![]() |
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Afroamericanii sunt cat se poate de negri
Sesiunea parlamentara care tocmai s-a incheiat nu a fost lipsita de momente colorate, in care alesii au incercat, cu sau fara succes, sa fie spirituali. Pentru ca suntem la sfarsit de an, va prezentam cateva dintre cele mai acide replici parlamentare, intr-o selectie realizata cu ajutorul Mediafax. Brandul Rodica Stanoiu! Valentin Dinescu (PRM): In 1968, dupa asasinarea lui Martin Luther King, America era in preajma unui razboi civil. Au depasit aceasta etapa, tocmai reusind sa integreze negrii in structurile administratiei... (Din sala): Afroamericanii. Valentin Dinescu: Afroamericani. Bine. Frunda Gyorgy (din sala): Este aceeasi diferenta. Valentin Dinescu: Este, este, da. Dar tot negri sunt, sa stiti. Rodica Stanoiu (PSD): Imi spunea un ziarist astazi ca brandul Rodica Mihaela Stanoiu se vinde foarte bine, de-asta sunt cu poze si cand trebuie, si cand nu trebuie, si cand textul are sau nu are legatura cu mine. Eckstein Kovacs Peter (UDMR): Aceasta ordonanta este una, daca vreti, de smecherizare. Dan Carlan (PD): Suntem foarte enervanti cu continuarea acestei discutii, dar nu avem de ales. Gheorghe Funar (PRM): Eu sustin amendamentul si sunt nevoit sa-l contrazic pe domnul senator Nicolae-Vald Popa ca traim intr-o tara saraca, se fura de peste 2.000 de ani din tara asta si nu s-a terminat. Daca am trai intr-o tara saraca, nu ar trebui sa dam declaratie de avere, ci declaratie de saracie Puiu Hasotti (PNL): Sa nu mai adreseze jigniri poporului roman, care a spus ca fura de 2.000 de ani si maghiarii fura numai de 1.000... Gheorghe Funar: Eu am propus ca salarizarea pentru medici sa fie la nivelul celei acordate magistratilor. Asa cum stiti, si la noi, la romani, si in strainatate, urarea este: „Sa fii sanatos!”. Nu i se spune cuiva: „Domnule, sa nu ajungi la puscarie!”. Funar-show Marcu Tudor (PRM): Dati-mi voie, cu tot respectul, domnule Eckstein si toti ceilalti din Comisia pentru aparare, ordine publica si securitate nationala, in special pentru doamna Norica Nicolai - care mi-a dat o gripa zdravana data trecuta... Frunda Gyorgy (din sala): Am vorbit de doua categorii: de gentlemeni si de Funar. Puiu Hasotti: Cred ca, in elanul cunoscut al domnului senator, si-a uitat si ochelarii. Am bagat de seama ca are un auz foarte fin, daca ar avea si un vaz pe masura i s-ar putea deschide perspective interesante. Gheorghe Funar: Imi place spiritul de gluma al colegului Frunda. Domnia sa, cand era coleg cu sotia mea la scoala, statea in spatele ei si se uita peste umar ca sa treaca clasa, era Gheorghe Frunda. Nicolae Vacaroiu (PSD): Va rog foarte mult. Chiar daca iese un fel de varza... nu stiu de ce culoare... Petre Daea (PSD): Domnule presedinte, sigur, suntem in Senatul Romaniei. Definitia stiintifica a varzei este „prasica oleraceea varietas capitata”. Serban Nicolae: Am propus, in limitele bunului-simt, sa evitam ridicolul si sa evitam lucrurile care nu ne fac cinste, dar, pentru ca s-a facut o declaratie mai devreme, as vrea sa spun ca in declaratia mea de avere n-o sa trec vorbele domnului senator Popa, pentru ca le-am estimat si nu fac doi bani. http://www.expres.ro/politica/?news_id=207421
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
EvZ - Campionii audientelor | djlyon | Mini revista presei | 0 | 12-30-2005 10:03 |
EvZ - Bucurestenii si ardelenii conduc topul milionarilor | djlyon | Mini revista presei | 0 | 11-12-2005 07:13 |
EvZ - Premierul Tariceanu, gafeaza inca o data | djlyon | Mini revista presei | 0 | 11-09-2005 07:16 |
2005-10-11- EvZ - Colectia de certificate medicale ale cumnatei lui Nastase | djlyon | Mini revista presei | 0 | 10-11-2005 07:39 |
2005-10-11 - EvZ - Scheele: „Schimbarile de la PNA si CSM sunt logice” | djlyon | Mini revista presei | 0 | 10-11-2005 07:38 |
Copyright © 2005 ONLINE CONTENT FACTORY SRL. Toate drepturile rezervate. |