![]() |
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Salut,
Stie cineva in Birlad un serviciu de livrari? (Flori :P ). Mersi, |
|
||||
|
||||
![]() Sa inteleg ca te duci platesti florile si .....se duce alta persona la adresa indicata de tine sa le livreze?
Da, este un asemenea serviciu si la noi ! PS Ti-am lasat PM
Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic - Bertrand Russel Aiwa-omul cu CTC-ul pentru ca prefer sa gresesc singur decat ajutat de altii !!! Dar nu uit ca atunci cind ma bazez pe cel mai bun prieten, el este primul ce ma dezamageste !! ![]() ![]() ![]() "In viata e ca in WC: rahatul pluteste la suprafata.-SirAlexIce" |
|
|||
|
|||
![]() OK, multumesc pentru ajutor.
Dar totusi trebuie sa mai dau detalii ![]() Bun, eu fac comanda online/telefonic (nu sunt din Birlad), platesc prin card si cineva livreaza buchetul la o anumita adresa la data si ora. |
|
||||
|
||||
![]() Pai vezi le ce ti-am scris in PM...poti face asa!
Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic - Bertrand Russel Aiwa-omul cu CTC-ul pentru ca prefer sa gresesc singur decat ajutat de altii !!! Dar nu uit ca atunci cind ma bazez pe cel mai bun prieten, el este primul ce ma dezamageste !! ![]() ![]() ![]() "In viata e ca in WC: rahatul pluteste la suprafata.-SirAlexIce" |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Teatrul Barladean V.I.P. | wxdj | Bārlad | 167 | 04-02-2009 13:40 |
Graffiti event in Birlad? | ners | Bārlad | 44 | 07-20-2008 13:21 |
Abuzurile "militistilor" barladeni III | AIWA | Bārlad | 9 | 06-20-2007 17:34 |
Abuzurile "militistilor" barladeni II | hocus | Bārlad | 2 | 05-18-2007 14:31 |
Obiectiv de Vaslui - O noua statie TV, la Birlad | djlyon | Mini revista presei | 2 | 01-04-2007 00:44 |
Copyright © 2005 ONLINE CONTENT FACTORY SRL. Toate drepturile rezervate. |