Hub Rds!!! - Bārlad Online Forum
Bārlad Online Forum  

Go Back   Bārlad Online Forum > Local ISPs > RDS / RCS

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 04-22-2006, 17:38
Flint Flint is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 7
Arrow Hub Rds!!!

Stie cineva vreo adresa. Va multumesc!
Reply With Quote
  #2  
Old 04-28-2006, 01:07
andrei80's Avatar
andrei80 andrei80 is offline
Nick anterior: andreibalaban@yahoo.com
 
Join Date: Sep 2005
Location: Bd
Posts: 276
Send a message via Yahoo to andrei80
Default

da,stie cineva ceva local?
__________________
SHUT UP!
Reply With Quote
  #3  
Old 04-28-2006, 01:45
twisted's Avatar
twisted twisted is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 319
Default

cum sa fie ceva local mai ? pai ca sa fie ceva local ar trebui iar sa se complice cu un server si cu un oarece intranet sa-l gandeasca... nu cred ca va exista asa ceva decat daca face vreun user si-l tine non-stop
__________________
Some motherfuckers are always trying to ice-skate uphill.
Reply With Quote
  #4  
Old 05-12-2006, 02:13
andrei80's Avatar
andrei80 andrei80 is offline
Nick anterior: andreibalaban@yahoo.com
 
Join Date: Sep 2005
Location: Bd
Posts: 276
Send a message via Yahoo to andrei80
Default

cica e ceva pe vine...vom vedea...
__________________
SHUT UP!
Reply With Quote
  #5  
Old 05-12-2006, 15:28
VelsatiS's Avatar
VelsatiS VelsatiS is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2005
Location: on air!
Posts: 15
Send a message via Yahoo to VelsatiS Send a message via Skype™ to VelsatiS
Default

am fost la cineva aks cu RDS si am vaz ca avea la fovorite un hub...pe care ,cand am intrat, avea ca banner...HUBUL OFICIAL RDS BARLAD :| ..in max 2 zile o sa postez si adresa lui..nu mi`a venit sa cred,dar exista....nu stiu daca e proprietatea RDS..sau e fakut de vrun client
Reply With Quote
  #6  
Old 05-12-2006, 23:19
MAYDAY's Avatar
MAYDAY MAYDAY is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 194
Default

Nu te obosi Velsatis, asta-i adresa:10.10.7.48 Dar nu e catusi de putin "HUBUL OFICIAL RDS BARLAD" ci unul privat. Oricum, nu ai acces de pe tc-net.
__________________
Binecuvintati sa fie dusmanii nostri care ne spun adevarul atunci cind prietenii ne flateaza.
Reply With Quote
  #7  
Old 06-02-2006, 14:52
pending's Avatar
pending pending is offline
Member
 
Join Date: Aug 2005
Location: PCH
Posts: 91
Default

sunt mai multe huburi p rds care stau non stop deschise .. documentati-va
Reply With Quote
  #8  
Old 06-09-2006, 00:06
Dark_Lord Dark_Lord is offline
Member
 
Join Date: May 2006
Posts: 34
Default

si pe huburile astea ai viteza metropolitana ???
Reply With Quote
  #9  
Old 06-11-2006, 04:32
andrei80's Avatar
andrei80 andrei80 is offline
Nick anterior: andreibalaban@yahoo.com
 
Join Date: Sep 2005
Location: Bd
Posts: 276
Send a message via Yahoo to andrei80
Default

ai 500KB/s(4megabit)...momentan...o sa creasca in curand
__________________
SHUT UP!
Reply With Quote
  #10  
Old 11-30-2006, 22:11
bbw220 bbw220 is offline
Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 56
Default Ce porcarie

Cum se face oare ca de la 4 mb viteza cat copiam si eu de pe un hub RDS din Barlad un amarat de film acum copii cu 33kb/s? S-a terminat ,,episodul" cu reteaua locala?Ce bine ca am pastrat si TC-NETU. Sa-mi spuna si mie daca problema este la toata lumea.Multumesc.
Reply With Quote
  #11  
Old 12-01-2006, 14:05
Cristi Cristi is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 163
Default

Quote:
Originally Posted by bbw220
Cum se face oare ca de la 4 mb viteza cat copiam si eu de pe un hub RDS din Barlad un amarat de film acum copii cu 33kb/s? S-a terminat ,,episodul" cu reteaua locala?Ce bine ca am pastrat si TC-NETU. Sa-mi spuna si mie daca problema este la toata lumea.Multumesc.

La radio santz am auzit ca RDS-ul il incurajeaza pe cel care tine hub-ul RDS ...primul pas a fost facut: respectivul are IP public STATIC(poate si abonament gratis) ...in schimb au pus o limita de 800KB ...acum nu stiu daca e o limita totala sau pentru fiecare user ..OARE UNDE OR FI CEI 50Mbps mult laudati:d
Reply With Quote
  #12  
Old 12-01-2006, 15:43
dadosh's Avatar
dadosh dadosh is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 408
Default

Quote:
Originally Posted by Cristi
La radio santz am auzit ca RDS-ul il incurajeaza pe cel care tine hub-ul RDS ...primul pas a fost facut: respectivul are IP public STATIC(poate si abonament gratis) ...in schimb au pus o limita de 800KB ...acum nu stiu daca e o limita totala sau pentru fiecare user ..OARE UNDE OR FI CEI 50Mbps mult laudati:d
pai si care-i adresa ...ip-ul ala public...ca eu oricum ies prin router si adresele gen 10.10.7.48 nu le pot folosi ?
Reply With Quote
  #13  
Old 12-01-2006, 18:42
Cristi Cristi is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 163
Default

Quote:
Originally Posted by dadosh
pai si care-i adresa ...ip-ul ala public...ca eu oricum ies prin router si adresele gen 10.10.7.48 nu le pot folosi ?

Poti sa folosesti adresele de gen 10.10.x.x (asta daca sistemul lor accepta si ip-uri de genul asta ...daca nu iti mai trebuie un switch si niste cabluri) oricum adresa este : 82.77.208.190
Reply With Quote
  #14  
Old 12-02-2006, 00:04
dadosh's Avatar
dadosh dadosh is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 408
Default

Quote:
Originally Posted by Cristi
Poti sa folosesti adresele de gen 10.10.x.x (asta daca sistemul lor accepta si ip-uri de genul asta ...daca nu iti mai trebuie un switch si niste cabluri) oricum adresa este : 82.77.208.190
merci frumos ...pe bune ca nu aveam adresa lor...oricum nu o folosesc eu asa des....

cu faza asta m-ai dat gata....dau o bere..
Reply With Quote
  #15  
Old 12-10-2006, 08:27
BlackIce BlackIce is offline
Banned
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 205
Send a message via ICQ to BlackIce Send a message via AIM to BlackIce Send a message via MSN to BlackIce Send a message via Yahoo to BlackIce Send a message via Skype™ to BlackIce
Default

Quote:
Originally Posted by dadosh
pai si care-i adresa ...ip-ul ala public...ca eu oricum ies prin router si adresele gen 10.10.7.48 nu le pot folosi ?
rds-barlad.no-ip.info

Si ca sa nu mai deschid alt post , ma intreb , ,, OARE UNDE OR FI CEI "100k/s lipsa de la 120 - 130 LA 20 - 25 k/s????Sa mai spun si de diferenta de pret ?? nu , se stie!!!

De ce atata ura cand se face ceva in folosul barladenilor !!!! Aruncati fratilor aparatele radio shantz si luati din alea digitale !!!Ce drak , suntem in 2006 ........sau in 1989 inapoi , cine stie !!!

Last edited by BlackIce; 12-10-2006 at 08:37.
Reply With Quote
  #16  
Old 12-24-2006, 16:00
andrei80's Avatar
andrei80 andrei80 is offline
Nick anterior: andreibalaban@yahoo.com
 
Join Date: Sep 2005
Location: Bd
Posts: 276
Send a message via Yahoo to andrei80
Default

Iar nu-i nici un hub online
Ce s-o fi intamplat, ca pana acu vreo 2 luni a fost aproape non-stop online:|
__________________
SHUT UP!
Reply With Quote
  #17  
Old 03-26-2007, 17:33
RoyaL RoyaL is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2006
Location: Barlad
Posts: 15
Send a message via Yahoo to RoyaL
Default

Deh adresa dupa cum a spus si Black Ice :P e rds-barlad.no-ip.info sau 10.10.7.48 cea de retea !Si e cam tot timpu online...se mai fura ip-urile si de asta uneori se personalizeaza de catre altii si altii In fine cred ca acum s-a fixat treaba cu hub-ul!
Reply With Quote
  #18  
Old 06-08-2007, 14:40
andrei80's Avatar
andrei80 andrei80 is offline
Nick anterior: andreibalaban@yahoo.com
 
Join Date: Sep 2005
Location: Bd
Posts: 276
Send a message via Yahoo to andrei80
Default

Huburi cu rds-isti(si nu numai):
dc.tc-net.ro
dchub://rds-nord.no-ip.info
__________________
SHUT UP!
Reply With Quote
  #19  
Old 06-08-2007, 15:47
hocus's Avatar
hocus hocus is offline
Senior Member
Nick anterior: NOUTATI
 
Join Date: Nov 2005
Location: relativ pe pamant
Posts: 748
Send a message via Yahoo to hocus Send a message via Skype™ to hocus
Default

suna a distrigaz
__________________
A fost odatå...
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Net de la RDS wxdj RDS / RCS 135 11-16-2006 18:15
Oferta TC NET bbw220 TC-NET 143 07-18-2006 18:15
de abia astept sa ma mut la rds Northwood TC-NET 60 06-10-2006 20:37
invazie rds dadosh TC-NET 6 01-13-2006 09:10
Oare o sa fie Tcnet+Rexnet vs. RDS?? zarel RDS / RCS 18 10-10-2005 15:16


All times are GMT +3. The time now is 09:33.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2005 ONLINE CONTENT FACTORY SRL. Toate drepturile rezervate.
Page generated in 0.06415 seconds with 11 queries [Server Loads: 0.44 0.54 : 0.58]