![]() |
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Ia sa scriem aici massurile idioate pe care le primim .. o sa fie.. distractiv! =))
unul din ele... imi cer mii de scz dar o iubesc p mama,dak nu dai acest mass tuturor din lista ta in 10 min o sa-tzi moara mama sapt urmatoare,a fost verificat.sorry da yo nu risc am primit si yo |
|
|||
|
|||
![]() AShT0n 19 (5/18/2007 9:25:24 AM): miha draguta (18.05.2007 09:12:27): ♥♥♥♥♥ Iisus a murit cu bratele pe cruce pt noi,dak il stergi vei avea inima rece.trim asta si in 30 min vei observa ce se intampla ♥♥♥♥♥♥
Lui sigur i s`a intamplat ceva: A luat ignore de la mine.. si cred k si alte pers. au patit la fel.. deci ... a avut dreptate! |
|
||||
|
||||
![]() iubesc pe mamele voastre
![]() ![]() ![]() mai idiot ca asta?
|
|||
|
|||
![]() =)))))))))))
|
|
|||
|
|||
![]() Alt Ignore julix iuli: Am prins un inamic cu numele de PUPIK ti-l trimit rapid k e mic si tampit....e mort dupa buzele tale...dak nu te pupa moare...Trimite si u mai departe si cel care iti va da buzz inseamna ka vrea un pupik...buzzzzzz
|
|
||||
|
||||
![]() Uitati aici o mica colectie:
(14.04.2007 00:18:57): sorry de mass am facut un calcul,cel mai smecher pc din lume valoreaza 155.432,61 ron cine e interesat ce comp sa ma contacteze (23.03.2007 19:06:32): sorry pt mass da cine stie daca pot sa instalez un winows de pe hdd adik daca am imagine pe hdd si vreau s-o instalez de pe ea cu daemon tools.inca odata sorry pt mass (27.03.2007 08:59:54): cum dracu se face upload pe un site? care stiti? (25.04.2007 00:18:06): MERITA CITIT !!!..Iubeste BAIATU care iti spune ca esti ''frumosasa'' si nu ''sexy''.... Iubeste fata care te suna inapoi, atunci cand tu i-ai inchis telefonul in nas..... Care sta treaz doar ca sa te priveasca dormind..... Care te saruta pe frunte...... Care vrea sa te arate lumii chiar dak nu esti aranjatA..... Caruia ii este indiferent dak pe parcursul anilor te-ai ingrasat sau ai slabit...... Care in prezenta prietenilor te ia de mana..... Care iti spune mereu ce insemni pentru el si cat de norocos e sa te aiba..... Iubeste-l pe el, deoarece el te iubeste.....si probabil k.....te va iubi mereu.....super frumos mass-ul asta.. (14.04.2007 19:11:39): Decat sa iti cumperi un cartush de KENT si sa bei un bidon de bere. mai bine ITI CUMPERI O IMPRIMANTA !. OFERTE!. LICHIDARE STOC (Vand marfa scurt. ca plec afara) ROG SERIOZITATE !. IMPRIMANTELE SUNT NOI,SIGILATE,COLOR!. 0741.... (da mai departe) (04.04.2007 12:55:40): [Merita citit!!!..]..De ce e aşa de greu să vorbeşti despre Dumnezeu, dar e aşa de uşor să vorbeşti de sex? De ce suntem atâta de plictisiţi kând ne uităm printr-o revistă creştină, da e aşa de simplu să citeşti Playboy? De ce este aşa de uşor să dai ignore la un mesaj despre Dumnezeu, dar retrimitem celelalte urâte? De ce bisericile devin din ce in ce mai mici,dar barurile si cluburile cresc? Gandeste-te vei retrimite acest mesaj? Sau îl vei ignora, pt. k gândeşti k vei fii făcut de râs? Dar aminteşte-ţi, Dumnezeu întotdeauna te priveşte ....SUPER MASS FireBreath (15.04.2007 12:41:05): Daca citesti mesaju` asta .. inseamna k ai luat tzeapa si nu ai oricum ce sa vezi in el .... Si daca vrei sa ai noroc, ai face bine sa il trimiti mai departe..ca sigur vei avea noroc sa te injure careva ... asa ca... trimite`n puii mei massuri cu mesaju` asta sa aiba lumea pe cine injura.. Daca nu il trimiti... o sa se abata asupra ta numai nenorociri ... (adik.. vei avea noroc la loto, vei primi o mostenire.... ) .... (Wassxxxx) [ ZoneAlarm Security alert: Session not encrypted because xxxxxx is not protected by IM Security ] (26.04.2007 14:57:47): sorry sorry cine stie melodia cantata de o tipa ceva cu INTA INTA IA ELBI IA ELBI INTA...INTA IA ROHII (23.03.2007 21:39:42): accindent grav pe galea galatzi aqum 30 minute..2 tineri-> o fata si un baiat au fost lovitzi de o masina..fata a murit p loc DUMNEZEU SA O IERTE..dak nu dai massu` mai departe nu ai suflet in tine....scuze de mass...>>>lam primit si eu (20.03.2007 09:41:28): Subject: Mesaj pt postul mare Citeste aceasta rugaciune si sa vezi cum Dumnezeu raspunde: ''Doamne, te iubesc si am nevoie de tine, vino in inima mea si binecuvanteaza-ma pe mine, pe familia mea, casa mea, prietenii mei, in numele Domnului nostru Iisus Hristos. Amin.'' Trimite acest mesaj la cel putin 7 oameni. Vei primi un miracol maine. Un copil L-a intrebat pe Iisus ''Cat de mult ma iubesti?''. Iisus i-a raspuns: ''Atat de mult!'' si si-a rastignit bratele pe cruce si a murit pentru noi. Daca crezi in Dumnezeu vei trimite acest mesaj tuturor din lista ta! Daca il stergi vei avea inima rece. Trimite asta tuturor din lista ta in 30 min si priveste ce se intampla Daca mai primesc si altele mai revin
Mda...sunt roman in Romania... ..daca toti sunt nesimtiti..tu de ce ai fi corect? Last edited by Adrian; 05-22-2007 at 09:17. |
|
||||
|
||||
![]() 'massurile cretine' sau alte exteriorizari de genu,arata ce fel de persoane aveti in lista de mssg!
![]() |
|
||||
|
||||
![]() hai uni cauta prin arhiva sunt sigur ca ai sa gasesti ceva
![]()
|
||||
|
||||
![]() cel mai cretin mass pe care l-am primit era unu cu tricouri, da, asa persoane am in lista de mess...
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() irinna2geo:
andrei_puica (5/22/2007 3:28:56 PM): Mesaj de avertisment: "Sa nu accepti id-ul dj_bitit ca iti sterge tot din computer, e un VIRUS ! Da mai departe ! Ai inteless...? Anunta URGENT toate persoanele pe care le ai în lista sa NU accepte contactul cu dj_bitit este un VIRUS ce formateaza calculatorul tau si al celorlalti cu care esti conectat si daca ei îl accepta atunci ti-l lipeste si tie. Fa o copie si trimite mai departe!!! ...Ei doresc sa se descotoroseasca de Messenger-ul gratuit. O groaza de oameni au fost deja stersi. Click dreapta pe grupul tau de prieteni din lista de Messenger (acolo unde scrie Friends 0/30))) si click Send Instant Message to all
Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic - Bertrand Russel Aiwa-omul cu CTC-ul pentru ca prefer sa gresesc singur decat ajutat de altii !!! Dar nu uit ca atunci cind ma bazez pe cel mai bun prieten, el este primul ce ma dezamageste !! ![]() ![]() ![]() "In viata e ca in WC: rahatul pluteste la suprafata.-SirAlexIce" |
|
||||
|
||||
![]() farfui,cand bagi in lista ta un id de firma sau cand te loghezi pe un site al unei firme....asteapta-te la oferte si informari,caci daca ai bagat id-ul ala in lista inseamna ca esti interesat!Uneori inteligenta ta isi bate joc de tn si joaca baba oarba cu neuronii tai!(mass)
![]() esti varza,hahaha Last edited by uni_uni; 05-22-2007 at 20:29. |
|
|||
|
|||
![]() Quote:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Lol Aiwa....
Same Farfui ![]() eL MOARTEA: vezi cum ejti considerat " ( Asta merita dat ) 1 : fromoas/a 2 : dragutz/a 3 : de treaba 4 : urat/a 5 : te iubesc 6 : as puneo cu tine 7 : te sarut 8 : de gasca 9 : ejti cea ce miam dorit 10 : ejti un fraier/a 11 : fac ce vreau din tine 12 : ejti sclavu iubiri 13 : Te iubesc astept iubire (mass...scz lam primit si eu ) (completarea mea) 14: Iei Ignore! Last edited by UNOwen; 05-22-2007 at 22:14. |
|
||||
|
||||
![]() dak intr-o zi femeia p care o iubesti ti-e infidela si iti trece prin cap sa te arunci de la balcon.....adu-ti aminte ca .........ai coarne ....boule......nu aripi
![]()
|
||||
|
||||
![]() Anul 1981: 1. Printul Charles se casatoreste. 2.Liverpool castiga Cupa Europeana. 3.Papa moare. Anul 2005: 1Printul Charles se casatoreste. 2.Liverpool castiga Cupa Europeana. 3.Papa moare. CONCLUZIE: Daca Printul Charles se mai casatoreste odata si Liverpool ajunge iar in finala ar fi bine sa-l anunte cineva pe Papa... [mass]
|
||||
|
||||
![]() Bea Suc de portocale! Pentru ca sucul de portocale inseamna sanatate Sanatate inseamna Sport! Sport inseamna viata ! Viata inseamna Bani! Bani inseamna Femei! Femei inseamna Sex! Sex inseamna S.I.D.A ! S.I.D.A inseamna Moarte ! Nu mai bea SUC DE PORTOCALE ! Vrei sa mori? Mai bine bea O BERE!
|
||||
|
||||
![]() uite un mass tare :CITESTE CORECT! Cnofrom uuni stduiu al ueni uinvresttiai elgenze, nu cntozeaa in ce odrnie se alfa lirteele itnr-un cuvant, signruul lcuru ipmotarnt e ca pirma si utlima lierta sa fie la lcuol lor. Rsetul potae fi o vrzaa colmpeta si tot o vei ptuea ctii fraa prboelme. Atsa e din cuzaa ca nu ciitm feicrae lteira, ci cvanutul ca un irtneg. E umioitare cpatcitetea ceireiului uamn de a rentositcui detale (Scuze de mass dar e prea tare faza)
|
|||
|
|||
![]() fii atent NU ESTE GLUMA: un al doilea reactor nuclear a explodat la o atomocentrala in Cecenia dupa ce primul a explodat saptamana trecuta.Stirea este tinuta sub tacere de autoritati, dupa bunul obicei (vezi Cernobal care s-a anuntat dupa 2 saptamani). Date fiind directia vantului trebuie sa se evite cat mai mult deplasarea in aer liber, sa se evite in TOTALITATE ploaia, a nu se consuma verdeturi sau apa de la chiuveta. Da mai departe la cunostiinte, mai ales cei cu copii mici sau FEMEI INSARCINATE. Stirea provine dintr-o sursa considerata 99.99999% sigura. Repet, nu este o gluma..!
... |
|
||||
|
||||
![]() (5/23/2007 10:37:57 PM): ggggggggggggggggggggggoooooooooooooooooooooooooooo oooollllllllllllllllllllllllllllllllllllll milan ....soory de mass
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
Copyright © 2005 ONLINE CONTENT FACTORY SRL. Toate drepturile rezervate. |