![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Salutare!
Este stiut faptul ca din Barlad au rasarit multe minti stralucite care s-au afirmat atat la nivel national cat si international. Continui sa cred ca traditia inca se mai pastreaza in oraselul nostru si din acest motiv apelez la acest forum. Vreau sa lamuresc din start ca acest thread este dedicat DOAR celor ce au legaturi mai serioase cu domeniul IT. Doresc sa stiu ce iti poate "muschiu`". Ce stii sa faci? La ce lucrezi in timpul liber? Ce crezi ca vei face in viitor? Care e cea mai grea problema a ta? Iti place mai mult hardware-ul sau software-ul? Stii sa faci un singur lucru dar foarte bine sau stii sa faci din toate bine? Prezinta-mi un mini-cv, spune ce stii, demonstreaza ca poti sa te detasezi de "restul". Astept reply-uri pe acest thread! Last edited by nevrax; 08-23-2005 at 22:32. Reason: www.hqn.ro |
|
||||
|
||||
![]() recrutare online?
de ce nu incepi tu primul cu postarea miniCV-ului? |
|
||||
|
||||
![]() Quote:
Pentru ca el este cel mai destept ...si nu se ia in considerare ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Va rog sa nu va bateti joc de acest thread
![]() @dadosh daca esti cu adevarat "interesat" de cv-ul meu, il poti gasi (intr-o forma incompleta) pe http://nevrax.ro @ombladon ar fi un exercitiu bun si pentru tine sa incerci sa-ti conturezi cv-ul Sa vedem cine sparge gheatza...
|
||||
|
||||
![]() si uite asa s-a nascut headhuntingu'...
![]()
|
||||
|
||||
![]() Sa vedem mai intai daca avem ce
![]()
|
||||
|
||||
![]() up again