![]() |
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Se inchiriaza linii de internet de la Romtelecom fara shit-uri de dial-up-uri, detalii pe site la ei: www.romtelecom.ro
|
|
||||
|
||||
![]() da??? se pare ca inca nu au murit cei de la romtelecom...oare o fi o renastere din propria-i cenusa??
|
|
|||
|
|||
![]() Se inkiriaza de la romtelecom, se ofera un sistem de tip ADSL, dar sa va spun sincer NU SE MERITA
|
|
|||
|
|||
![]() GEORGiQ: lol again
|
|
||||
|
||||
![]() gergiq tu doar faci posturi?
|
|
||||
|
||||
![]() O sa avem ce sterge la curatenie
![]()
|
|||
|
|||
![]() Quote:
|
|
||||
|
||||
![]() si cand te gandesti ca ditamai patronul de la spectral se ducea sa restarteze cate un modem...si dupa aceea te intreba politicos daca merge...
iar acum (nu dau nume de firma) raspunde cate o voce pitigaiata (si cu cosuri) si-ti spune (deranjat de telefon) ca de ieri au plecat sa repare in zona aceea...sau ca pune biletel pe tabla..... |
|
|||
|
|||
![]() Quote:
"ditamai patronul restarta cate un switch" Este o rusine sa muncesti pentru firma ta sau e ceva deosebit pentru unii dintre noi? |
|
|||
|
|||
![]() Problema "vocii pitigaiate" nu e cosurile ci istetimea lui: e frumos sa inchizi telefonul in nas unui client spunand "doamne ce idiot" in timp ce alti doi clienti asteapta frumos sa plateasca factura ?
Last edited by w`t`f`; 08-09-2005 at 16:06. |
|
|||
|
|||
![]() Quote:
|
|
|||
|
|||
![]() Ma mira faptul ca nu ai raspuns: "O sa iau masuri" :P
|
|
|||
|
|||
![]() Quote:
Problema este alta ...nu mai lucreaza la firma... ![]() Last edited by Cristi; 08-09-2005 at 16:13. |
|
|||
|
|||
![]() Cred ca vorbim de persoane diferite, persoana la care ma refeream inca lucreaza ... daca nu a plecat ieri sau alaltaieri.
|
|
||||
|
||||
![]() Quote:
problema se pune la serviciul cu clientii...: - la orange, conex....mai raspunde cate o "blonda"...dar absolut toti vorbesc frumos si incearca sa te rezolve - problema se pune si la acel patron pe care l-am dat eu ca exemplu...pana cand "clientul" nu a fost multumit nu s-a lasat(poate daca ar fi fost depasit si-ar fi cerut scuze si ar fi promis ca se rezolva in cel mai scurt timp) ca sfat ar trebui sa angajezi o "blonda" zambitoare care sa stie sa vorbeasca frumos (chiar daca e paralela cu problema- o noteaza pe hartie...sa nu uite...dupa care o plaseaza la unul din baietii aia care cand vad cate un client se gandesc sa le dea ban sau kick...ca-i deranjeaza de la butonat vreun telefon sau chat... |
|
||||
|
||||
![]() Corect DADOSH..nu este o rusine sa muncesti pentru firma ta! Ar fi si culmea sa fie o rusine!...Apropos de acest forum si de SITEul ce il gazduieste...oare printre cei din spate ce zilnic adauga cate un lucru util comunitatii barladene nu exista nici un patron? Eu nu pot spune decat felicitari si...la mai mare!
Asa cum este el SPECTRAL NET ofera o solutie buna pentru o categorie anume de internautzi! Nu stiu daca a fost vreodata sa suns si sa nu pot lasa mesaj despre problemele aparute...plus ca pentru mine personal are valoare sentimentala! AIWA here! |
|
|||
|
|||
![]() Quote:
DADOSH pe toate le mai stii .... parca esti de acolo ![]() Last edited by Cristi; 08-10-2005 at 00:35. |
|
||||
|
||||
![]() discutii interesante si despre asta.. imi aduc aminte ca prin 2000 sau 2001 era Vox , Spectral si Rex parca , ca sali de internet .. vox`ul era pe rex si rexul era pe apa
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Quote:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Quote:
![]()
Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic - Bertrand Russel Aiwa-omul cu CTC-ul pentru ca prefer sa gresesc singur decat ajutat de altii !!! Dar nu uit ca atunci cind ma bazez pe cel mai bun prieten, el este primul ce ma dezamageste !! ![]() ![]() ![]() "In viata e ca in WC: rahatul pluteste la suprafata.-SirAlexIce" |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
Copyright © 2005 ONLINE CONTENT FACTORY SRL. Toate drepturile rezervate. |