Ce procesor aveti - INTEL vs AMD - Page 11 - Bārlad Online Forum
Bārlad Online Forum  

Go Back   Bārlad Online Forum > Tehnic > Hardware

View Poll Results: Ce procesor aveti?
AMD 38 49.35%
Intel 39 50.65%
Voters: 77. You may not vote on this poll

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #201  
Old 06-23-2006, 00:04
neXus neXus is offline
Member
 
Join Date: Jun 2006
Location: Duh...
Posts: 80
Send a message via Yahoo to neXus Send a message via Skype™ to neXus
Default

A rulat la 500 de Ghz, dar sa te vad eu cum iti pui azot lichid pe procesor ca sa mearga constant. Sa nu crezi ca un ventilator poate face fata la atata caldura. Am vazut poze cu "bestia"... impresionant, dar in afara de utilizarea in supercomputere, nu vad un viitor pentru consumatorii "normali".
__________________
Click this link
or you fail!
Reply With Quote
  #202  
Old 07-10-2006, 20:21
VelsatiS's Avatar
VelsatiS VelsatiS is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2005
Location: on air!
Posts: 15
Send a message via Yahoo to VelsatiS Send a message via Skype™ to VelsatiS
Default Amd

momentan AMD Athlon Xp 1800+...mere destul de bine....is multumit de el....cu temperatura nu am prb...am cooler bon si ieftin...cat juma de carcasa
Reply With Quote
  #203  
Old 07-11-2006, 00:19
andrei80's Avatar
andrei80 andrei80 is offline
Nick anterior: andreibalaban@yahoo.com
 
Join Date: Sep 2005
Location: Bd
Posts: 276
Send a message via Yahoo to andrei80
Default

Se misca din nou forumul...e un pic offtopic faza cu procu la 500(Nexus, as fi multumit si cu 300, fara azot ...crede-ma) pt ca nu e nici AMD nici Intel, da e interesant
__________________
SHUT UP!
Reply With Quote
  #204  
Old 08-26-2006, 11:34
BlackIce BlackIce is offline
Banned
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 205
Send a message via ICQ to BlackIce Send a message via AIM to BlackIce Send a message via MSN to BlackIce Send a message via Yahoo to BlackIce Send a message via Skype™ to BlackIce
Default

Andrei , ce zici de noile procesoare intel Conroe ?

Super PI-ul asta vad ca te ghideaza mult in aprecierea proacelor.
Uita-te un pic pe aici (pagina 3 daca te grabesti ) http://www.xtrempc.ro/modules.php?na...d_articol=2787

Cred ca un 6300 va intra in curand si la mine in casa

Last edited by BlackIce; 08-26-2006 at 11:38.
Reply With Quote
  #205  
Old 08-27-2006, 04:59
andrei80's Avatar
andrei80 andrei80 is offline
Nick anterior: andreibalaban@yahoo.com
 
Join Date: Sep 2005
Location: Bd
Posts: 276
Send a message via Yahoo to andrei80
Default

Ia macar 6600 ca 6300 si 6400 nu sunt chiar asa de grozave din cauza cache-ului "taiat".
Era timpul sa se trezeasca si Intel, nu? Eu unul ma bucur pt ca aparitia lu nea Conroe a dus la scaderea preturilor la AMD si mi-am luat X2 3800+ dualcore
__________________
SHUT UP!
Reply With Quote
  #206  
Old 09-26-2006, 17:24
alka alka is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 3
Default

amd bathon 2500+
Reply With Quote
  #207  
Old 10-16-2006, 15:54
prise's Avatar
prise prise is offline
Member
 
Join Date: Aug 2006
Location: Birlad
Posts: 33
Send a message via Yahoo to prise
Default

intel pentium 4 3ghz ... un kkt de procesor (nu sunt deloc multumit)
Reply With Quote
  #208  
Old 10-16-2006, 18:28
AIWA's Avatar
AIWA AIWA is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 2,663
Default

Prise ce faci cu PCul tau...in majoritatea timpului...adica la ce il folosesti?
__________________
Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic - Bertrand Russel
Aiwa-omul cu CTC-ul pentru ca prefer sa gresesc singur decat ajutat de altii !!! Dar nu uit ca atunci cind ma bazez pe cel mai bun prieten, el este primul ce ma dezamageste !!
"In viata e ca in WC: rahatul pluteste la suprafata.-SirAlexIce"
Reply With Quote
  #209  
Old 12-20-2006, 00:16
ners's Avatar
ners ners is offline
Member
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 73
Send a message via Yahoo to ners
Exclamation Da?

Cati dintre fanaticii Intel au mai avut si altceva.. ca eu vad posturi Intel am avut .. Intel am.. si Intel imi cumpar, ca altceva nu am incercat si AMD e prea ieftin ca sa ma pot da mare ..

Am avut si una si alta..

Un lucru e clar.. jocuri, multimedia si office AMD, procesare video.. randare, compresie Intel..

la arhivare .. de ce se ia in calcul doar winrar?

Intel au avut belele.. read some history.. ca astia de la marketing au focut tot posibilul sa nu aflati..

AMD is on top pentru home use!

Si sunt multe chestii pentru ca un calculator sa nu faca probleme:
defragment
registri
adware si spyware
sursa brand name.. ca degeaba iti iei nushce sistem si sursa de 500 de mii.. ca merge, dar nu la parametrii maximi..

Ia uite flacaii de la alienware care construiesc sisteme de 10000de para.. ce folosesc?
__________________
Programe gratuite si multe alte chestii utile pentru calculator pe www.computerica.ro

Last edited by ners; 12-20-2006 at 00:20.
Reply With Quote
  #210  
Old 12-20-2006, 23:34
niga4lif3 niga4lif3 is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 208
Default

amd barthon 2500+, rulez cu el la 2200 si sunt super multumit de el
__________________
Reply With Quote
  #211  
Old 02-24-2007, 02:03
VelsatiS's Avatar
VelsatiS VelsatiS is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2005
Location: on air!
Posts: 15
Send a message via Yahoo to VelsatiS Send a message via Skype™ to VelsatiS
Default

Athlon64 X2 4200+ Windsor socket AM2 >
Reply With Quote
  #212  
Old 03-06-2007, 15:21
Jiji Jiji is offline
Member
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 41
Default

E6600 @ 3 Ghz stock voltage
__________________
Gigabyte GA-965P-DS3 + E6600 @ 3 Ghz + Thermaltake Soniq Tower & Zalman ZM F3 120 mm + 2 GB Kingmax Mars DDR2 800 @ 4-4-4-12 + 7900 GS @ 590/1440 + Seagate Barracuda 7200.10 320 GB
Reply With Quote
  #213  
Old 03-12-2007, 00:18
Alecu Alecu is offline
Member
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 79
Default

Quote:
Originally Posted by neXus
A rulat la 500 de Ghz, dar sa te vad eu cum iti pui azot lichid pe procesor ca sa mearga constant
De fapt a rulat la 5 Ghz si nu la 500 de Ghz,

Quote:
Originally Posted by neXus
nu vad un viitor pentru consumatorii "normali".
Aici sunt de acord cu tine. La fel e si cu discutia cu memoria RAM.
La ce e de folos sa ai 4 GB RAM si procesor de 5Ghz ca utilizator casnic ?
Doar sa renderizezi 5 filme odata si sa mai joci si un super joc in acelashi timp...
Reply With Quote
  #214  
Old 03-12-2007, 14:41
Jiji Jiji is offline
Member
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 41
Default

Quote:
De fapt a rulat la 5 Ghz si nu la 500 de Ghz,
500 Ghz, smartass : http://www-03.ibm.com/press/us/en/pr...ease/19843.wss
Insa nu e vorba despre un procesor x86 , asa ca nu va mai agitati atat.
Si legat de..
Quote:
La ce e de folos sa ai 4 GB RAM si procesor de 5Ghz ca utilizator casnic ?
Pe moment, de acord, pentru utilizator casnic e prea mult ( de fapt, Xp-ul, sistemul de pe majoritatea calculatoarelor din prezent nici nu stie sa adreseze 4 giga ), insa , in ultima vreme. progresul in acest domeniu nu a intervenit ca un act imperios de rezolvare a problemelor utilizatorilor casnici, ci s-a adresat unei parti mai exclusiviste a consumatorilor, urmand ca, odata cu trecerea timpului si a "imbatranirii" produsului respectiv, sa se adreseze si utilizatorilor casnici.
Asa ca nu sunt chiar foarte departe vremurile in care vom vedea mai prin toate calculatoarele 4 giga de ram si procesoare pe care le consideram super in prezent ( de fapt deja, daca un utilizator doreste o rulare "flawless" pentru Vista, se porneste de la 2 giga de ram in sus )
__________________
Gigabyte GA-965P-DS3 + E6600 @ 3 Ghz + Thermaltake Soniq Tower & Zalman ZM F3 120 mm + 2 GB Kingmax Mars DDR2 800 @ 4-4-4-12 + 7900 GS @ 590/1440 + Seagate Barracuda 7200.10 320 GB
Reply With Quote
  #215  
Old 03-13-2007, 11:29
Alecu Alecu is offline
Member
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 79
Default

Practic se repeta povestea cu procesoarele Pentium IV.
Abia astept sa apara aplicatii care saceara 2-4 Gb RAM si care sa merite.
Win Vista e de fapt furat dupa Mac OS X2.
Daca as avea un asemenea calculator sigur mi-ash pune Linux pe el
Reply With Quote
  #216  
Old 03-13-2007, 15:08
twisted's Avatar
twisted twisted is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 319
Default

Aero-ul din Vista e intradevar foarte "inspirat" :P din Mac OS X dar e din Leopard care e 10.5 si nici decum X2 whatever that is. Iar pe un pc puternic intradevar merita de pus si un Linux doar asa pentru garla de virtualizare care o poti face pe Linux, dar cand ti se uraste e bun si un Windows, fie el si Vista sau XP pentru un joc care necesita Direct 3D mai puternic.
Iar Conroe-urile chiar si cele E6300 sunt o serie de procesoare care sunt net superioare oricarui proc care l-ar arunca AMD in joc in orice caz sau test efectuat pe ele, s-a aratat asta in numeroase teste si review-uri de pe net. Iar la 5 Ghz stii tu ceva bine insa e invechit, acum Conroe-urile sunt overclockate lejer la 5 Ghz doar cu racire de aer si nici decum azot lichid.
__________________
Some motherfuckers are always trying to ice-skate uphill.
Reply With Quote
  #217  
Old 03-13-2007, 19:47
Alecu Alecu is offline
Member
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 79
Default

Pai ala era un procesor la maxim 1ghz si l-au overclockat la 5
E nromal ca acum sa se poata mai lejer. Dar eu vroiam doar sa subliniez ca nu sunt necesare deocamdata pentru utilizatori casnici astfel de tehnologii de gen 5Ghz procesor si 4 GB RAM. Cu toate astea un hard de 2-3 TB mi-ar fi de folos
Reply With Quote
  #218  
Old 03-14-2007, 01:28
andrei80's Avatar
andrei80 andrei80 is offline
Nick anterior: andreibalaban@yahoo.com
 
Join Date: Sep 2005
Location: Bd
Posts: 276
Send a message via Yahoo to andrei80
Default

Quote:
Originally Posted by twisted
Iar Conroe-urile chiar si cele E6300 sunt o serie de procesoare care sunt net superioare oricarui proc care l-ar arunca AMD in joc in orice caz sau test efectuat pe ele, s-a aratat asta in numeroase teste si review-uri de pe net.
True, dar e la fel de adevarat ca AMD-ul, pana la alta ofensiva tehnologica, a apelat la o ofensiva de piata, scazand masiv pretul la A64, inclusiv la X2-uri. Si daca fata de un X2 3800+ e ceva mai bun un E6300, fata de un X2 4200+ nu mai e chiar atat de bun, si e si cu vreo 10$ mai scump. Deci performanta/$ e comparabila, cu o rezerva de putere mai mare de partea Conroe-ului(prin overclocking). Si in afara de dual-core-uri, cu preturi de la 3-4 mil in sus, mai sunt si single-core-urile, care inca nu-s depasite de situatie...La X2-ul meu, un core doarme la greu, fiind inutil in cea mai mare parte a timpului. Si aici intra A64 single-core-ul, cu pret de la 200ron...iar asta e procesorul pt. utilizatorul casnic si nu are concurent cu performanta si pret pe masura(tot ca rezultat al raportului performanta/$). Luand imaginea in ansamblu, AMD nu sta chiar atat de rau si si-a "cumparat" ceva timp sa vina cu un raspuns pertinent la C2D
__________________
SHUT UP!
Reply With Quote
  #219  
Old 03-14-2007, 22:47
Jiji Jiji is offline
Member
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 41
Default

Si daca nu vine.... au pus-o Doamne fereste
__________________
Gigabyte GA-965P-DS3 + E6600 @ 3 Ghz + Thermaltake Soniq Tower & Zalman ZM F3 120 mm + 2 GB Kingmax Mars DDR2 800 @ 4-4-4-12 + 7900 GS @ 590/1440 + Seagate Barracuda 7200.10 320 GB
Reply With Quote
  #220  
Old 03-15-2007, 14:55
Jiji Jiji is offline
Member
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 41
Default

Quote:
Originally Posted by twisted
Iar la 5 Ghz stii tu ceva bine insa e invechit, acum Conroe-urile sunt overclockate lejer la 5 Ghz doar cu racire de aer si nici decum azot lichid.
Lejer 5 Ghz. Aer ? Nu prea cred. O stire mai veche de WR pe x6800 @ 5 ghz, desigur, pe LN2 : http://www.xbitlabs.com/web/display/20060626162600.html.
Acum recordu e pe la 5700 mhz, parca asa era ultima dat pe hwbot.
__________________
Gigabyte GA-965P-DS3 + E6600 @ 3 Ghz + Thermaltake Soniq Tower & Zalman ZM F3 120 mm + 2 GB Kingmax Mars DDR2 800 @ 4-4-4-12 + 7900 GS @ 590/1440 + Seagate Barracuda 7200.10 320 GB
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Care e cea mai tare placa video din Barlad :) w`t`f` Hardware 77 12-31-2007 17:07
Laptop ombladon Hardware 38 04-24-2006 23:40
Cine castiga procesul ? AMD sau INTEL ??! Northwood Hardware 1 09-13-2005 01:59


All times are GMT +3. The time now is 18:26.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2005 ONLINE CONTENT FACTORY SRL. Toate drepturile rezervate.
Page generated in 0.07714 seconds with 13 queries [Server Loads: 0.79 0.46 : 0.32]