Ce credeti ? - Bārlad Online Forum
Bārlad Online Forum  

Go Back   Bārlad Online Forum > Local ISPs > RDS / RCS

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 08-04-2005, 12:16
wxdj's Avatar
wxdj wxdj is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 394
Send a message via Yahoo to wxdj
Default Ce credeti ?

Oare RDS-ul va monopoliza serviciul de internet in Barlad ?
Reply With Quote
  #2  
Old 08-04-2005, 19:39
Omu's Avatar
Omu Omu is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 114
Default

Eu sint ateu
Reply With Quote
  #3  
Old 08-04-2005, 22:06
cineva cineva is offline
Member
 
Join Date: Aug 2005
Location: Barlad
Posts: 31
Send a message via Yahoo to cineva Send a message via Skype™ to cineva
Default

EU as zice ca da, daca o sa stie cum sa se faca cunoscuti si cum se vor purta cu clientii.
Reply With Quote
  #4  
Old 08-04-2005, 22:54
dadosh's Avatar
dadosh dadosh is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 408
Default

cu siguranta ca-l va monopoliza....vine cu telefonie, cablu si internet....all in one...mult mai comod....nu tu 3 firme...3 facturi...etc...
Reply With Quote
  #5  
Old 08-04-2005, 23:19
Omu's Avatar
Omu Omu is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 114
Default

E greu cu monopolul,au mai incercat si vad ca nu au reusit,sint figurantzai nu se apropie de client si vor fi la ei doar cei ce nu stiu cat costa un apel intre RDS si alta firma plus ca daca erau tari nu existau in capitala atitea retele. Vad ca unii se bucura, dar cred ca au uita ce inseamna un singur om adica un monopol te vor trata la misto,de sus ca vorba aia nu ai unde merge.Asa era pe vremuri la romtelecom,acum ce frumos vorbesc
Reply With Quote
  #6  
Old 08-05-2005, 01:26
twisted's Avatar
twisted twisted is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 319
Default re

eu din ce stiu inca nu vor da si net prin fibra aia babana dar is curios totusi ce tarife o sa practice baietii cel putin la cablu si ce programe o sa ofere ca de telefonie stiu.

by za wey nu stie careva cam cand isi fac deschiderea ?
Reply With Quote
  #7  
Old 08-05-2005, 06:24
wxdj's Avatar
wxdj wxdj is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 394
Send a message via Yahoo to wxdj
Default

RDS-ul se adreseaza unui anumit tip de client ,nu pot insa convinge un impatimit de internet ,,nu au retea locala ,plus ca abonamentele la pretz mic ,sunt cu trafic limitat pe luna .Va sta omul care vrea sa citeasca un e-mail sau o stire.La partea telefonica din nou te incanta reteaua lor ,,in RDS ,dar cata lume are telefon prin RDS ?Cred ca la partea de Tv cablu ,au cel mai mare succes .
Reply With Quote
  #8  
Old 08-05-2005, 08:36
Northwood Northwood is offline
Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 39
Default

rds sucks parerea mea ! eu chiar nu as avea nevoie de serviciile lor
Reply With Quote
  #9  
Old 08-05-2005, 12:43
farfui's Avatar
farfui farfui is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Location: barlad
Posts: 384
Default

...din auzite:

1.ca barladul va fi primul oras din tara care va beneficia de noul tip de retea facut de RDS, adica cu metropolitan adevarat.
2.ca RDS e in negocieri cu TC-NET (oare pentru ce ? )

ce e sigur:
ca o sa ma abonez la RDS, ca au o multime de facilitati.

Last edited by farfui; 08-05-2005 at 13:13.
Reply With Quote
  #10  
Old 08-05-2005, 13:23
GEORGiQ's Avatar
GEORGiQ GEORGiQ is offline
Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 90
Default

In Septembrie se instaleaza Paradisul in Barlad! Prepare for extreme happyness
Reply With Quote
  #11  
Old 08-05-2005, 14:03
Florinelu Florinelu is offline
Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 33
Default :)

Se pare ca nu se stie excat despre ce si cum o sa fie.

1) Barladul nu o sa fie niciodata primul oras in care RDS sa experimentez serviciu.
De fapt este vorba despre un tip de conexiune (din cate am inteles eu) de tip fttB : infrastructura de cablu UTP in scara blocului, 4 fire internet 2 telefon (UTP=8 fire)

2) Tc-net este client al RDS`ul (retea de cartier)

3) Rds`ul inca are cei mai multi clienti din Bucuresti

4) Nu exista limita de trafic

5) Telefonia prin RDS e cea mai ieftina din Romania

Bucurati-va de RDS in Barlad because it`s really OK!
Reply With Quote
  #12  
Old 08-05-2005, 14:07
djlyon's Avatar
djlyon djlyon is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 3,537
Default

Stie cineva ce tipuri de abonamente vor fi in Barlad la RCS?
E vorba de CableLink.
__________________
Best regards,
Dj Lyon
Reply With Quote
  #13  
Old 08-05-2005, 14:24
GEORGiQ's Avatar
GEORGiQ GEORGiQ is offline
Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 90
Default

djlyon, cele prezentate pe http://www.rdslink.ro/cablelink/cable_abonamente.htm
Reply With Quote
  #14  
Old 08-05-2005, 15:21
h3art broken | scythe's Avatar
h3art broken | scythe h3art broken | scythe is offline
Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 30
Default

)
Reply With Quote
  #15  
Old 08-05-2005, 15:46
Omu's Avatar
Omu Omu is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 114
Default

Quote:
Originally Posted by farfui
...din auzite:

1.ca barladul va fi primul oras din tara care va beneficia de noul tip de retea facut de RDS, adica cu metropolitan adevarat.
2.ca RDS e in negocieri cu TC-NET (oare pentru ce ? )

ce e sigur:
ca o sa ma abonez la RDS, ca au o multime de facilitati.

Cat de sigur esti?
Nu de alta dar Barladul sa fi primul din tara?
Reply With Quote
  #16  
Old 08-05-2005, 17:57
katja's Avatar
katja katja is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Location: Barlad
Posts: 195
Default rds???

Eu chiar astept sa imi pun rds acasa...macar pentru cablu...am vazut in alte orase semnal digital, canale multe si preturi mici...insa despre partea de net...doamne sa ne ierti....nu ma las eu dusa asa de usor de la tc net...am vazut in alte orase ce inseamna dc++ cu 35 de kilo...iar sa va spun drept nu dau eu de la 8-9 mb/s la 30 de kilo pentru nimic in lume

Last edited by katja; 08-05-2005 at 18:03.
Reply With Quote
  #17  
Old 08-05-2005, 18:09
silvercut silvercut is offline
Member
 
Join Date: Aug 2005
Location: deep in the underground
Posts: 45
Send a message via Yahoo to silvercut
Default

poi si... hmmm.. stupid question... nu ne putem abona separat la cate un serviciu in parte? adik nu la tot pachetul? like... sa imi bag numa cablu tv sau numa telefon sau numa net ? just a thought
__________________
o zeama de cuvinte
Reply With Quote
  #18  
Old 08-05-2005, 19:09
djlyon's Avatar
djlyon djlyon is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 3,537
Default

Pai deja TV ai daca esti pe (fostul) TelevSat. Doar n-o sa-ti dea cu forta si telefonie si internet
__________________
Best regards,
Dj Lyon
Reply With Quote
  #19  
Old 08-05-2005, 19:35
Florinelu Florinelu is offline
Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 33
Default

Deja exista acest tip de serviciu in Timisoara. Mai exact in fiecare scara de bloc exista un media convertor, un switch, si un tainet. Din switch pleaca UTP`uri catre casele oamenilor.

E buna si reteaua locala, dar ganditiva ca in 20 de dolari aveti o viteza de 768 kb metropolitan ( metropolitan = ROMANIA ). Plus Telefonie care repet este cea mai buna ca pret din romania , asta fiind la ab de tip cable link

Daca intr`adevar se introduce in barlad fttb`ul super marfa, aveti 768 pe metropolitan (romania) si in barlad viteze destul de mari

---
Florin
Technical Support Dep.
Romania Data Systems
Bucharest Branch

Last edited by Florinelu; 08-05-2005 at 19:37.
Reply With Quote
  #20  
Old 08-05-2005, 19:42
keNnY's Avatar
keNnY keNnY is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 220
Send a message via Yahoo to keNnY
Default hmm...

da...asa ziceam si eu...ca se merita....daca stam sa calculam:
200 de mii cablu tv
500 de mii telefonul fix
500 de mii internetul
inseamna 1.200.000 lei vechi...
35.30 euro....hmm...mult nu?
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Ce procesor aveti - INTEL vs AMD djlyon Hardware 237 06-06-2011 15:01
Cum schimbam o roata cu pana? Oreste Auto 0 11-14-2005 03:06
Perlele de la Connex djlyon Fun 6 09-07-2005 09:28


All times are GMT +3. The time now is 11:51.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2005 ONLINE CONTENT FACTORY SRL. Toate drepturile rezervate.
Page generated in 0.06777 seconds with 11 queries [Server Loads: 0.29 0.36 : 0.45]