![]() |
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Azi am primit un sms prin care eram anunta ca serviciile WEB2SMS, SMSEmail,ALBUM MMS oferite de operatorul CONNEX nu vor mai fi disponibile.Cel mai tare ma doare de WEb2sms unde aveam 3 sms-uri gratis pe zi/cont si foloseam REMOTE SMS.Ce naiba serviciul asta era iubit de toti mai ales ca la noi ROMANII orice costa.Sincer cand am auzit ca vine o femeie la conducerea CONNEX ROMANIA eram sigur ca ceva o sa mearga prost.Faza tare a fost cand am sunat la serviciu clienti si am zis ce am pe inima, au raspuns foarte calmi,, Stati linistit ca s-a introdus un nou serviciu de sms prin Email2SMS prin Outlook".OUTLOKK eu nu folosesc WINDOZE si in plus este taxat la fel ca de pe mobil.Deci VODAFONE inloc sa sprijine dezvoltarea acestui servici WEb2SMS care era gratuit l-a ,,omorat" foarte repede.Asteptam COSMOTE sa faca ceva.
![]() ![]() ![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
08.06.2004 - Adevarul - Basescu asaltat de admiratori: "Ia, gata, nu ma mai mozoliti atata!" | djlyon | Arhivă - Mini Revista Presei | 0 | 01-10-2006 10:46 |
Cotidianul - Darul grecilor pentru Orange si Connex: abonament de 3 euro | djlyon | Mini revista presei | 0 | 12-07-2005 09:09 |
EvZ - Seful Vodafone i-a luat fotoliul sefului Connex | djlyon | Mini revista presei | 0 | 12-06-2005 08:32 |
EvZ - Connex a cumparat marca Vodafone | djlyon | Mini revista presei | 0 | 10-29-2005 10:01 |
Perlele de la Connex | djlyon | Fun | 6 | 09-07-2005 09:28 |
Copyright © 2005 ONLINE CONTENT FACTORY SRL. Toate drepturile rezervate. |