Tzeapa numita RDS - Bârlad Online Forum
Bârlad Online Forum  

Go Back   Bârlad Online Forum > Local ISPs > RDS / RCS

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 12-23-2006, 16:48
bbw220 bbw220 is offline
Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 56
Default Tzeapa numita RDS

RDS este o mare tzeapa. Servicii de o calitate foarte proasta, suport tehnic la fel iar pretul serviciilor oferite este foarte mare. La cablu tv cand este un film interesant sau o emisiune mai speciala(mai ales seara) atunci pica reteaua. La telefon trebuie sa formezi un numar de mai multe ori pana sa poti suna.Internet la viteza melcului iar retea locala a fost odata acum se copie cu peste 1mb/s cine are pile ca altfel nu se explica cum eu copii de la unu cu 26kb/s iar acelasi individ trage de la mine cu 5mb/s. Au bagat limitare. Acum stau si ma gandesc cum sa scap de acesta firma care are si niste clauze ascunse prin contract.RDS e o mare TZEAPA
Reply With Quote
  #2  
Old 12-23-2006, 16:57
farfui's Avatar
farfui farfui is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Location: barlad
Posts: 384
Default

... neinteresant
__________________
opriti siluirea limbii române.
--> "orbit pentru copii cu calciu"
Reply With Quote
  #3  
Old 12-23-2006, 17:41
andrei80's Avatar
andrei80 andrei80 is offline
Nick anterior: andreibalaban@yahoo.com
 
Join Date: Sep 2005
Location: Bd
Posts: 276
Send a message via Yahoo to andrei80
Default

foarte...Eu sunt chiar multumit. Apropo de suport tehnic, nu stiu la ce firma mai suni pe fix la ora 22 si raspunde omu ca vin baietii in aceeasi seara. Cablul cade rar iar tel nu mi-a facut probleme, decat ca a picat cate vreo 5-10 de vreo 3 ori intr-un an. Si chiar e ok avand in vedere ca e GRATIS + miniute la greu. Iar la TV ai HBO si jde programe cu 17,8 ron. Convenabil, zic eu...
__________________
SHUT UP!
Reply With Quote
  #4  
Old 12-24-2006, 17:03
bbw220 bbw220 is offline
Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 56
Default

Au venit la ora 22?NU prea te cred. Eu am sunat la ora 10:00 si au venit a treia zi la ora 16:00 au vazut ce sistem de operare folosesc(au spus ca nu stiu cum sa faca conexiunea) au sunat au intrebat si au plecat. Am facut eu conexiunea dar pana nu au resetat un modem nu am putut avea net. Acum eu de pe HUB RDS copii cu 36kb/s iar altii copie de la mine cu 5mb?Suna a limitare.Serviciul TV e varza.Semnal slab,pica cand este ceva mai interesant iar telefonul formeaza numere cand vrea el. Incearca sa suni in alta localitate pe ROMTELECOM sa vezi ce se intampla. Pe data de 23.12.2006 la ora 10:30 a picat netu din zona centru pana la IRB. Tocmai a doua zi dimineata a venit si el(a fost la urat).
Reply With Quote
  #5  
Old 12-26-2006, 20:50
dadosh's Avatar
dadosh dadosh is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 408
Default

Quote:
Originally Posted by bbw220
RDS este o mare tzeapa. Servicii de o calitate foarte proasta, suport tehnic la fel iar pretul serviciilor oferite este foarte mare. La cablu tv cand este un film interesant sau o emisiune mai speciala(mai ales seara) atunci pica reteaua. La telefon trebuie sa formezi un numar de mai multe ori pana sa poti suna.Internet la viteza melcului iar retea locala a fost odata acum se copie cu peste 1mb/s cine are pile ca altfel nu se explica cum eu copii de la unu cu 26kb/s iar acelasi individ trage de la mine cu 5mb/s. Au bagat limitare. Acum stau si ma gandesc cum sa scap de acesta firma care are si niste clauze ascunse prin contract.RDS e o mare TZEAPA
vezi de clauzele alea ascunse....din contract....sa nu fie si alea tepe

daca ai contract cu rds-ul ....si daca l-ai citit ...spune si tu unde scrie ca nu poti renunta la ei...

dar desigur...farfui are dreptate.....neinteresant
Reply With Quote
  #6  
Old 12-27-2006, 09:20
BlackIce BlackIce is offline
Banned
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 205
Send a message via ICQ to BlackIce Send a message via AIM to BlackIce Send a message via MSN to BlackIce Send a message via Yahoo to BlackIce Send a message via Skype™ to BlackIce
Default

Quote:
Originally Posted by bbw220
RDS este o mare tzeapa. Servicii de o calitate foarte proasta, suport tehnic la fel iar pretul serviciilor oferite este foarte mare. La cablu tv cand este un film interesant sau o emisiune mai speciala(mai ales seara) atunci pica reteaua. La telefon trebuie sa formezi un numar de mai multe ori pana sa poti suna.Internet la viteza melcului iar retea locala a fost odata acum se copie cu peste 1mb/s cine are pile ca altfel nu se explica cum eu copii de la unu cu 26kb/s iar acelasi individ trage de la mine cu 5mb/s. Au bagat limitare. Acum stau si ma gandesc cum sa scap de acesta firma care are si niste clauze ascunse prin contract.RDS e o mare TZEAPA
Banuiesc ca esti un ghinion in ceea ce priveste conexiunea ta la RDS , eu folosesc , cred ca printre primii din Barlad , si ceea ce spui tu mi se pare exagerat ,chiar aberant , nu ai specificat ce sistem de operare folosesti , ptr. ca windows XP este cel mai stabil pe RDS (fiind un protocol nou), sa nu spui ca vreun win. 98 sau milenium ca asa ....., deci pari sa fii unul din copacii uscati ai RDS-ului , dar nu dispera , poti sa te muti si poate nimeresti a fi un copac verde din multimea de uscaturi !!
Reply With Quote
  #7  
Old 12-27-2006, 10:28
bbw220 bbw220 is offline
Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 56
Default

In seara de Craciun telefonul nu a functionat. Netu a picat repetat.Rog sa confirme si altcineva aceste fapte. Sa spui ca Windows XP este cel mai stabil pe RDS este o mare aberatie. Providerul trebuie sa ofere net pentru toate sistemele de operare exizistente. Sau RDS a incheiat o intelegere secreta cu Microsoft. Ca sistem de operare folosesc MADRIVA 2007, SUSE si LINDOWS. Mai am un MAC OS x86v10.4 care ruleaza pe platforma INTEL.Baietii de la RDS nu au reusit sa faca o conectare pe WIN98 dar sa mai faca pe MAC Iar faza cu HUB rds ma dispera. Unu copie de la mine cu 5mb/s si eu copii de la el cu 45kb/s. Asta in M.Windows XP. In Suse situatie se schimbe.Cred ca e vb. de limitare.Netu de la RDS este pentru cei care le platesc parintii acest serviciu.Eu o sa trec pe ROMTELECOM.Va recomanda merge fain.
Reply With Quote
  #8  
Old 12-27-2006, 11:19
BlackIce BlackIce is offline
Banned
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 205
Send a message via ICQ to BlackIce Send a message via AIM to BlackIce Send a message via MSN to BlackIce Send a message via Yahoo to BlackIce Send a message via Skype™ to BlackIce
Default

Quote:
Originally Posted by bbw220
Sa spui ca Windows XP este cel mai stabil pe RDS este o mare aberatie. .
Mda....este parerea ta , vad ca nu cunosti multe detalii , intereseaza-te si o sa-mi dai dreptate , si atunci o sa-ti dai seama care e aberant !!

Ptr. win 98 nici microsoftul nu mai ofera suport , de un provider ce sa mai zic.
Pentru Windows XP clientul PPPoE e inclus in sistemul de operare:P

Last edited by BlackIce; 12-27-2006 at 11:40.
Reply With Quote
  #9  
Old 12-27-2006, 12:14
bbw220 bbw220 is offline
Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 56
Default

Lucrezi cumva la RDS? Numai unii angajati de acolo sustin ca pe Win98 si Millenium nu se poate face conectare prin PPPoE. Colegii de la Bucuresti mai destepti ofera chiar ei clientul PPPoE(www.linkmania.ro) si detalii de instalare pe s.o Win98 si Me. Ca Microsoft numai ofera suport pentru 98 este cu totul alta treaba. Idea este ca nu trebuie sa-ti impuna providerul ce s.o folosesti. Si culmea merge netu pe 98 si ME destul de bine.Conectarea prin client PPPoE este folosita de cei de la RDS pentru a avea mai mult control asupra utilizatorului.
Reply With Quote
  #10  
Old 12-27-2006, 17:17
AIWA's Avatar
AIWA AIWA is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 2,663
Default

Quote:
Originally Posted by bbw220
.................. Sa spui ca Windows XP este cel mai stabil pe RDS este o mare aberatie...................
Asa si e.. E O MARE ABERATIE!
Ce treaba are un sistem de operare cu o conexiune la net? Ce treaba are un prestator de servicii cu un sistem de operare! Hahaha Maine poate aud ca doar cine are portabil poate merge STABIL pe net sau etc!
Deci treaba lor este sa-ti dea net conform contractului incheiat si sa-ti asigure conectarea in permanenta 24 de ore din 24 la serviciul lor! Ca au ales un sistem de conectare ce foloseste un anumit protocol...nu e treaba clientului ci a celui ce presteaza servicii...el trebuie sa se "muleze" dupa client si nu invers!
Quote:
Originally Posted by BlackIce
......
Ptr. win 98 nici microsoftul nu mai ofera suport , de un provider ce sa mai zic.



Pentru Windows XP clientul PPPoE e inclus in sistemul de operare:P
Daca Micro nu mai ofera suport sau nu...asta NU CONTEAZA in discutie...citeste EULA cu mare atentie si ai sa vezi ce inseamna suport pt un OS! Iar faptul ca un anume protocol e inclus in un anume sistem de operare nu inseamna ca acel (doar acel) sistem de operare se poate folosi! Exista softuri ce pot permite legarea la RDS si a altor sisteme de operare!

Iar faptul ca "oamenii RDS" nu stiu cum se poate face o conexiune daca clientul nu are WinXP demonstreaza daca mai era necesar ca RDSul nu a stiut sa investeaza in scolarizarea lor! A adunat oamenii si a spus..gata stiti XP...la treaba...dar scolarizare..sa le explice..ce se poate face daca intilnesc in teren alte situatii decat XPO nu a facut cu ei!


Imi aduc aminte de zilele vechii cind nu era XP pe piatza..cati "specialisti" erau...in windoze...putini rau...acum ...toata lumea e "specialiasta " ...ufff ! Nu-mi aduc aminte cazul cim cineva cerea juma de milion sa intaleze un xp! Atentie sa instaleze si atata....era considerat mare specialist...in cercurile sale...asta pina cind a murit subit in fatza unui drand pe care trebuia bagat un 85 sau 98 nu mai tin minet si se chinuia sa mai si bage ram in el...ca de..toate SDRAMurile sint la fel! Si dai si apasa ..dar de ce nu intra si tot insista!

Heh..eu am invatata sa instalez 98 prin telefon...ore si ore de telefonie si din cind in cand stresindu-l si pe Lyon si tot nu m-as putea lauda ca stiu sa bag un windoze la perfectie! Dar...eu nu lucrez la RDS ...si daca as lucra as cere...sa-mi faca scolarizare...sa nu ajung pe teren si sa ma uit ca baba la polizor...si sa scot perle WinXP e cel mai stabil pe RDS! Pe Cony sat sau pe TCnet...ce e cel mai stabil? Win2K??
__________________
Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic - Bertrand Russel
Aiwa-omul cu CTC-ul pentru ca prefer sa gresesc singur decat ajutat de altii !!! Dar nu uit ca atunci cind ma bazez pe cel mai bun prieten, el este primul ce ma dezamageste !!
"In viata e ca in WC: rahatul pluteste la suprafata.-SirAlexIce"

Last edited by AIWA; 12-27-2006 at 17:21.
Reply With Quote
  #11  
Old 12-28-2006, 11:16
BlackIce BlackIce is offline
Banned
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 205
Send a message via ICQ to BlackIce Send a message via AIM to BlackIce Send a message via MSN to BlackIce Send a message via Yahoo to BlackIce Send a message via Skype™ to BlackIce
Default

Am spus ca e mai stabil pe XP , nu ca nu ar merge si pe alte sisteme de operare !!!!!!!!!!!!!!!!!>Ce drak faci atata teorie si palavrageala ptr. o afirmatie !!!!!asta o spune orice director de la RDS si angajati, da !!!Hai sa ne intoarcem sa inst. 95-ul ca vrea muschii nostri , si vrem net de calitate !!!!! da ????. Caltabosii batai vina , ei sunt de vina , asai ??AIWAMAN ??

Apropo , siralexice , e cel de pe xtrempc ??? , ptr. ca ne cunoastem si e un baiat adevarat ...Curiozitate

Last edited by BlackIce; 12-28-2006 at 11:31.
Reply With Quote
  #12  
Old 12-28-2006, 11:41
BlackIce BlackIce is offline
Banned
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 205
Send a message via ICQ to BlackIce Send a message via AIM to BlackIce Send a message via MSN to BlackIce Send a message via Yahoo to BlackIce Send a message via Skype™ to BlackIce
Default

Quote:
Originally Posted by bbw220
pe Win98 si Millenium nu se poate face conectare prin PPPoE. .
sau invers...mai gandeste !!!!!
Reply With Quote
  #13  
Old 12-28-2006, 14:57
AIWA's Avatar
AIWA AIWA is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 2,663
Default

Quote:
Originally Posted by BlackIce
Am spus ca e mai stabil pe XP , nu ca nu ar merge si pe alte sisteme de operare !!!!!!!!!!!!!!!!!>Ce drak faci atata teorie si palavrageala ptr. o afirmatie !!!!!asta o spune orice director de la RDS si angajati, da !!!Hai sa ne intoarcem sa inst. 95-ul ca vrea muschii nostri , si vrem net de calitate !!!!! da ????. Caltabosii batai vina , ei sunt de vina , asai ??AIWAMAN ??

Apropo , siralexice , e cel de pe xtrempc ??? , ptr. ca ne cunoastem si e un baiat adevarat ...Curiozitate
Nu e teorie e doar parerea mea poti fi sau nu de acord cu ea ! Atat si nimic mai mult! Catabosii sa-i papi tu..eu sint cu sunca si carnatii afumati in lemn de brad

Nu ma priveste ce spune orice DIRECTOR de RDS...
aia e o functie..nu neaparat demonstreaza ca esti si tehnic de 10 puncte! Referitor la punctul tau de vedere eu ti-l respect..insa privitor la problema..daca este undeva in contractul semnat cu prestatorul de servicii ca doar winXP este folosit/sau numai acel protocol trebuie folosit...in fine ca sa nu spui ca iar fac palavrageli...atita timp cat nu este PRECIZAT clar CONTRACTUAL ce si cum...Nu este normal ca afirmatia ta "copiata" de la director de RDS sau angajat...sa fie si credibila! Repet nu e un atac la persoana ci o combatere a "barfei" facuta de tine ca asa spun "specilaistii" de la RDS!
Traim in Romania si peste 3-4 zile vom fi in marea familie europeana! Contractul este contract...un avocat bun si un client cu dare de mana poate smulge bani frumosi daca in contract nu este stipulat acest lucru insa i se refuza conectarea pe motiv ca trebuie XP! Cei ce fac teren trebuie scolarizati sa stie sa faca conectari pe orice OS intilnesc....atita timp cat se poate "grefa" serviciul PPPoE!



PS
AIWAMAN e cel de pe Softnews asta de aici e AIWA si e cel de pe ComputerGames! Iar in semnatura e o vorba de duh a unui user de pe CG!
__________________
Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic - Bertrand Russel
Aiwa-omul cu CTC-ul pentru ca prefer sa gresesc singur decat ajutat de altii !!! Dar nu uit ca atunci cind ma bazez pe cel mai bun prieten, el este primul ce ma dezamageste !!
"In viata e ca in WC: rahatul pluteste la suprafata.-SirAlexIce"
Reply With Quote
  #14  
Old 12-28-2006, 23:39
bbw220 bbw220 is offline
Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 56
Default

BlackIce te contranzic ca pe XP este mai stabil. Virusii au si ei un pic de mandrie si numai ataca Win98 si ME.Sistemul de operare XP este acum tinta si cred ca o sa treaca ceva timp pana o sa fie luat in vizor noul VISTA. Lasa tu fara antivirus pe net un Win98 sau Me si un XP si vezi care moare primu. Netu de calitate nu are legatura cu ce s.o folosesc. Aiwa are dreptate acum toata lumea este experta in xp(chiar si femeia de serviciu de la RDS).
Reply With Quote
  #15  
Old 12-29-2006, 09:42
BlackIce BlackIce is offline
Banned
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 205
Send a message via ICQ to BlackIce Send a message via AIM to BlackIce Send a message via MSN to BlackIce Send a message via Yahoo to BlackIce Send a message via Skype™ to BlackIce
Default

Quote:
Originally Posted by AIWA
Catabosii sa-i papi tu..eu sint cu sunca si carnatii afumati in lemn de brad
Aoleu AIWA , dar nu sunt buni , asa zic eu sa ma consolez , ptr. ca tre sa ma abtin , nu sunt obez , dar 98 Kile cred ca-mi ajunge !!!!
Si sunca , carnatii nu se afuma in lemn de brad , sau daca iti place gustul de rasina....e treaba ta

Dar hai sa revenim la subiect , uite un link cu raspunsuri si intrebari
http://www.rdslink.ro/cablelink/cabl...trebari.htm#10 sa vezi ce sisteme de operare poti folosi.

Si inca ceva , am instalat vista , ptr. o ora , chipurile cica era o versiune finala si avea ultimul explore si vreau sa specific doua lucruri , leg. ptr net am facut-o numai prin introducerea celor doua : username si parola , deci fara sa mai creez vreo noua conexiune , si al doilea viteza de navigare pe net superioara fata de win. XP.Pacat ca nu se poate folosi in totalitate din cauza lipsurilor de driveri si altele..Ce vreau sa spun cu asta....conteaza ce sistem de operare folosim , totusi..

Fiind la cumpana dintre ani , eu iti urez un calduros LA MULTI ANI !! si un an nou mai bun decat acesta , cu implinirea tuturor dorintelor !!
Reply With Quote
  #16  
Old 12-29-2006, 10:15
BlackIce BlackIce is offline
Banned
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 205
Send a message via ICQ to BlackIce Send a message via AIM to BlackIce Send a message via MSN to BlackIce Send a message via Yahoo to BlackIce Send a message via Skype™ to BlackIce
Default

Quote:
Originally Posted by bbw220
BlackIce te contranzic ca pe XP este mai stabil. Virusii au si ei un pic de mandrie si numai ataca Win98 si ME.Sistemul de operare XP este acum tinta si cred ca o sa treaca ceva timp pana o sa fie luat in vizor noul VISTA. Lasa tu fara antivirus pe net un Win98 sau Me si un XP si vezi care moare primu. Netu de calitate nu are legatura cu ce s.o folosesc. Aiwa are dreptate acum toata lumea este experta in xp(chiar si femeia de serviciu de la RDS).
Eu folosesc SP2 cu un antivirus bazat , nu am nici o problema cu virusii , dar nici una , ii gaseste chiar si in timpul downloadului , ii strerg 100% nu ca alti antivirusi ca nod 32 care ii pune in carantina , si te enerveaza la culme , sau kaspersky care ,,guitza" si la gasirea unui crack. Un win. XP cu SP1 nu rezista mai mult de 1/2 ora .Dar toate astea si cu setarile de rigoare inainte de intra in ,,lumea" internetului nu trebuie sa ai nici o problema.
Referitor la ,,si femeia de serviciu de la RDS " sa nu exageram , iti dau un exemplu ca nici un inginer tanar cu facultate , care se fac ...... cum se fac in ziua de azi , nu e mai breaz : ce am patit acum o saptamana...hazliu , dar o sa fiu off topic sper ca nu deranjeaza , 2 ingineri de la o firma din Barlad , care se ocupa de centrale termice si cunoscuta , vin la interventie la centrala si spun ca intre nulul de protectie si impamantare apare o tensiune de 180 V , Hmmm dubios ptr. mine ca parea imposibil , dar aparatul lor asa arata .Dupa ce au plecat , ca nu era treaba lor eu nu am vazut asa ceva. Vine renelul , zice ca totul e ok (apropo , centrala nu pornea)iar ii chem , eu nu eram acasa , acelasi motiv al lor ..si pleaca.Strap intre nulul de protectie si impamintare era facut. A treia oara aceeasi lozinca , numai ca am intrebat pe un ton mai ridicat , cum e posibil intre 2 cabluri puse in scurt sa apara potential ???pana la urma era un scurt in centrala si asa cu inginerii de azi Si totusi.....s-ar putea sa ai dreptate cu femeia de servici , nu e exclus

Last edited by BlackIce; 12-29-2006 at 10:34.
Reply With Quote
  #17  
Old 12-29-2006, 13:03
AIWA's Avatar
AIWA AIWA is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 2,663
Default

SUPER linkul BlackIce 10x
Ce sistem de operare trebuie sa folosesc?
Pe calculatorul dvs. puteti avea instalat oricare dintre sistemele de operare Windows '9X, NT, 2000, XP, Linux, UNIX, etc.

Deci in cazul lui BBW220 trebuiau sa realizeze baietii conexiunea!

In rest mersi de urari si toate bune tuturor!
__________________
Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic - Bertrand Russel
Aiwa-omul cu CTC-ul pentru ca prefer sa gresesc singur decat ajutat de altii !!! Dar nu uit ca atunci cind ma bazez pe cel mai bun prieten, el este primul ce ma dezamageste !!
"In viata e ca in WC: rahatul pluteste la suprafata.-SirAlexIce"
Reply With Quote
  #18  
Old 12-29-2006, 14:13
bbw220 bbw220 is offline
Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 56
Default

BlackIce ce antivirus bazat folosesti?De curiozitate. Pentru mine exizista KASPERSKY pentru PC si KAV MOBILE ANTIVIRUS pentru Symbian. Bitdefender este a doua optiune dar la primirea unor ,,pachete" pe anumite porturi, firewall da niste BSOD de o iei razna. Asa rezulta din analiza minidumpurilor generate de nenea XP. Restu programelor antivirus sunt pentru incepatori.Parerea mea.
Reply With Quote
  #19  
Old 12-29-2006, 22:18
Fallen Angel Fallen Angel is offline
Member
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 93
Default

BBW220.....aberezi tare de tot....daca tot vrei sa "scapi" de RDS de ce nu reziliezi contractul?Iar in ceea ce priveste antivirusii sa inteleg ca cei care nu folosesc Kaspersky sunt incepatori toti?...Apropo tehnicul de la RDS imi pare a fi cel mai rapid vis-a-vis de ceilalti furnizori de utilitati din barlad!...Sincer ma indoiesc ,ca cei de "pe teren" nu au stiut sa iti faca acea conexiune si mai tare ma indoiesc ,ca au zis ca ei furnizeaza acest serviciu(internet)doar pentru XP!......Dar daca tu ai ceva impotriva celor de la RDS este ceva diferit de ceea ce afirmi sincer ...(apropo eu nu sunt client RDS:P)
__________________
Ziua binecuvantata este aceea in care mi-am tinut gura inchisa in fata dusmanului.
Reply With Quote
  #20  
Old 12-29-2006, 22:43
Cristi Cristi is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 163
Default

putem sa ii numim tehnici pe baietii de la defectiuni? eu spun ca tehnicul de la rds nu e chiar asa rapid in schimb cei de pe defectiuni sunt destul de rapizi ca si interventie.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
rds suck's diablo RDS / RCS 17 10-14-2006 17:46
Abuzuri la RDS Barlad djlyon Bârlad 112 10-05-2006 07:04
Serviciile RDS in Bucuresti... aud-_-voci RDS / RCS 0 09-29-2006 17:50
Putem sa tragem tzeapa celor de la RDS? fusion RDS / RCS 8 06-10-2006 12:43
invazie rds dadosh TC-NET 6 01-13-2006 09:10


All times are GMT +3. The time now is 11:51.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2005 ONLINE CONTENT FACTORY SRL. Toate drepturile rezervate.
Page generated in 0.07995 seconds with 12 queries [Server Loads: 0.39 0.39 : 0.47]