RAM instalat - Bārlad Online Forum
Bārlad Online Forum  

Go Back   Bārlad Online Forum > Tehnic > Hardware

View Poll Results: Cat RAM aveti instalat in calculator?
< 128 MB 0 0%
128 MB 0 0%
256 MB 11 20.00%
512 MB 17 30.91%
1 GB 21 38.18%
> 1GB 6 10.91%
Voters: 55. You may not vote on this poll

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 08-03-2005, 19:35
djlyon's Avatar
djlyon djlyon is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 3,537
Default RAM instalat

Cat RAM aveti instalat in calculator?
__________________
Best regards,
Dj Lyon
Reply With Quote
  #2  
Old 08-04-2005, 12:41
wxdj's Avatar
wxdj wxdj is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 394
Send a message via Yahoo to wxdj
Default

512Mb DDram pc2100
Reply With Quote
  #3  
Old 08-04-2005, 12:46
djlyon's Avatar
djlyon djlyon is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 3,537
Default

1 GB (2 x 512) GEIL, DDR 3200
__________________
Best regards,
Dj Lyon
Reply With Quote
  #4  
Old 08-04-2005, 20:43
Omu's Avatar
Omu Omu is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 114
Default

Nu stiu exact ca nu l-am montat eu
Reply With Quote
  #5  
Old 08-04-2005, 20:47
djlyon's Avatar
djlyon djlyon is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 3,537
Default

Scrie la inceput cand porneste calculatorul sau, mai simplu, click dreapta pe My Computer - Properties - si vezi acolo RAM.
__________________
Best regards,
Dj Lyon
Reply With Quote
  #6  
Old 08-04-2005, 23:41
dadosh's Avatar
dadosh dadosh is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 408
Default

pe unul am 768 MB SDRAM(2x128+1x512) iar pe altul 384 MB DDRAM (1x128+1x256) ... asa ca eu nu am putut vota in poll-ul tau
Reply With Quote
  #7  
Old 08-05-2005, 00:13
Omu's Avatar
Omu Omu is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 114
Default

DJ? Unde cind pornesc ca la mine apare o sigla si atit!
Reply With Quote
  #8  
Old 08-05-2005, 00:32
djlyon's Avatar
djlyon djlyon is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 3,537
Default

Ce Windows ai frate?
__________________
Best regards,
Dj Lyon
Reply With Quote
  #9  
Old 08-05-2005, 02:41
twisted's Avatar
twisted twisted is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 319
Default re

2x256 Corsair PC 3200 pe PC si pe NB 2x512 PC 3200 habar n-am ce marca
Reply With Quote
  #10  
Old 08-05-2005, 10:34
Omu's Avatar
Omu Omu is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 114
Default

DJ WinXP e instalat de AIWA la tata la servici
Reply With Quote
  #11  
Old 08-05-2005, 10:42
djlyon's Avatar
djlyon djlyon is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 3,537
Default

Stai asa, ca pentru sigla de la pornire (acuma m-am prins, aseara eram obosit) trebuie sa apesi TAB sa-ti apara datele tehnice.
__________________
Best regards,
Dj Lyon
Reply With Quote
  #12  
Old 08-05-2005, 15:17
GEORGiQ's Avatar
GEORGiQ GEORGiQ is offline
Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 90
Default

512 MB DDR, si multa, multa, multa bere-n bura
Reply With Quote
  #13  
Old 08-05-2005, 16:35
Omu's Avatar
Omu Omu is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 114
Default

DJ am intrebat, a fost mai sigur deci sint 2 buc de 256 pc3200 Kingston a spus ca sint identice cu ale lui ,presupun ca le stii
Reply With Quote
  #14  
Old 08-05-2005, 18:54
djlyon's Avatar
djlyon djlyon is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 3,537
Default

Nu, ca nu le-am/l-am mai vazut de mult.
__________________
Best regards,
Dj Lyon
Reply With Quote
  #15  
Old 08-06-2005, 01:36
katja's Avatar
katja katja is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Location: Barlad
Posts: 195
Default

2x 512 corsair pc 3200 400 mhz...destul???...apropo cine ma ajuta cu o info referitoare la sisteme de racire cu lichid pt unitate?
Reply With Quote
  #16  
Old 08-06-2005, 09:06
djlyon's Avatar
djlyon djlyon is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 3,537
Default

Care esti ala cu server bengos de-ai votat " > 1 GB " ?
__________________
Best regards,
Dj Lyon
Reply With Quote
  #17  
Old 08-06-2005, 15:01
katja's Avatar
katja katja is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Location: Barlad
Posts: 195
Default

probabil patronul de server..:P...sigur el are mai mult de 1 gb
Reply With Quote
  #18  
Old 08-06-2005, 15:05
djlyon's Avatar
djlyon djlyon is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 3,537
Default

Nu nu, nu are.. sigur!
__________________
Best regards,
Dj Lyon
Reply With Quote
  #19  
Old 08-06-2005, 15:10
katja's Avatar
katja katja is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Location: Barlad
Posts: 195
Default

poi asa patron de server avem??? fara macar un gb de ram? ntz ntz ntz
Reply With Quote
  #20  
Old 08-06-2005, 15:35
Omu's Avatar
Omu Omu is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 114
Default

DJ daca bag mai mult ram (sa vad daca tata imi da bani) cu cat creste viteza PCului de la o scara 1->10 daca am 1G si bag 2G care e sporul?
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT +3. The time now is 21:08.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2005 ONLINE CONTENT FACTORY SRL. Toate drepturile rezervate.
Page generated in 0.06991 seconds with 12 queries [Server Loads: 0.36 0.30 : 0.32]