probleme la conectare net - Bārlad Online Forum
Bārlad Online Forum  

Go Back   Bārlad Online Forum > Tehnic > Software

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 03-04-2006, 21:00
cridan13 cridan13 is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 14
Talking probleme la conectare net

salut !

am conexiune cablu 294.8.
ADSL
modem SAGEM F@st 800-840
va rog sa imi spuneti de ce imi apare "insufficient bandwith" ?
de frica am dezinstalat driverele de la camera web si hdd-ul extern.
nu ma pot conecta la net.
am instalat /dezinstalat si modemul de nenumarate ori.am apelat la system restore.trebuie sa reinstalez windows-u ?
va rog.
multumesc
Reply With Quote
  #2  
Old 03-04-2006, 22:24
dadosh's Avatar
dadosh dadosh is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 408
Default

stai frate...ca ne iei prea repede...
ai net de la romtelecom...sa inteleg...apropo...cat e abonamentul ???
inainte sa-i dai un "format c:" incearca conexiunea si cu un alt calculator...cheama un prieten cu un laptop...ca s-a mai vazut si la linii inchiriate probleme la romtelecom...(aproape la fiecare ploaie)...asta e..
....
apropo...ti-au masurat linia...la zgomot....inainte de instalare..?
..
later edit: daca nu e de la tine e de la ei...asa ca trebuie sa fii sigur ca nu e de la tine....deci ....format c:...

Last edited by dadosh; 03-04-2006 at 22:26.
Reply With Quote
  #3  
Old 03-04-2006, 22:39
djlyon's Avatar
djlyon djlyon is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 3,537
Default

Mesajul "insufficient bandwith" iti apare pentru ca USB-ul tau nu e destul de rapid si pentru modem, si pentru hdd (asta mananca mult sau tot din banda) si pentru camera web.
Spune-ne exact de model de placa de baza ai, sa-i vedem specificatiile tehnice.

Oricum, daca ai USB 1.1 precum banuiesc, solutia ar fi sa iti cumperi o placa PCI cu 4 porturi USB 2.0 - e vreo 600.000 in magazin - si ai rezolvat elegant problema
__________________
Best regards,
Dj Lyon
Reply With Quote
  #4  
Old 03-06-2006, 17:08
cridan13 cridan13 is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 14
Default

mersi mult !!!
nu i-am dat inca format c.
vad ca ma lasa sa ma conectez o data pe zi,dimineata,si numai daca epuizez bateria in prealabil(seara).
netul este de la maroc telecom
cum am probleme si cu fixul , tind sa cred ca toata povestea este generata de ei fiindca pe o perioada de 3 luni au o campanie de promovare a netului cu dublarea vitezei.oi fi devenit paranoic...
conexiunea costa 95.68 RON/LUNA - 300 mad.
cum gaswsc ceva timp liber am sa chem un coleg cu un laptop si astfel am sa pot face o diferenta.
va multumesc pentru ajutor si promptitudine
daniel chiriceanu
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Exista si OAMENI pe net? AIWA Life 32 10-09-2006 13:57
Oferta TC NET bbw220 TC-NET 143 07-18-2006 18:15
probleme conectare dc++ shtef Software 2 02-03-2006 22:34
Cotidianul - Probleme la admitere: Romania risca sa repete anul djlyon Mini revista presei 0 12-14-2005 05:08
Problema Winamp 5 cu live radio pe net djlyon Software 12 09-04-2005 13:25


All times are GMT +3. The time now is 04:44.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2005 ONLINE CONTENT FACTORY SRL. Toate drepturile rezervate.
Page generated in 0.04277 seconds with 11 queries [Server Loads: 1.84 1.11 : 0.55]