![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Edilii bârlădeni speră ca, în aproximativ o lună şi jumătate, să definitiveze complexul de locuinţe destinat exclusiv romilor din ghetou.
Peste aproximativ o lună şi jumătate, am putea asista la împlinirea unui mai vechi vis al bărlădenilor: desfiinţarea mult hulitului ghetou. Cel puţin acestea sunt intenţiile edililor bârlădeni, care speră ca, până în luna octombrie, să definitiveze lucrările la complexul de locuinţe de pe strada căpitan Grigore Ignat, destinat exclusiv romilor care actualmente împânzesc ghetoul. “Lucrările sunt în toi, nu mai este foarte mult de lucru. Prin urmare, tragem speranţe ca în această toamnă să putem muta locatarii din ghetou în noile locuinţe”, ne-a declarat Mihai Vicol, şeful Serviciului tehnic-investiţii din cadrul Primăriei Bârlad. Articol detaliat mai jos. http://www.obiectivdevaslui.ro/artic...ticles_id=3262 O dezicie care nu prea este apreciata de opinia publica. Oare de ce?? ![]() Sunt tare curios daca noile locuinte sunt si mobilate, si uite asa incepe sa se duca la deal si gospodarul "frumosului" orasel. ![]() ![]() ![]() Dupa 6 ciusmele sa gandit gospodaru ca na ... cu tiganii ce facem?? Si din ilustra minte pe care o are domnia sa a gasit si solutia.. Locuinte noi cu banii luati de la popor. Ce taxe platesc aia mici si bronzati, ca inafara sa o arda aiurea prin barlad si sa sparga o seminta prin parc, altceva nu mai au de focut. Nu`i frumos .. nu nu ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Nu sparg doar seminte,mai sparg cate un magazin ,cate un cap de contribuabil,mai un viol mai o talharie..ceva normal pentru ei.
|
|||
|
|||
![]() am eu o idee despre ce-am putea face cu acesti "contribuabili" onesti, ca tot zice madonna ca sunt discriminati, saracii...de ce nu i-am arunca intr-o groapa comuna pe toti? si astfel scapam tara de o ciuma! (stiu ca suna rasist, dar asta cred)
sau poate le e mai bine acolo, cu madonna, in tara tuturor posibilitatilor...acolo, daca intri pe pamantul vreunui om, ala te impusca intai, si apoi te intreaba ce cauti!
|
||||
|
||||
![]() 5. Eu din ghetou nu plec
2009-08-28 08:31:09 De: elvis Eu si familia mea nu plecam de aici.Adica mai e ca pe vremea comunistilor sa ne mute cum doresc muschii lor? Mai ramane sa puna sarma ghimpata sa ne inchida cu garduri.De asta te votam noi nea TITI? Lasa ca vin ele alegerile sa vedem cine mai pune botul sa voteze de 2 ori pt matale pentru 2 mici si o bere Chiar daca zic ei acu ca nu mai voteaza de 2 ori, la urmatoarele alegeri o sa incerce chiar de 3 ori.
![]() ![]() Last edited by Neaga_25; 08-31-2009 at 12:02. |
|
||||
|
||||
![]() Interesant e ca le pregatesc case in schimb in oras se bat clanurile!
Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic - Bertrand Russel Aiwa-omul cu CTC-ul pentru ca prefer sa gresesc singur decat ajutat de altii !!! Dar nu uit ca atunci cind ma bazez pe cel mai bun prieten, el este primul ce ma dezamageste !! ![]() ![]() ![]() "In viata e ca in WC: rahatul pluteste la suprafata.-SirAlexIce" |
|
|||
|
|||
![]() cu riscul de a ma repeta....tot le-as da foc...si nu numai lor, ca sunt si de-ai nostri deeeestui mai pramatii ca tiganii....i-as aduna pe toti, groapa, benzina, si la revedere...am scapat!
|
||||
|
||||
![]() Si uite asa se naste un nou Adolf hitler sau un Antonescu... pai mult succes stii vorba : mai bine fapte decat vorbe neadevarate da te rog frumos sa incluzi pe lista si PSD`UL :P
![]()
|
|||
|
|||
![]() poftim discriminare a tiganilor...incet incet barladul ajunge caracalu` sau craiova moldovei! tiganii vor ajunge sa faca legea dupa bunul plac (al cutitului), iar noi romanii vom vom ajunge minoritari in acest orasel.
si asta pentru ca inghitim si acceptam, de teama, actiunile tiganilor! italienii, ungurii au stiut cum sa rezolve aceasta problema. noi romanii suntem prosti, sau prea comozi sa ne impunem punctul de vedere: esti la noi in tara, in oras, faci cum iti zicem noi, daca nu, la revedere! neaga, nu m-ar deranja sa ajung un nou antonescu, sa le dau foc intr-o groapa comuna pentru ca pur si simplu nu-i mai suport! de ceva timp m-am mutat din barlad, dar sunt la curent cu tot ce se intampla in oras. unde locuiesc in prezent sunt foarte multi tigani, dar nu sufla nici unul in fata cetatenilor albi la piele. si sa-ti zic si de ce: e un orasel predominant bulgaresc, iar oamenii nu stau cu mainile-n san atunci cand un tigan sare gardul! aici tiganii ne saluta pe noi, romanii, bulgarii, si se feresc din calea noastra pe strada, doar sa nu ne deranjeze!
|
||||
|
||||
![]() Quote:
Eu unu tin minte ca pentru diploma de calificare a trebuit sa sustin un proeict despre un nene mare si tare din romania, si primu care mi`a venit la bibilica a fo Maresalul Ioan Victor Antonescu.. Mare om .. Mare ... Ma impresionat mult acest patriot ratacit printre goalntele identitatii nationale, romanu a omorat mai tot ce trebuia sa ne scoata tara din rahat.. in fine asta`i viata multi dintre noi creca o sa ne tiram in alte zone mai calde si fara comunisti si hoti comunisti : TITI - SOLOMON - VICELE PETCU - multa multa sanatate sunteti ce`i mai da treaba, iar am luat cu totii teapa.
|
|||
|
|||
![]() tepe politice vom lua una dupa alta...pana cand ne vom trezit, sau vorba ta, ne vom cara oasele pe alte meleaguri, unde sa predomine bunul simt si civilizatia.
atata timp cat la conducere se vor afla hoti, tigani, tepari....dezastrul e directia in care ne indreptam. nu mai avem justitie, nu mai avem politie, nu mai avem nici o institutie care sa ne serveasca, ci doar cuiburi de hoti, care sub diferite pretexte ne jecmanesc. iar daca ne uitam la cei care se bat pentru a ne conduce pentru urmatorii 4-5 ani... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic - Bertrand Russel Aiwa-omul cu CTC-ul pentru ca prefer sa gresesc singur decat ajutat de altii !!! Dar nu uit ca atunci cind ma bazez pe cel mai bun prieten, el este primul ce ma dezamageste !! ![]() ![]() ![]() "In viata e ca in WC: rahatul pluteste la suprafata.-SirAlexIce" |
|
||||
|
||||
![]() Inceputul e mai greu, ca de acum se invata cu jegosii astea de la Tribunal ce sa mai zici, niste zdrente vor leafa mare dar uita ca sunt platiti din banii nostri si tot degeaba. La dracu de hoti si ei si Politia cu sefu ei cu tot si cu primaru si vicele, degeaba pe zi ce trece sunt tot mai dezamagit de astea. Si cand ma gandesc ca am halit prostiile lor atata timp si ii ridicam in slavi.
|
|||
|
|||
![]() revenind la groapa mea....cred ca nu le-as mai da foc...i-as baga pe toti acolo, le-as lasa si sabiile...ca au ei grija sa se taie intre ei...eu doar as admira spectacolul
![]()
|
|||
|
|||
![]() Poblema tiganilor si a colorlalti oameni cu aceiasi conditie sociala este EDUCATIA!
Nu o sa se rezolve nimic pana cand nu o sa se puna accent SEVER, pe educatie. Trebuie ca cei ce conduc comunitatea noastra sa ia lucrurile mai in serios si sa conditioneze ajutoarele de orice fel acordate tiganilor si altora ca ei, de prezenta copiilor lor la gradinite, scoli, etc. Si mai mult(!), de rezultatele obtinute. Cred ca si pentru parinti si adolescenti se poate face ceva: cursuri obligatorii de "conduita sociala", predate de oameni responsabili, in stil militar. Orice ban, orice facilitate, orice ajutor de orice fel acordat de primarie si organizatiile care se mai ocupa de aceste lucruri, trebuie acordate strict in baza unui program ce cuprinde elementele de mai sus. Si astfel de ajutoare, facilitati etc., trebuiesc acordate! Adica bani investiti, dar investiti cu cap. Deoarece fenomenul "prostiei", de care sufera in mare parte persoanele de etnie roma si nu numai, nu va disparea! Este ca un cancer pe care daca il ignori in final te distruge. Pacat este ca nu se gandeste pe termen lung. Politicienii nostri sunt interesati de "foloase imediate" si de acea se pune "fundita la rahat" in speranta ca nu va mai mirosi urat. Tot un rahat ramane. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() te contrazic thazul, tiganii (lasa-ma cu etnie roma, si cuvinte deontologice...tiganul tot tigan spurcat ramane) nu sunt prosti...ci sunt hoti, perversi...daca au de ales intre a munci pentru o bucata de paine, sau sa dea in cap altuia pentru aceeasi bucata, niciodata nu vor alege munca. iar boala asta nu o lecuiesti cu programe de educatie, militarie, programe de integrare de orice fel cu noi.
asa cum au facut ungurii in sancraieni sau sanmartin, asa ar trebui facut peste tot. dar la noi este taman invers: suntem intoxicati peste tot de aceasta minunata "cultura" a tiganilor, incepand de la viata de zi cu zi, si terminand cu mass-media. pentru o bucatica de paine ziaristii din zilele noastre ridica in slavi aceasta minunata etnie, ne intoxica vizual cu stiri de genul: "imparatu` lu` peste ii trimite diploma aurita madonei"...ala de la strehaia se cearta cu puradelu` minune...pana si telenovelele tiganesti sunt tot un mod de intoxicare pe care eu unul nu le mai suport. din cauza lor am ajuns sa nu ma mai uit la tv, prefer un film de calitate pe laptop, decat o stire de rahat!
|
||||
|
||||
![]() Misiune imposibilă! Autor: Razvan CALIN
http://www.obiectivdevaslui.ro/artic...ticles_id=3371 Primăria Bârlad intenţionează să mute într-un singur bloc (pe care tocmai l-a achiziţionat) familii de români şi romi. După cum am mai scris, de câţiva ani buni edilii bârlădeni se tot chinuie să rezolve una dintre cele mai delicate probleme: desfiinţarea ghetoului din centrul oraşului. Aşa se face că în urmă cu un an, Primăria Bârlad a demarat lucrările la un mini-cartier de locuinţe situat pe strada căpitan Grigore Ignat, destinat exclusiv familiilor de romi ce acum îşi fac veacul în ghetou. Tot pentru ei, edilii au mai achiziţionat cu ceva timp în urmă un bloc dezafectat de la o firmă controlată de omul de afaceri Adrian Paşcanu. În acest bloc, situat pe strada Alexandru Vlahuţă, conducerea primăriei intenţionează să mute familiile de romi care nu vor încăpea în complexul de pe căpitan Grigore Ignat. “Blocul, în urma operaţiunilor de reabilitare, va avea un număr total de 28 de locuinţe. Dintre acestea, 10 vor fi destinate familiilor de romi, iar restul altor cazuri sociale. Cu alte cuvinte, imobilul va fi un bloc de locuinţe sociale pentru a veni în sprijinul cerinţelor cetăţenilor”, a spus primarul Constantin Constantinescu. Este lesne de înţeles că puţini vor fi bârlădenii (dacă nu chiar nici unul) care vor îndrăzni să convieţuiască cu nişte colocatari de genul celor din ghetou. Nu vrem să fim acuzaţi de rasism, însă sunt arhicunoscute problemele pe care de zeci de ani romii din ghetou le provoacă celorlalţi bârlădeni care locuiesc în zonă: scandaluri, bătăi, mizerie de nedescris, furturi etc. Prin urmare, iniţiativa edililor bârlădeni s-ar putea să devină o misiune imposibilă. Nu puţini sunt cei care susţin că locuinţele nou-nouţe pregătite pentru romi se vor transforma, la foarte scurt timp după mutarea chiriaşilor, într-o ruină şi astfel se vor duce pe apa sâmbetei zeci de miliarde de lei vechi de la bugetul local. Complexul de căsuţe de pe strada căpitan Grigore Ignat (care va număra 57 de unităţi locative) a costat 40 de miliarde de lei vechi, iar blocul de pe Alexandru Vlahuţă, 11 miliarde de lei vechi. La aceasta se mai adaugă aproximativ şapte miliarde de lei vechi, bani care vor fi necesari pentru reabilitarea acestuia. ****************************** Stau si ma intreb...dupa experienta GHETOU ....exista cineva sa doreasca sa aiba astfel de vecini? ![]() Interesante sint si comentariile mai ales cel cu nr7! Intrucat am stat in Sibiu 5 ani...certific...exagerat de rar vezi astfel de cazuri in zona! Si chiar de intilnesti nu au comportament antisocial ci te intrebi daca nu visezi!
Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic - Bertrand Russel Aiwa-omul cu CTC-ul pentru ca prefer sa gresesc singur decat ajutat de altii !!! Dar nu uit ca atunci cind ma bazez pe cel mai bun prieten, el este primul ce ma dezamageste !! ![]() ![]() ![]() "In viata e ca in WC: rahatul pluteste la suprafata.-SirAlexIce" Last edited by AIWA; 09-09-2009 at 23:39. |
|
|||
|
|||
![]() Quote:
era buna ideea de pe timpu` lu` ceasca...cu blocurile anl de langa groapa. acolo sigur s-ar fi simtit ca acasa, prin gunoaiele alea, si nu-si dadea nimeni seama de la cine provenea mirosul: de la tigani sau de la groapa. nea titi, si nu numai, sa faca bine sa se dea de partea romanului nu a romului. si noi avem o limita de rabdare, si se pare ca ne apropiem de ea. ce sa mai zic de primul om al tarii...care a considerat ca totul e perfect in tara asta, lumea are de toate, economia "duduie"...si nu avea altceva de facut decat sa se duca sa petreaca alaturi de tigani. il intelegeam daca ordona un atac cu rachete in acea zona, il si sustineam...dar cand romanii mor de foame, ramana fara servicii, inglodati de datorii, el se duce alaturi de tigani. si sa nu mai zic in cate orase din aceasta tara in functii de conducere se afla aceste ciori spurcate...incepand cu marean "Care este almanahe". iar eu nu ma supar sa fiu acuzat de rasism si xenofobism. asta simt, asta gandesc, asta spun si sustin. as impusca toate jigodiile astea, pana la ultimul, si mi-ar face placere!
|
||||
|
||||
![]() Constantinescu şi Adrian Solomon se plimbă pe stradă. Deodată apare un ţigan şi smulge geanta din mîna primarului şi o şterge.
Solomon se repede să îşi scoată pistolul din buzunar să tragă după el, cînd Constantinescu, calm, îl opreşte. - Lasă, Adriane, şi noi am început de undeva! P.s desi nu`i topic de bancuri merita ![]()
|
|||
|
|||
![]() Adică Solomon are pistol?
|
|
|||
|
|||
![]() http://www.obiectivdevaslui.ro/artic...ticles_id=3748
chiar nu se sesizeaza nimeni si sa puna speciile astea la punct? PACAT!!! in curand o sa ne sufoce ciorile astea sub stricta protectie si atentie din partea autoritatilor. vom ajunge un oras de rahat intr-o tara de tot rahatul!
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Gandul - Caracatita-gigant, filmata de aproape | djlyon | Mini revista presei | 0 | 12-29-2006 11:05 |
EvZ - Ploua mocaneste aproape toata saptamana | djlyon | Mini revista presei | 0 | 06-05-2006 07:59 |
Connex Web2sms Gata | bbw220 | Life | 1 | 04-05-2006 12:28 |
EvZ - Marele pot la „6 din 49”: aproape 1.300.000 de euro | djlyon | Mini revista presei | 0 | 11-14-2005 08:20 |
gata cu semintele | farfui | Bârlad | 11 | 10-27-2005 22:52 |
Copyright © 2005 ONLINE CONTENT FACTORY SRL. Toate drepturile rezervate. |