![]() |
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Salut tuturor!
![]() Am nevoie de un cod pentru preluare a vremii.... loto.. etc. Sa luam exemplu ANM-ul www.inmh.ro, vremea pt. orasul barlad. Am vazut si pe acest site (barlad-online.ro) la "Home" in partea stanga o preluare ... Daca exista cineva care ar putea face un astfel de cod. as foarte recunoscator. Este valabil si pentru web designerii site-ului barlad-online.ro , care cu siguranta nu vor putea sa ofere public acest cod. Oricum eu sper ca exista cineva care ma poate ajuta. Multumesc ! |
|
||||
|
||||
![]() cam cat de recunoscator ?
![]()
|
||||
|
||||
![]() iti faci un cont pe inmh.ro sau mai simplu la adresa:
http://82.76.17.11/digiweather/help.html si vei primi pe mail parola. ai grija ca mail-ul sa fie valid. cu acea parola folosesti widget-ul descarcat anterior de la adresa: http://82.76.17.11/digiweather/subscribe.php Apoi lansezi aplicatia, introduci parola si localitatea. merge foarte bine pe barlad..spor uite ce am gasit: DigiWeather este singurul widget care preia datele de la ANM! Widgetul de la Yahoo preia date dintr-un model matematic meteorologic. Acesta da rezultate asemanatoare cu cele de la ANM, insa are o precizie mai mica deoarece nu tine cont de particularitatile micro-climatice. Parola este necesara doar o singura data, la instalarea widget-ului, si de fiecare data cand reinstalati sistemul de operare. Pentru a refolosi parola veche pe o noua instalare a sistemului de operare trebuie sa cereti resetarea contului la office@digitair.ro. Parola nu poate fi utilizata decat pe un singur calculator, si este necesara tocmai pentru a permite controlul numarului de clienti. Cum a fost si specificat mai jos, parola poate fi obtinuta inscriindu-va la http://82.76.17.11/digiweather/subscribe.php Dupa ce te inregistrezi la www.inmh.ro pentru widget, ti se va trimite parola prin e-mail! Asa ca nu introdu o adresa inexistenta, pentru ca nu o sa ai parola. In cazul in care inca nu reusesti, trimite un mail la office@digitair.ro pentru suport. Este un serviciu destul de prompt.
Mda...sunt roman in Romania... ..daca toti sunt nesimtiti..tu de ce ai fi corect? Last edited by Adrian; 03-01-2007 at 21:02. |
|
|||
|
|||
![]() AM impresia, nu stiu, ca Server vrea sa ii spuneti codul html care e ca sa preluezi vremea sa pui pe un site asemenea cum e pus pe site-ul barlad-online ... As vrea si eu deasemenea sa imi spuneti ce cod este ... pentru a pune pe un site ... ? pls ... vremea, cursul valutar ... Va multumesc !
|
|||
|
|||
![]() Quote:
multumesc. |
|
|||
|
|||
![]() daca ma ajuta cineva la vreme promit ca va dau un cod pt. curs valutar.
|
|
||||
|
||||
![]() Daca ai codul pentru curs valutar il modifici in 5 minute pentru meteo
![]()
|
|||
|
|||
![]() Empty.
Last edited by server; 03-02-2007 at 15:05. |
|
||||
|
||||
![]() poate il ajuti intr-adevar dj lyon sa apara si pe site-ul geaman barlad-vip.ro
![]()
|
|||
|
|||
![]() Quote:
?? Oricum multumesc mult pt. tot.. sunteti foarte amabili. |
|
|||
|
|||
![]() Server,
treci cateva minute pe la http://www.scriptmafia.org/
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
EvZ - Printii si cersetorii Loteriei | djlyon | Mini revista presei | 0 | 05-13-2006 07:17 |
EvZ - Pastele in vremea comunismului | djlyon | Mini revista presei | 0 | 04-23-2006 08:35 |
Cotidianul - Record national absolut la Loto | djlyon | Mini revista presei | 0 | 01-03-2006 10:54 |
EvZ - Loto se muta la Antena 1 | djlyon | Mini revista presei | 0 | 12-31-2005 11:45 |
Copyright © 2005 ONLINE CONTENT FACTORY SRL. Toate drepturile rezervate. |