inginerul: paharul are dublu din capacitatea necesara. Intelegandu-i pe ingineri - Actul Patru Un inginer traversa un drum cand broasca din basme ii atrage atentia si ii spune: - Daca ma saruti voi deveni o printesa frumoasa. Inginerul ia broasca de pe drum si o baga in buzunar. Broasca a repetat mai tare: - Auzi, daca ma saruti, voi ramane cu tine toata saptamana. Inginerul a scos-o din buzunar, i-a zambit si a varat-o inapoi. Atunci broasca a strigat: - Fii atent domnule, daca ma saruti, voi deveni o printesa frumoasa, voi ramane toata saptamana cu tine si voi face ORICE vrei. Inginerul o scoate din buzunar, ii zambeste si o pune inapoi. Broasca disperata devine isterica: - Mai, ce-i cu tine. N-auzi ca-s o printesa frumoasa si ca voi face dragoste cu tine o saptamana?! Care-i baiul? De ce nu ma saruti odata naibii?! Inginerul ii raspunde: - Auzi, ba, eu sunt inginer. N-am timp de muieri, dar sa dai de o broasca vorbitoare... asta chiar e interesant!! Observatie: - Daca dimineata cand te trezesti, constati ca nu esti inginer, esti norocos - Daca te trezesti, nu esti inginer si o blonda spectaculara doarme linga tine in pat, esti ingrozitor de norocos. Daca te trezesti, esti inginer si o blonda superba doarme in pat linga tine ... nu te stresa, inca visezi. Doua iubite Olanda: Ai doua iubite.Te poti insura cu amandoua. Ele se pot casatori intre ele. Moldova: Ai doua iubite. Di la tini si audi galseava aia in fiecari noapti mai omule? Rusia: Ai doua iubite. Stalinskaya si Moskovskaya. Pakistan: Ai doua iubite. Cea mai varstnica are 6 ani.. India: Ai doua iubite. Budha nu stie nimic.. Turcia: Ai doua iubite. Una iti face mancare, una iti spala rufele, una iti calca hainele si una le supravegheaza pe celelalte. Chiar vroiai sa te credem ca ai numai doua iubite? China: Ai doua iubite. Din cateva miliarde de motive. Bulgaria: Ai doua iubite. Pe una o cheama Sofia. Cand cealalta te intreaba "unde ai fost?" "- la Sofia!" si esti in deplina siguranta. Germania: Ai doua iubite. Ambele blonde. Mexic: Ai doua iubite. Vin hotii si fura jumatate. Iti mai da vecinul una. Imprumuti trei din barul de vis-a-vis. Vecinul isi ia partea inapoi. Cate ti-au mai ramas? Anglia: Ai doua iubite. Absolut superbe. Iar ai baut prea mult.. SUA: Ai doua iubite. Una pe Facebook si una pe Myspace. Nu le-ai vazut niciodata. Brazilia: Ai doua iubite. Rosaria Fiorella Andrea Luiza Esmeralda Carla Vitoria Alessandra del Campo si inca una. Dubai: Ai doua iubite. Placate cu aur. Cuba: Ai doua iubite. Nu esti deloc Fidel.. Suedia: Ai doua iubite. In IKEA chiar gasesti orice.. Spania: Ai doua iubite. Mai tarziu descoperi ca ele sunt de fapt surori. Putin mai tarziu afli ca tu esti chiar fratele lor mort la nastere. Mai ai un frate geaman desmostenit de catre soacra portarului, care portar nu-si mai aduce aminte nimic din copilarie. Viata ta e o telenovela. Grecia: Ai doua iubite. Vecinul se cam da la una din ele. Dimineata te trezesti cu un cal mare de lemn in fata casei. Mai bine fugi!!!! Last edited by Iris; 12-08-2009 at 15:34. |
|
||||
|
||||
![]() Un studiu sociologic arata ca barbatii, in general, ies la baut din doua
motive: 1. N-au nevasta 2. Au nevasta |
|
||||
|
||||
![]() Cel mai scurt banc: Mircea Geoana Presedinte
|
|||
|
|||
![]() O ţigancă se duce la teatru. La întoarcere, ţiganul o întreabă:
- Cum a fost, fă, la teatru? - Stai să-ţi povestesc. La intrare, toată lumea ţinea beletele în mână, aşa că l-am scos şi eu. La uşă, unul mi-a rupt beletul. Am vrut să ţip, dar, cum nimeni nu ţipa, n-am mai ţipat nici io. Am intrat, m-am pus pe scaun şi deodată s-a stins lumina. Am vrut să ţip, dar, cum nimeni nu ţipa, n-am mai ţipat nici io. La un moment dat, ăla de stătea lângă mine, mi-a băgat mâna între picioare. Am vrut să ţip, dar, cum nimeni nu ţipa, n-am mai ţipat nici io. - Lasă asta, fă. Piesa, piesa cum a fost? - Mult mai mare decât a ta. |
|
||||
|
||||
![]() Care e culmea somnului?
Sa te culci presedinte si sa te scoli prostanac! |
|
||||
|
||||
![]() -Ce au facut romanii in timpul mandatului domnului Geoana ?
-Au dormit...
|
|||
|
|||
![]() Un chirurg moare, ajunge la poarta Raiului şi se aşează la coadă.
Imediat îl observă Sf. Petru şi zice: - Furnizorii, poftiţi pe uşa din spate, vă rog! |
|
||||
|
||||
![]() Se trezeste Basescu intr-o dimineata si iese pe balcon. Observa ca afara a nins in acea noapte cam 5 cm si iese pe balcon sa admire peisajul,cand vede scris pe zapada sub balcon cu urina "maine ai sa mori. Se anunta toate organele abilitate - SIE,DIE,SPP,SRI etc. – care incep sa analizeze cazul. Peste o ora apar si rezultatele. - Sefu, am facut toate cercetarile si avem doua vesti: una buna si una proasta. - Incepe cu cea proasta. - La analiza urinei a rezultat ca aceasta apartine lui Boc. - Nu se poate! Nu puteam primi o veste asa de proasta. Era ultima persoana la care ma puteam gandi. - Si vestea buna? - La testul grafologic a iesit ca este scrisul lui Geoana.
|
|||
|
|||
![]() Preşedintele Bush şi secretarul de stat Colin Powell stăteau într-un bar. Un tip intră şi îl întreabă pe barman:
- Nu-s ăia preşedintele Bush şi Colin Powell acolo la masă? - Da, ei sunt, răspunde barmanul. Aşa că tipul se duce la şi le zice: - Ce onoare, ce faceţi aici? - Plănuim al treilea război mondial, zice Bush. - Serios? Şi ce o să se întâmple? - O să omorâm 140 de milioane de irakieni şi o blondă cu ţâţe mari, zice Bush. La care tipul: - O blondă cu ţâţe mari? De ce o blondă cu ţâţe mari? Bush se întoarce spre Powell, îl bate pe umăr şi zice: - Vezi, mă, deşteptule, ţi-am zis eu că n-o să-i pese nimănui de 140 de milioane de irakieni! |
|
||||
|
||||
![]() 1. Paraziţii: “Dacă-aş fi pentru-o zi preşedinte”, fredonată de Mircea Geoană duminică seară
2. No comment: “La noapte o să te fur”, cântată de Traian Băsescu lui Mircea Geoană duminică în ziua alegerilor 3. Racla: “Nu mă uita”, fredonată de Crin Antonescu la adresa lui Mircea Geoană duminică seara, când Geoană era preşedinte. 4. Verdikt: “Vine poliţia”, cântată în şoaptă de oamenii lui Băsescu duminică noaptea, în timp ce numărau cu ocaua voturi prin secţii. 5. BUG Mafia: “Poveste fără sfârşit”, cântată de Traian Băsescu, după ce a fost ales (din nou) preşedinte. 6. Morandi: “Love me”, cântată de Crin Antonescu lui Mircea Geoană la alianţa făcută după eşecul PNL din primul tur. 7. Liviu Mititelu: “De ce mă minţi”, melodie cântată până la epuizare de către Mircea Geoană la Biroul Electoral Central, după afişarea rezultatelor finale. 8. Ştefan de la Bărbuleşti: “Aş da zile de la mine să mai fiu o zi cu tine”, cântată de Traian Băsescu întregii Românii înainte de începerea alegerilor. 9. Gică Petrescu: “Căsuţa noastră”, melodie cântată de Sorin Ovidiu Vântu lui Geoană, care a avut ca rezultat o vizită fulger a PSD-istului în bârlogul mogulului, în zilele premergătoare turului 2. 10. Mădălina Manole: “Unde eşti voi fi şi eu”, melodie cântată de câţiva ani, din suflet, de către Emil Boc la adresa lui Traian Băsescu. |
|
||||
|
||||
![]() Un banc care m-a facut sa rad ieri...l-am auzit la radio zu:
Buzdugan il intreaba pe Morar:"Stii cumva cum se pune dopul inapoi la o sticla de sampanie? Morar:"Bai,nu stiu.Sa intru pe google si sa aflu?" Buzdugan:"Stai linistit!Dau rapid un telefon la sediul PSD si-l intreb pe Mircea Geoana!"
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
EvZ - Big Brother amendeaza vitezomanii | djlyon | Mini revista presei | 0 | 11-03-2005 07:54 |
RL - Big Ben a facut cea mai lunga pauza din ultimii 22 de ani | djlyon | Mini revista presei | 0 | 10-31-2005 09:40 |
Copyright © 2005 ONLINE CONTENT FACTORY SRL. Toate drepturile rezervate. |