Batranul provider - Page 2 - Bārlad Online Forum
Bārlad Online Forum  

Go Back   Bārlad Online Forum > Local ISPs > Spectral Net

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 08-06-2005, 13:23
GEORGiQ's Avatar
GEORGiQ GEORGiQ is offline
Member

Se inchiriaza linii de internet de la Romtelecom fara shit-uri de dial-up-uri, detalii pe site la ei: www.romtelecom.ro
Reply With Quote
Old 08-06-2005, 17:26
katja's Avatar
katja katja is offline
Senior Member

da??? se pare ca inca nu au murit cei de la romtelecom...oare o fi o renastere din propria-i cenusa??
Reply With Quote
Old 08-06-2005, 20:43
Florinelu Florinelu is offline
Member

Se inkiriaza de la romtelecom, se ofera un sistem de tip ADSL, dar sa va spun sincer NU SE MERITA
Reply With Quote
Old 08-07-2005, 13:40
Wickfreak Wickfreak is offline
Banned

GEORGiQ: lol again
Reply With Quote
Old 08-07-2005, 14:38
katja's Avatar
katja katja is offline
Senior Member

gergiq tu doar faci posturi?
Reply With Quote
Old 08-07-2005, 18:13
djlyon's Avatar
djlyon djlyon is offline
Senior Member

O sa avem ce sterge la curatenie
Old 08-08-2005, 06:04
ticabd ticabd is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by wxdj
SpectralNet-ul este unul din primii provideri de net din Barlad ,dar se pare ca lucrurile nu merg asha de bine acolo
"Batranul provider" merge batraneste....dar inca merge!!
Reply With Quote
Old 08-08-2005, 23:59
dadosh's Avatar
dadosh dadosh is offline
Senior Member

si cand te gandesti ca ditamai patronul de la spectral se ducea sa restarteze cate un modem...si dupa aceea te intreba politicos daca merge...
iar acum (nu dau nume de firma) raspunde cate o voce pitigaiata (si cu cosuri) si-ti spune (deranjat de telefon) ca de ieri au plecat sa repare in zona aceea...sau ca pune biletel pe tabla.....
Reply With Quote
Old 08-09-2005, 05:05
Cristi Cristi is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by dadosh
si cand te gandesti ca ditamai patronul de la spectral se ducea sa restarteze cate un modem...si dupa aceea te intreba politicos daca merge...
iar acum (nu dau nume de firma) raspunde cate o voce pitigaiata (si cu cosuri) si-ti spune (deranjat de telefon) ca de ieri au plecat sa repare in zona aceea...sau ca pune biletel pe tabla.....
cred ca cea mai mare problema sunt cosurile celui/celei care raspunde la telefon ..:d ...

"ditamai patronul restarta cate un switch" Este o rusine sa muncesti pentru firma ta sau e ceva deosebit pentru unii dintre noi?
Reply With Quote
Old 08-09-2005, 16:04
w`t`f` w`t`f` is offline
Member

Problema "vocii pitigaiate" nu e cosurile ci istetimea lui: e frumos sa inchizi telefonul in nas unui client spunand "doamne ce idiot" in timp ce alti doi clienti asteapta frumos sa plateasca factura ?

Last edited by w`t`f`; 08-09-2005 at 16:06.
Reply With Quote
Old 08-09-2005, 16:08
Cristi Cristi is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by w`t`f`
Problema "vocii pitigaiate" nu e cosurile ci istetimea lui: e frumos sa inchizi telefonul in nas unui client spunand "doamne ce idiot" in timp ce alti doi clienti asteapta frumos sa plateasca factura ?
Aici nu pot decat sa iti dau dreptate...e prima data cand aud asa ceva
Reply With Quote
Old 08-09-2005, 16:10
w`t`f` w`t`f` is offline
Member

Ma mira faptul ca nu ai raspuns: "O sa iau masuri" :P
Reply With Quote
Old 08-09-2005, 16:12
Cristi Cristi is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by w`t`f`
Ma mira faptul ca nu ai raspuns: "O sa iau masuri" :P

Problema este alta ...nu mai lucreaza la firma...

Last edited by Cristi; 08-09-2005 at 16:13.
Reply With Quote
Old 08-09-2005, 16:23
w`t`f` w`t`f` is offline
Member

Cred ca vorbim de persoane diferite, persoana la care ma refeream inca lucreaza ... daca nu a plecat ieri sau alaltaieri.
Reply With Quote
Old 08-09-2005, 22:31
dadosh's Avatar
dadosh dadosh is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by Cristi
cred ca cea mai mare problema sunt cosurile celui/celei care raspunde la telefon ..:d ...

"ditamai patronul restarta cate un switch" Este o rusine sa muncesti pentru firma ta sau e ceva deosebit pentru unii dintre noi?
nu ai prins aspectul...normal ca nu e o rusine sa muncesti...chiar daca esti patron sau angajat...problema rusinii se pune "cum muncesti"...

problema se pune la serviciul cu clientii...:
- la orange, conex....mai raspunde cate o "blonda"...dar absolut toti vorbesc frumos si incearca sa te rezolve
- problema se pune si la acel patron pe care l-am dat eu ca exemplu...pana cand "clientul" nu a fost multumit nu s-a lasat(poate daca ar fi fost depasit si-ar fi cerut scuze si ar fi promis ca se rezolva in cel mai scurt timp)

ca sfat ar trebui sa angajezi o "blonda" zambitoare care sa stie sa vorbeasca frumos (chiar daca e paralela cu problema- o noteaza pe hartie...sa nu uite...dupa care o plaseaza la unul din baietii aia care cand vad cate un client se gandesc sa le dea ban sau kick...ca-i deranjeaza de la butonat vreun telefon sau chat...
Reply With Quote
Old 08-09-2005, 23:04
Omu's Avatar
Omu Omu is offline
Senior Member

Corect DADOSH..nu este o rusine sa muncesti pentru firma ta! Ar fi si culmea sa fie o rusine!...Apropos de acest forum si de SITEul ce il gazduieste...oare printre cei din spate ce zilnic adauga cate un lucru util comunitatii barladene nu exista nici un patron? Eu nu pot spune decat felicitari si...la mai mare!

Asa cum este el SPECTRAL NET ofera o solutie buna pentru o categorie anume de internautzi! Nu stiu daca a fost vreodata sa suns si sa nu pot lasa mesaj despre problemele aparute...plus ca pentru mine personal are valoare sentimentala!

AIWA here!
Reply With Quote
Old 08-10-2005, 00:33
Cristi Cristi is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by dadosh
ca sfat ar trebui sa angajezi o "blonda" zambitoare care sa stie sa vorbeasca frumos (chiar daca e paralela cu problema- o noteaza pe hartie...sa nu uite...dupa care o plaseaza la unul din baietii aia care cand vad cate un client se gandesc sa le dea ban sau kick...ca-i deranjeaza de la butonat vreun telefon sau chat...

DADOSH pe toate le mai stii .... parca esti de acolo

Last edited by Cristi; 08-10-2005 at 00:35.
Reply With Quote
Old 08-11-2005, 14:22
pending's Avatar
pending pending is offline
Member

discutii interesante si despre asta.. imi aduc aminte ca prin 2000 sau 2001 era Vox , Spectral si Rex parca , ca sali de internet .. vox`ul era pe rex si rexul era pe apa .. asa ca am preferat spectralul unde stateam mai toata ziua .. Georgiq ia zile tu cum eram noi clientzi fideli ai salii ) .. TicaBd poate iti mai aduci aminte de vremurile cu Delete , Gabel , Georgiq si altzii de pe acolo .. heh .. la spectral imi place ca merge incet si bine (batraneste) cum a zis Tica :P .. bafta
Reply With Quote
Old 08-11-2005, 16:27
ticabd ticabd is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by pending
discutii interesante si despre asta.. imi aduc aminte ca prin 2000 sau 2001 era Vox , Spectral si Rex parca , ca sali de internet .. vox`ul era pe rex si rexul era pe apa .. asa ca am preferat spectralul unde stateam mai toata ziua .. Georgiq ia zile tu cum eram noi clientzi fideli ai salii ) .. TicaBd poate iti mai aduci aminte de vremurile cu Delete , Gabel , Georgiq si altzii de pe acolo .. heh .. la spectral imi place ca merge incet si bine (batraneste) cum a zis Tica :P .. bafta
Normal ca inca imi aduc aminte...
Reply With Quote
Old 08-20-2005, 15:48
AIWA's Avatar
AIWA AIWA is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by Omu
Mi-a spus tata ca stie de la Aiwa ca esti cel ce a facut prima data cunostintza cu netul in oras asa ca nu ma mira nimic!. Bafta
mai nu mai scoate vorba din casa!
Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules