![]() |
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Am vazut la Aiwa odata ca se putea loga la Spectral prin dial up! Mai este serviciul asta activ? Ce trebuie facut? Care sint tarifele?
|
|
||||
|
||||
![]() DA MERGE...e solutia mea de verificare a unui server
![]() ...despre tarife e bine sa dai un PM la TicBD el te poate lamuri! Dar sigur batrinu stie?
Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic - Bertrand Russel Aiwa-omul cu CTC-ul pentru ca prefer sa gresesc singur decat ajutat de altii !!! Dar nu uit ca atunci cind ma bazez pe cel mai bun prieten, el este primul ce ma dezamageste !! ![]() ![]() ![]() "In viata e ca in WC: rahatul pluteste la suprafata.-SirAlexIce" |
|
||||
|
||||
![]() stiu pe cineva care a fost pana acum 2 weeks client la spectral prin dial-up.
asa de bine mergea ca il caracteriza ca fiind "penal" .(serviciul).
|
||||
|
||||
![]() ISDN-ul merge bine, pe analogic insa.. D-zeu cu mila
![]()
|
||||
|
||||
![]() Oricum astazi numai pe dial-up am stat asa ca..nu stiu cat de "penibil" era dar s-a miscat foarte bine! Ca drept dovada si acum tot de pe Spectral postez!
Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic - Bertrand Russel Aiwa-omul cu CTC-ul pentru ca prefer sa gresesc singur decat ajutat de altii !!! Dar nu uit ca atunci cind ma bazez pe cel mai bun prieten, el este primul ce ma dezamageste !! ![]() ![]() ![]() "In viata e ca in WC: rahatul pluteste la suprafata.-SirAlexIce" |
|
||||
|
||||
![]() Quote:
A fost odatå... Last edited by hocus; 04-12-2006 at 17:12. |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|