Ce credeti ? - Page 6 - Bārlad Online Forum
Bārlad Online Forum  

Go Back   Bārlad Online Forum > Local ISPs > RDS / RCS

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #101  
Old 09-02-2005, 16:51
katja's Avatar
katja katja is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Location: Barlad
Posts: 195
Default

ma bucur ca mai sunt oameni realisti...chiar daca nu mai sunt in tc net
Reply With Quote
  #102  
Old 09-02-2005, 23:26
dadosh's Avatar
dadosh dadosh is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 408
Default

Quote:
Originally Posted by ombladon
Atarnat de un UTP la autogara cu abonati multi/putini , intamplari rele/bune , zile frumoase/posomorate , astea sunt momentele de inceput pentru TCNET in Barlad .

La inceput TCNET insemna o RETEA LOCALA cu ANTENE, problematica din aproape orice punc de vedere . ( cei care au fost de la inceput cu ei stiu asta destul de bine)

Din dorinta de a nu plati facturi uriase la romtelecom si de a avea o conexiune permanenta INTERNET/RETEA fara a ne duce cu HARDU la priteni/amici pentru a copia ultimile noutati aduse de pe la colegii nostrii din FACULATATI ne`am abonat la PROVIDER cu bani putini primind o calitate superioara timpului respectiv .

Revenid la topic : Parerea mea este ca in Barlad poate sa apara GB/s-internet / RDS si REXNET sa ne uimeasca cu super oferte la bani nesemnicativi !, noi tot vom ramane clienti fideli celui care nea bucurat mai mult sau mai putin cu INTERNET (Tcnet barlad) .

Nu are rost sa ne ingrijorm aiurea din priviinta concurentei pentru ca oricare ar fi oferta lor FIECARE are un inceput iar primiii pasi in discutia noastra inseamna clienti putini si nesiguranta calitatii .

(Proverb : De ce sa dam vrabia din mana pe cioara de pe gardul vecinului )


PS : cand vin acasa imi cumpar o banda buna si un ip real !

Numai bine si sanatate ,
1. - ce faci cu cei care nu au avut tc-net sau internet pana acum...ei vor alege ce e mai ieftin...rds-ul...
2. - cum pui tu problema tc-neul va ramane o firma cu acelasi numar de clienti (cei din prezent)...in cazul asta este moarte sigura
3. - eu de la sediul firmei tc-net (unde platesc factura) am primit urmatorul raspuns - nu mai sunt disponibile ip-uri reale...asa ca tie-ti urez succes
Reply With Quote
  #103  
Old 09-03-2005, 01:37
ombladon's Avatar
ombladon ombladon is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Location: Torino
Posts: 463
Send a message via AIM to ombladon Send a message via MSN to ombladon Send a message via Yahoo to ombladon Send a message via Skype™ to ombladon
Default

secret : ip`ui sunt :"> dar fara bani ..chiar totusi esti culmea si intorci masura .... Din cate imi amintesc acum un an am dat 100.000 pt real chiar daca el ar fi trebuit sa fie moka :>
__________________
PLC
Reply With Quote
  #104  
Old 09-03-2005, 18:44
dadosh's Avatar
dadosh dadosh is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 408
Default

cine a zis ca fara bani....????
La intrebarea mea :"Cum as putea avea IP real?" cel ce taia chitanta/factura (nu-l cunosc, poate trebuia sa poarte un ecuson ) mi-a raspuns ca nu se poate - nu mai sunt IP-uri reale ... mai mult de atat ...!!!???
Reply With Quote
  #105  
Old 09-19-2005, 11:43
Jedi's Avatar
Jedi Jedi is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 223
Default

in momentul cand se va termina de sudat fibra se a trece la oferta :telefon. internet si cablu! dj lyon stie bine
cred ca northwood e actionar la tc net de spune ca rds ul sucks .......
o sa vedem noi cand da drmu` daca o sa -i convina sa de-a ocarutza de bani doar ptr internet, cand la Rds cu mai putini bani va avea 3 in 1!
Forta fie cu Noi!
Reply With Quote
  #106  
Old 09-21-2005, 13:36
DEK's Avatar
DEK DEK is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2005
Location: stadion
Posts: 9
Send a message via Yahoo to DEK
Default

Monopol inseamna ca sunt singuri pe piata! Asa ca nu va fi monopol! Deocamdata monopol e la Conel, Ragcl, romgaz (nu au concurenti) a fost la romtelecom
__________________
DeK
Reply With Quote
  #107  
Old 09-24-2005, 20:07
RatPoison RatPoison is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 16
Default

draga jedi virgula nu sunt actionar la tc-net si daca ai fi citit mai bine ce s-a postat pe acest forum pana acum ai sti ca sunt pentru rds sau cel putin am fost pana astazi cand am citit un articol pe internet despre cum isi trateaza rdsu clientii . daca vei citi mai atent posturile vei gasi si linku catre acel articol despre rds .
northwood alias ratpoison sau invers ...
Reply With Quote
  #108  
Old 09-27-2005, 15:27
Soacra Soacra is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 22
Default

Parerea mea : TC Net-ul ESTE, iar RDS-ul .....VA FI....cine stie cand si cu ce calitate, preturi, etc. la servicii. Eu prefer ceva palpabil unei povesti. La cum pornisera cei de la RDS ma asteptam pana acum sa mute Barladul din loc, dar.....se pare ca s-au muiat (deja!). Asa ca, in continuare, tot internetul de la TC Net il folosesc.
Reply With Quote
  #109  
Old 10-04-2005, 02:53
cips cips is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 6
Default

Nici nu am mai stat sa citesc tot, dar m-am inregistrat ca sa iti spun Florinele ca aberezi desi esti la tehnic.

Am avut fibra de la firma asta a voastra minunata si am trecut la astral.

1. Esti total picat in cap, metro NU inseamna toata Romania. Nu am prins niciodata mai mult de 512kbs pe home.ro ( serverul vostru ) desi am avut 1 si apoi 2 Mbs metro

2. Am platit niste IP-uri, apoi mi-am luat clasa proprie si nu le-am mai folosit..si mi le-ati retras, ca asa a vrut muschii vostri.

Mai citeste forumurile si in loc sa aberezi pe colea, vezi ce probleme au oamenii..cum ca atunci cand incepe downloadul, nu le mai merge telefonul, spunele ca aia 768 sunt pentru nu stiu cat trafic!, si ca nu are nimic garantat in el, si mai zi-le si de linkul ala pe la hotnews.ro unde zicea cat de corecte sunt contractele voastra.

Ca sa nu mai zis ca astia 256 la 9 USD care ii dati is de fapt mai putini ( ma refer la metro, de net nu mai vorbim) si ca is numai 4 GB, dupa care se reduc la 128.

Zi-le, ma florine, sa stie lumea.
Reply With Quote
  #110  
Old 10-04-2005, 02:59
cips cips is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 6
Default

Cat despre Digi, am auzit f multe persoane care se plang, cum se innoureaza un pic.

Eu livrez MAX, si nu ca MAX ar fi minunate pt ca eu le distribui, sunt mai scumpe ce e drept, dar nu am avut decat probleme minore.

Si pana la urma, desi e mai scump, Focus de la UPC sunt cele mai bune.
Reply With Quote
  #111  
Old 10-12-2005, 21:35
AIWA's Avatar
AIWA AIWA is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 2,663
Default

Apropo de DigiTV...am gasit o superdeclaratie a unui bucurestean referitor la respectul RCD&RDS fatza de client!
Merita sa-i acordatzi ceva minute -> http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=83343
__________________
Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic - Bertrand Russel
Aiwa-omul cu CTC-ul pentru ca prefer sa gresesc singur decat ajutat de altii !!! Dar nu uit ca atunci cind ma bazez pe cel mai bun prieten, el este primul ce ma dezamageste !!
"In viata e ca in WC: rahatul pluteste la suprafata.-SirAlexIce"
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Ce procesor aveti - INTEL vs AMD djlyon Hardware 237 06-06-2011 16:01
Cum schimbam o roata cu pana? Oreste Auto 0 11-14-2005 04:06
Perlele de la Connex djlyon Fun 6 09-07-2005 10:28


All times are GMT +3. The time now is 15:02.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2005 ONLINE CONTENT FACTORY SRL. Toate drepturile rezervate.
Page generated in 0.05527 seconds with 11 queries [Server Loads: 0.51 0.59 : 0.57]