postul ddtv - Bārlad Online Forum
Bārlad Online Forum  

Go Back   Bārlad Online Forum > Local ISPs > RDS / RCS

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 05-11-2008, 21:35
ionut232 ionut232 is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 16
Default postul ddtv

De ce nu mai merge postul ddtv?
din cate stiu este gratuit, si cica a fost inlocuit cu altul!!!!

cum se poate asa ceva?
stie cineva de ce?
Reply With Quote
  #2  
Old 05-14-2008, 13:23
AIWA's Avatar
AIWA AIWA is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 2,663
Default

Quote:
Originally Posted by ionut232 View Post
De ce nu mai merge postul ddtv?
din cate stiu este gratuit, si cica a fost inlocuit cu altul!!!!

cum se poate asa ceva?
stie cineva de ce?
MERGE ....dar depinde de societatea de cablu unde esti abonat
__________________
Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic - Bertrand Russel
Aiwa-omul cu CTC-ul pentru ca prefer sa gresesc singur decat ajutat de altii !!! Dar nu uit ca atunci cind ma bazez pe cel mai bun prieten, el este primul ce ma dezamageste !!
"In viata e ca in WC: rahatul pluteste la suprafata.-SirAlexIce"
Reply With Quote
  #3  
Old 05-14-2008, 16:31
ionut232 ionut232 is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 16
Default

pai da...

astia de la rds cam ii doare undeva de clienti...
bine ca a bagat postul ala total....si il da toata ziua pe Bichinet...asta mai trebuia...

multa minte mai au unii...
Reply With Quote
  #4  
Old 05-14-2008, 18:58
dadosh's Avatar
dadosh dadosh is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 408
Default

Quote:
Originally Posted by ionut232 View Post
pai da...

astia de la rds cam ii doare undeva de clienti...
bine ca a bagat postul ala total....si il da toata ziua pe Bichinet...asta mai trebuia...

multa minte mai au unii...
este o reclama beton acum care are o replica misto: NISTE TARANI!


...daca se pune problema dintre ddtv si total tv(eventual bichinet tv)...mai bine le scoate pe amandoua...

cel mai bine 0tv, DDTV , taraf, etno si alte la fel (inclusiv astea locale) sa le bage la clasa superpremium...sa le taxeze separat ...sa bage decodoare pe ele...si sa lase la basic discovery si via ...
Reply With Quote
  #5  
Old 07-25-2008, 02:20
NaCKa NaCKa is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 6
Default

DDTV,parerea mea, nu se poate numi "Canal TV" .. sau ZER-OTV .. oh GOD ! .. mai bine fara .. felicitari celor de la RDS daca l`au scos )
Reply With Quote
  #6  
Old 07-25-2008, 13:02
morph3o's Avatar
morph3o morph3o is offline
Member
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 73
Default

poate scot si zero tv si taraf ca si asa ocupa degeaba grila de programe.
__________________
"Inconştientul este partea genială din fiecare muritor."
Lucian Blaga
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
EvZ - Postul Kanal D intra maine in emisie djlyon Mini revista presei 0 02-17-2007 01:30
EvZ - Prima stire: Maine incepe Postul Craciunului djlyon Mini revista presei 0 11-14-2005 08:18


All times are GMT +3. The time now is 15:02.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2005 ONLINE CONTENT FACTORY SRL. Toate drepturile rezervate.
Page generated in 0.04372 seconds with 11 queries [Server Loads: 0.52 0.60 : 0.58]