Ce credeti ? - Page 2 - Bārlad Online Forum
Bārlad Online Forum  

Go Back   Bārlad Online Forum > Local ISPs > RDS / RCS

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #21  
Old 08-05-2005, 19:44
Florinelu Florinelu is offline
Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 33
Default

200 de mii cablu tv
9 $ internet + telefon cu 50 de minute in reteaua romtelecom si 500 in reteaua rds

so ...
Reply With Quote
  #22  
Old 08-05-2005, 19:47
Florinelu Florinelu is offline
Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 33
Default

adika .. abonamentul la telefon este gratuit

plus un aparat telefonic gratuit (in limita stocului disponibil)
Reply With Quote
  #23  
Old 08-05-2005, 23:12
katja's Avatar
katja katja is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Location: Barlad
Posts: 195
Default

Nu stiu daca astiti asta...dar daa ai telefon pe Rds..cum am eu la munca....si se opreste 2 secunde curentul...dupa 35 de minute iti vine tonul......plus ca de vreo 3-4 ori pe zi cade cel putin cate 25 de min...deci 25 de min +35 de minute pana vine tonul...unde ajungi???? a ...ma scuzati...e cea mai buna retea de telefonie din romania.....i don't think so
Reply With Quote
  #24  
Old 08-05-2005, 23:21
Florinelu Florinelu is offline
Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 33
Default

Sincronizarea unui modem de cablu (intrarea lui in retea) dureaza pana intr`un minut TRUST ME

Daca iti pica atat de des telefonul inseamna ca exista probleme serioasa cu locatia respectiva. Fa o plangere
Reply With Quote
  #25  
Old 08-06-2005, 00:51
katja's Avatar
katja katja is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Location: Barlad
Posts: 195
Default

ce plangere sa fac eu??? ca doar nu e telefonul meu...e al firmei...iti spun doar cum functioneaza....cand s-a ars primul modem...a durat 2 luni sa se deplaseze cineva sa il schimbe...mult...prea mult....dar eu personal nu folosesc tel rds...am orange si am skype..

Last edited by katja; 08-06-2005 at 00:52.
Reply With Quote
  #26  
Old 08-06-2005, 09:03
Florinelu Florinelu is offline
Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 33
Default

Of of of , pai pana acum ziceai ca pica foarte des tonul, acum zici ca nu mai foosesti telefonul de servici RDS ... greu tare !
Reply With Quote
  #27  
Old 08-06-2005, 11:47
Omu's Avatar
Omu Omu is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 114
Default

Quote:
Originally Posted by Florinelu
Deja exista acest tip de serviciu in Timisoara. Mai exact in fiecare scara de bloc exista un media convertor, un switch, si un tainet. Din switch pleaca UTP`uri catre casele oamenilor.

E buna si reteaua locala, dar ganditiva ca in 20 de dolari aveti o viteza de 768 kb metropolitan ( metropolitan = ROMANIA ). Plus Telefonie care repet este cea mai buna ca pret din romania , asta fiind la ab de tip cable link

Daca intr`adevar se introduce in barlad fttb`ul super marfa, aveti 768 pe metropolitan (romania) si in barlad viteze destul de mari

---
Florin
Technical Support Dep.
Romania Data Systems
Bucharest Branch
Dupa ce vad aici se pare ca esti EXPERTUL local in RDS
Florin
Technical Support Dep.
Romania Data Systems
Bucharest Branch

Atunci ...ar fi cazul sa spui cu totzi dintii ce va fi in oras! Adica explica exact ce ne asteapta din punct de vedere al netului! Din punct de vedere al serviciilor de telefonie trebuie sa eximinam calitatea...mai e mult de munca in acest sector! In domeniul TVcablu acum depinde de reteaua cumparata si mai ales de pinde de cei de acolo,daca tot obositii aia si gasca patronata de madam x va fi acolo la conducere,e posibil sa uitam ca exista si program local! Asta ca sa nu spuneam ca la o interventie la tv trebuie sa ai nervi de otel si destula bautura in casa! Ce ma intereseaza personal este deci INTERNETUL,serviciul strict de internet cum se da si in ce conditii. Se poate da fara TELEFONIE sau TVCABLU?
Reply With Quote
  #28  
Old 08-06-2005, 13:21
GEORGiQ's Avatar
GEORGiQ GEORGiQ is offline
Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 90
Default

Bai, cate bla-bla-bla-uri cand www.rdslink.ro e up & running...
Reply With Quote
  #29  
Old 08-06-2005, 16:20
w`t`f` w`t`f` is offline
Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 75
Default

Acum va pot spune cu siguranta 1000% ca Barladul va fi primul orash in care RCS & RDS va face experimentul cu fibra optica in fiecare scara de bloc si conectarea fiecarui client la maxim un switch departare de nodul de fibra optica. Acum poate sa fulgere si sa poua cat vrea .. cui ii mai pasa ). Acum depinde de ei cat o sa aveti metropolitan in orash . .dar parerea mea e ca o sa mearga mult mai bine ca oricare alta firma din Barlad in sensul asta. De telefonie in schimb nu stiu nimic .. sorry.
Reply With Quote
  #30  
Old 08-06-2005, 16:25
djlyon's Avatar
djlyon djlyon is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 3,537
Default

Pai pana la urma internetul nu-l mai distribuie prin CATV cu modem de cablu?
__________________
Best regards,
Dj Lyon
Reply With Quote
  #31  
Old 08-06-2005, 16:44
w`t`f` w`t`f` is offline
Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 75
Default

Care cum unde ce modemuri ? Alea vechi care se blocau numai cand te uitai urat la ele? .. Nu .. nu o sa se mai foloseasca asa ceva. Pt internet se va folosi doar cablu UTP . .din scara blocului unde va fi fibra optica pana la tine in casa. Iti spun asta din surse foarte sigure.
Reply With Quote
  #32  
Old 08-06-2005, 17:25
katja's Avatar
katja katja is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Location: Barlad
Posts: 195
Default

Numai surse foarte sigure pe aici...abia astept sa va puneti voi si net si telefon acasa si apoi poate voi face si eu upgrade de la ab cablu la doua sau la toate trei serviciile
Reply With Quote
  #33  
Old 08-06-2005, 20:41
Florinelu Florinelu is offline
Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 33
Default

BAAAAAAAAAAA
NU MAI ABERATI

Hai sa o luam ushor

1) Eu nu sunt expert in departamentul comercial ca sa va spun exact ce proiecte sunt in derulare (chiar daca as sti nu le-as posta aici )
2) BARLAD NU e primul orash in care sa apara fttb`ul
3) Pe langa FTTB o sa fie si cable link
4) Modemurile alea vechi (cred ca te referi la cele de tip LANCITY) nu se mai folosesc de mult timp deoarce nu suporta VoIp (telefonie)
Reply With Quote
  #34  
Old 08-06-2005, 21:28
katja's Avatar
katja katja is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Location: Barlad
Posts: 195
Default

spui ca nu esti expert in departamentul comercial...dar totusi vad ca stii o multime de informatii...zic eu...din interior....hmmm
Reply With Quote
  #35  
Old 08-06-2005, 22:08
Florinelu Florinelu is offline
Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 33
Default

Am mai spus si mai sus, lucrez la RDS, departamentul suport TEHNIC, in Bucuresti
Reply With Quote
  #36  
Old 08-06-2005, 23:16
katja's Avatar
katja katja is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Location: Barlad
Posts: 195
Default

aha...si asta nu inseamna reclama??:P...eu zic sa apareti intai pe piata si apoi sa va laudati cu ce scoateti...nu??? insa depre partea de cablu sunt super multumit...8 dolari jumatate, pachet extra plus...80 de canale in satu mare...cu hbo inclus.....plus canalele de muzica stereo...aici jos palaria
Reply With Quote
  #37  
Old 08-07-2005, 04:22
twisted's Avatar
twisted twisted is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 319
Post re

valeu da chiar asa katja bine ca mi-ai adus aminte .
Florinelu daca tot lucrezi la rds zi-ne si noua sau cel putin mie ce canale o sa fie in abonamente la cablu tv ? ca sa stiu si eu sa nu mor prost ca pana in septembrie numai rezist.

si inca ceva: ce faceti cu aia cablati deja la telev sat in special cu aia de la case din cartiere oarecum marginase prin orash Ex. Podeni (asta mah intereseaza pe mine cel putin) ?
Reply With Quote
  #38  
Old 08-07-2005, 07:29
katja's Avatar
katja katja is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Location: Barlad
Posts: 195
Default

mai mult ca sigur actualul abonament obisnuit va deveni pachetul de baza simplu...nu florinelu?? daca vrei si hbo si alte posturi devine baza plus..daca vrei totul devine extra plus...intrebarea e....ce preturi vom avea la barlad la cablu...ca daca tot veniti asa smecheri cu monopol si spargeti concurenta tare mi-e frica sa nu va vad cu ceva preturi sa iti pui mainile in cap...
Reply With Quote
  #39  
Old 08-07-2005, 08:56
Florinelu Florinelu is offline
Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 33
Default

www.rcs.ro

Aici gasiti grila de programe, cu tot cu preturi

Cablu tv merge si la case cum a mers si acum iar daca nu o sa fiti in aria de acoperire va recomand cu caldura DIGI TV

www.digitv.ro

Last edited by Florinelu; 08-07-2005 at 08:58.
Reply With Quote
  #40  
Old 08-07-2005, 13:35
Wickfreak Wickfreak is offline
Banned
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 12
Default

GEORGiQ: Oferta de pe www.rcs.ro te duce tot pe link-ul pe care l-am postat eu mai sus la oferta cablelink
Quote:
Originally Posted by GEORGiQ
Bai, cate bla-bla-bla-uri cand www.rdslink.ro e up & running...

Last edited by Wickfreak; 08-07-2005 at 13:36.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Ce procesor aveti - INTEL vs AMD djlyon Hardware 237 06-06-2011 15:01
Cum schimbam o roata cu pana? Oreste Auto 0 11-14-2005 03:06
Perlele de la Connex djlyon Fun 6 09-07-2005 09:28


All times are GMT +3. The time now is 08:26.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2005 ONLINE CONTENT FACTORY SRL. Toate drepturile rezervate.
Page generated in 0.07786 seconds with 11 queries [Server Loads: 0.75 0.64 : 0.63]