![]() |
![]() |
|
||||
|
||||
![]() nu stiu daca am nevoie de ochelari sau nu dar la 2 semafoare din centru am patit ca dupa aproximativ 30 sec de rosu sa apara alte 30 sec de rosu !?!?!?!
care e faza??? a mai patit cineva????
|
||||
|
||||
![]() Mie mi s-a parut ca mai erau vreo 4 secunde de verde cand s-a facut brusc rosu, si am patit asta de doua ori la acelasi semafor (cel inainte sa faci curba la dreapta pe drumul principal, langa biserica), da` la momentul respectiv n-am mai zis la nimeni, ca poate era din vina mea
![]()
|
||||
|
||||
![]() curios !!!! semafoarele au luat-o razna
![]()
|
||||
|
||||
![]() Poi avem semafoare dar nu prea sunt sincronizate...aici ma refer la cele din centru...cand ai sansa ca sa ai rosu la penny, verde la primarie..si imediat dreapta la biserica un mare rosu...cand de fapt ar trebui sa cam mearga calculat...
dar poate citeste cine trebuie si rezolva problema...nu mi se pare atat de greu si costisitor sa sincronizezi niste semafoare cat sa le montezi initial.
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Gandul - "Sa moara dusmanii" - Un fan manele a tras cu pistolul intr-o masina oprita la semafor | djlyon | Mini revista presei | 0 | 11-13-2006 12:50 |
Probleme Radio Unison | discovery | Telefonie şi telecomunicaţii | 3 | 09-02-2006 22:51 |
Adevarul - George Michael a adormit la semafor | djlyon | Mini revista presei | 0 | 05-15-2006 23:32 |
probleme conectare dc++ | shtef | Software | 2 | 02-03-2006 22:34 |
Cotidianul - Probleme la admitere: Romania risca sa repete anul | djlyon | Mini revista presei | 0 | 12-14-2005 05:08 |
Copyright © 2005 ONLINE CONTENT FACTORY SRL. Toate drepturile rezervate. |