![]() |
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Vai .. :| deci naked un uebdisainer ca tine a facut un site ca sa nu moara de foame... !
Magazinu ala e intre prost si execrabil sincer .. iar designurile la amandoua sunt vai deci n-am cuvinte pt design ! Bun ai facut SEO bravoo dar daca vin la tine pe site 200 de utilizatori si vad designul ala si se chiorasc pe ecran sa vada scrisu ai toate sansele ca 1 click sa-ti dea numai 10 utilizatori din aia 200 de zilnic ! Asa ca te inteleg ca te crezi mare php-ist si asa mai departe dar cu "proiectele" alea 2 ai toate sansele sa te faci de rusine ! Iar pentru ombladon nu tu vrei sa te credem ca ai facut tu designul ala :| ? Se vede de la o posta ca-i template numai la ce culori ai folosit ... e facut cu tabele :| nu e valid ... god ! |
|
|||
|
|||
![]() nu nu l`am facut eu , am zis eu asta ? am luat de pe temples......com ( nu mai retin)
|
|
|||
|
|||
![]() welcome : http://webmail.is-net.ro ....
|
|
|||
|
|||
![]() hurrycane ia arata niste proiecte proprii ca vad ca te umflii in pene ca curcanul la taiat
|
||||
|
||||
![]() Poi am vazut si eu sectiunea asta pe forum ... interesanta ... Am si eu o schita de site ( www.liga.lx.ro ) astept comentariile si indicatiile voastre ... sper sa nu fiti prea critici ... Site-ul l-am facut vacanta trecuta ... doar ca sa mai treaca timpul ... dupa cum se poate observa nu este nici pe departe terminat ... si nici nu cred k il voi termina vreodata ... nemotivant .... astept sa-mi vina o sclipire in privinta unei idei ... sa realizez ceva intr-o buna zi ... cap-coada ...
|
||||
|
||||
![]() mie personal imi place scheletul si ca e curat lucrat ...se poate dezvolta extraordinar de bine si de frumos cu informatii si tinut mereu updatat ...cred ca si ca idee e bun ptr ca se va bucura de multe "hit" uri ...succes pe viitor
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
EvZ - Bani europeni pentru bunastarea escrocilor | djlyon | Mini revista presei | 0 | 11-01-2005 08:30 |
Copyright © 2005 ONLINE CONTENT FACTORY SRL. Toate drepturile rezervate. |