![]() |
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Ion si Maria la maternitate:
- No Marie, ce avem? - Baiat. - No, si cu cine seamana? - ... degeaba-ti spun, ca nu-l cunosti. Prin oceanul Pacific trecea un vapor. Unul dintre pasageri ii arata capitanului ca pe o insulita e un om zdrentaros care sare si da din maini. Il intreaba pe capitan: - Cine e tipul? - Nu stiu, dar de cate ori trecem pe aici se bucura nespus! Verde-nparat vroia sa-si marite una din cele 3 fete , asa ca a dat sfoara in tara si peste hotare. La un moment dat vine Fat Frumos si ii spune inparatului ca le va supune pe fete la un test sa vada daca sunt curve sau fete cuminti. O cheama pe cea mai mare si ii arata penisul si o intreaba : - Ce este asta? - Un penis. - Poti sa pleci ca esti o curva. O cheama si pe cea mijlocie si istoria se repeta, pune intrebarea si primeste acelasi raspuns. Suparat, o chema si pe cea mica. Ii arata penisul si o interaba : - Ce este asta? Fata, sta, se uita mirata si pe o parte si pe alta si spune: - Nu stiu. - Sigur? Uita-te bine. Se uita din nou, o priveste din toata partile si zice: - Habar nu am, nu am vazut asa ceva in viata mea. Bucuros Fat frumos ii spune : - Este un penis! La care ea ii raspunde: - Asta este penis? Stai sa-l vezi pe al zmeului!
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
EvZ - Big Brother amendeaza vitezomanii | djlyon | Mini revista presei | 0 | 11-03-2005 07:54 |
RL - Big Ben a facut cea mai lunga pauza din ultimii 22 de ani | djlyon | Mini revista presei | 0 | 10-31-2005 09:40 |
Copyright © 2005 ONLINE CONTENT FACTORY SRL. Toate drepturile rezervate. |