![]() |
![]() |
|
||||
|
||||
![]() aiwa te provoc............
|
|
||||
|
||||
![]() Pana vine Aiwa, am jucat eu Aoe3. Am zis "imh-imh", asa si-asa.. grafica nu arata in mod exceptional si se mai misca si greu (3Ghz/9600xt).
Dupa care am instalat Settlers - Heritage of Kings - care ii da ceata la toate capitolele lui AoE3 ![]() Unde nu mai spun ca la ce grafica beton are, mult peste AoE3, se misca si de 10 ori de mai bine ![]()
|
||||
|
||||
![]() stiu ca ai dreptate ........dar e la inima mea Aoe 3!
apropo` vreau si eu jocul ala.......... Forta fie cu Noi! |
|
||||
|
||||
![]() idem JEDI
![]()
Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic - Bertrand Russel Aiwa-omul cu CTC-ul pentru ca prefer sa gresesc singur decat ajutat de altii !!! Dar nu uit ca atunci cind ma bazez pe cel mai bun prieten, el este primul ce ma dezamageste !! ![]() ![]() ![]() "In viata e ca in WC: rahatul pluteste la suprafata.-SirAlexIce" |
|
||||
|
||||
![]() un joc mult asteptat dar prea pretentios....Cpu2 GHz,R9800xt,1gb
|
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Cotidianul - Darul grecilor pentru Orange si Connex: abonament de 3 euro | djlyon | Mini revista presei | 0 | 12-07-2005 09:09 |
Trucuri si sfaturi profesionale - Intretinere | Oreste | Auto | 2 | 11-14-2005 02:37 |
EvZ - Bani europeni pentru bunastarea escrocilor | djlyon | Mini revista presei | 0 | 11-01-2005 07:30 |
Cotidianul - Viena ne vrea in UE in 2007 | djlyon | Mini revista presei | 0 | 10-31-2005 08:00 |
Adevarul - Un laptop de 100 USD pentru educatia copiilor din tarile sarace | djlyon | Mini revista presei | 0 | 10-26-2005 07:43 |
Copyright © 2005 ONLINE CONTENT FACTORY SRL. Toate drepturile rezervate. |