de abia astept sa ma mut la rds - Bārlad Online Forum
Bārlad Online Forum  

Go Back   Bārlad Online Forum > Local ISPs > TC-NET

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 08-28-2005, 16:21
Northwood Northwood is offline
Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 39
Default de abia astept sa ma mut la rds

cred ca tcnetu va cam da faliment deoarece cu doar 45 lei poti avea mult mai multe de la rds. asa ca tcnetule daca nu faci o oferta criminala eu cam o sa imi iau zboru de pe aici ...
Reply With Quote
  #2  
Old 08-28-2005, 16:31
katja's Avatar
katja katja is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Location: Barlad
Posts: 195
Default

fuji...pls..cat mai repede....hai
Reply With Quote
  #3  
Old 08-28-2005, 19:36
day_ever day_ever is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 19
Default

Quote:
Originally Posted by Northwood
cred ca tcnetu va cam da faliment deoarece cu doar 45 lei poti avea mult mai multe de la rds. asa ca tcnetule daca nu faci o oferta criminala eu cam o sa imi iau zboru de pe aici ...
Banuiesc faptul ca ai si o oferta disponibila ...din moment ce te arunci asa de tar e ..poate ne zici si noua ce ai aflat poate vom fugi..in munti impreuna....(sau poate numai tu?:
Reply With Quote
  #4  
Old 08-28-2005, 20:43
katja's Avatar
katja katja is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Location: Barlad
Posts: 195
Default

hmmm....sigur are cea mai tare oferta...net de 5 ori mai rapid si mai stabil si sigur va fi de 12 ori mai "eftin"
Reply With Quote
  #5  
Old 08-29-2005, 00:51
nevrax's Avatar
nevrax nevrax is offline
Member
 
Join Date: Aug 2005
Location: Bucharest
Posts: 76
Lightbulb

oricat de tare este oferta... vor exista lucruri pe care nici mama rds-ului nu le va putea face...

as vrea si eu sa stiu daca exista raspunsuri pozitive pentru:

* rds-ul va putea da in Barlad la 1500 de clienti acces in retea de 100 Mbit / client?
* angajatul de la RDS va veni la client acasa sa ii faca o devirusare?
* RDS-ul va da petrecere in cinstea "retelei" la toti abonatii ?
* RDS-ul sau oricare alt ISP va putea face, cu acceleasi resurse, o retea mai buna ca TC-NET-ului?

veti realiza singuri... cu timpul... cand o sa va saturati de schimbat providerii... atunci nu va ramane decat sa
__________________
www.hqn.ro High Quality Networks
Daca esti client HQN, poti trai mai linistit stiind ca ai in fiecare zi un SMS GRATUIT
Reply With Quote
  #6  
Old 08-29-2005, 13:41
gigikentucky gigikentucky is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 26
Default

Quote:
* angajatul de la RDS va veni la client acasa sa ii faca o devirusare?
RDS-ul va da petrecere in cinstea "retelei" la toti abonatii
Astea 2 sunt inutile. Nu vad de ce un provider de internet ar veni acasa sa-ti deviruseze tie calculatorul. Macar daca vine, sa-ti stearga si praful de pe monitor, nu ?
Legat de petrecere.. Cul men. Si cu ce ma incalzeste pe mine ?
Quote:
* RDS-ul sau oricare alt ISP va putea face, cu acceleasi resurse, o retea mai buna ca TC-NET-ului?
Raspuns : Da.
In plus, tot se spunea ca de ce cade saptamanal RDS-u. Macar cadea o ora maxim 2 dupa care totul revenea la normal.
Cel putin in zona gara, sambata si duminica a mers totul de kkt, si internet si retea si tot. Internet-ul nu mergea, nimic ce tinea de metropolitan nu mergea.
Deci care e mai sigur. Rds-ul care cade o ora si revine, sau tecenetu care se duce cu zilele. Si tu stai ca prostu si te bucuri ca ia uite-te ce bine merge tecenetu. Traiasca Codreanu cu metropolitanu lui de 100 mb/s, de care multi se plang ca nu mai trag decat cu maxim 4-5 Megabystes/s fata de ~12 cat ar fi normal.
Cei care doriti sa va laudati cu metropolitanul care merge excelent si cu internetul care ziua merge in ultimul timp penibil, n-aveti decat sa ramaneti la mult iubitul tecenet.

Last edited by gigikentucky; 08-29-2005 at 13:43.
Reply With Quote
  #7  
Old 08-29-2005, 14:01
djlyon's Avatar
djlyon djlyon is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 3,537
Default

Quote:
Originally Posted by gigikentucky
Traiasca Codreanu cu metropolitanu lui de 100 mb/s, de care multi se plang ca nu mai trag decat cu maxim 4-5 Megabystes/s fata de ~12 cat ar fi normal.
Esti simpatic.
Cu 12 (12.5MB/s mai exact) nu o sa-ti mearga niciodata. Ala e maximul teoretic. In practica se ating viteze de pana la 11.5MB/s.
Daca insa tragi cu 4-5MB/s, asta e din cauza ca mai e unul pe acelasi tronson cu tine care trage si el cu vreo 4-5 MB/s
Asta e valabil in orice retea ethernet de 100Mbit pe cupru
__________________
Best regards,
Dj Lyon
Reply With Quote
  #8  
Old 08-29-2005, 15:06
gigikentucky gigikentucky is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 26
Default

Heh, si atunci in momentul asta, cand trag cu 20-30 de kilobytes din retea, cati sunt pe acelasi tronson cu mine ?
Sau cum iti explici ca acest site care e in metropolitan mi se incarca in draci ?
Reply With Quote
  #9  
Old 08-29-2005, 16:22
djlyon's Avatar
djlyon djlyon is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 3,537
Default

Eu ti-am explicat pur tehnic o chestie.
Ca sa afli ce se intampla exact, vorbeste la TC-NET sa vina cineva sa verifice.
Problema poate fi de la ei, sau poate fi de la tine.
__________________
Best regards,
Dj Lyon
Reply With Quote
  #10  
Old 08-30-2005, 12:41
AIWA's Avatar
AIWA AIWA is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 2,663
Default

Quote:
Originally Posted by nevrax
oricat de tare este oferta... vor exista lucruri pe care nici mama rds-ului nu le va putea face...

as vrea si eu sa stiu daca exista raspunsuri pozitive pentru:

* rds-ul va putea da in Barlad la 1500 de clienti acces in retea de 100 Mbit / client?
* angajatul de la RDS va veni la client acasa sa ii faca o devirusare?
* RDS-ul va da petrecere in cinstea "retelei" la toti abonatii ?
* RDS-ul sau oricare alt ISP va putea face, cu acceleasi resurse, o retea mai buna ca TC-NET-ului?

veti realiza singuri... cu timpul... cand o sa va saturati de schimbat providerii... atunci nu va ramane decat sa
Exista o problema...toate cele de mai sus palesc in comparatie cu Am anuntat defectul si ..NICI ACUM nu e rezolvat!
Sincer m-am gindit mult sa scriu sau nu asta insa...deja rabdarea mea a luat sfarsit! Atita timp cat vorbesc direct ,explic fenomenul...vad ce solutii atehnice gasesc in teren am posibilitatea sa CRITIC!
-Gata merge.....de unde a mers 1 ora si iarsi...
-Am lasat placa in 10 si nu in 100 ca de la asta era beleaua.....de unde ? la fel
-E de la un switch o sa-l restartam...s-a tot restartat si tot la fel

......

Placa retea a fost verificata atit pe 100 cat si pe 10 intr-o retea interna...merge stabil si fara probleme..deci nu e de la ea...cablul e mufat de "firma"...defectul e anunta la nivel inalt...ce mai trebuie facut? Sacose cu plocoane?? Userul cu pricina e in spate la casa de cultura si sincer ..mi-e jena de rusinea unora din TCnet ce stiu sa ajunga acolo numai cand le crapa maseaua!

DEFECT: se conecteaza si se deconecteaza de la retea singur
__________________
Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic - Bertrand Russel
Aiwa-omul cu CTC-ul pentru ca prefer sa gresesc singur decat ajutat de altii !!! Dar nu uit ca atunci cind ma bazez pe cel mai bun prieten, el este primul ce ma dezamageste !!
"In viata e ca in WC: rahatul pluteste la suprafata.-SirAlexIce"
Reply With Quote
  #11  
Old 08-30-2005, 13:06
w`t`f` w`t`f` is offline
Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 75
Default

Placa de retea ce firma este si ce chipset are ?
Reply With Quote
  #12  
Old 08-30-2005, 18:37
AIWA's Avatar
AIWA AIWA is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 2,663
Default

NU ARE RELEVANZTA atita timp cat PLACA E OK!!

PS tu pe yahoo nu mai intri?
__________________
Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic - Bertrand Russel
Aiwa-omul cu CTC-ul pentru ca prefer sa gresesc singur decat ajutat de altii !!! Dar nu uit ca atunci cind ma bazez pe cel mai bun prieten, el este primul ce ma dezamageste !!
"In viata e ca in WC: rahatul pluteste la suprafata.-SirAlexIce"
Reply With Quote
  #13  
Old 08-30-2005, 19:46
w`t`f` w`t`f` is offline
Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 75
Default

Nici nu iti dai seama cata "relevantza" are. Serios. Ash putea sa iti dau sute si sute de exemple .. dar nu isi au rostul aici. Apropo ... ai vazut placa de retea sa nu mearga cu cablu intins pe exterior ? Eu am vazut .
ps: sunt tot timpul pe yahoo .. :P
Reply With Quote
  #14  
Old 08-30-2005, 22:03
AIWA's Avatar
AIWA AIWA is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 2,663
Default

REPET...a mers perfect...de la o vreme cam da rateuri...placa e verificata in alt PC in alta locatie ...si merge...
Adus alt PC si facut proba la fel PCul in alta locatie merge
Problema a fost de la o sursa ...intrucat se pare ca s-a rezolvat acum)
__________________
Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic - Bertrand Russel
Aiwa-omul cu CTC-ul pentru ca prefer sa gresesc singur decat ajutat de altii !!! Dar nu uit ca atunci cind ma bazez pe cel mai bun prieten, el este primul ce ma dezamageste !!
"In viata e ca in WC: rahatul pluteste la suprafata.-SirAlexIce"
Reply With Quote
  #15  
Old 08-30-2005, 22:19
w`t`f` w`t`f` is offline
Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 75
Default

Te referi la sursa care alimenta switch`ul ?

Last edited by w`t`f`; 08-30-2005 at 22:51.
Reply With Quote
  #16  
Old 08-30-2005, 22:35
farfui's Avatar
farfui farfui is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Location: barlad
Posts: 384
Default

AIWA, alea-s nimicuri...........a trecut un tractor/camion/tab/senilata/ peste/pe sub cablu/fibra, a mufat un prost o magistrala aiurea, o sa schimbam switch-ul ca e de acolo, e de la traf , e switch-ul in pod si e cald/nu se poate ajunge la el, e de la RDS...etc.


oricum sunt niste explicatii mai cu cap.
....la rex am avut parte de "e cald si se ating firele intre ele si fac scurt" si de "a oprit FBI internetul tocmai din America din cauza floodului".
a dracu' FBI asta.
__________________
opriti siluirea limbii romāne.
--> "orbit pentru copii cu calciu"

Last edited by farfui; 08-30-2005 at 22:37.
Reply With Quote
  #17  
Old 08-30-2005, 23:05
ombladon's Avatar
ombladon ombladon is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Location: Torino
Posts: 463
Send a message via AIM to ombladon Send a message via MSN to ombladon Send a message via Yahoo to ombladon Send a message via Skype™ to ombladon
Post

Quote:
....la rex am avut parte de "e cald si se ating firele intre ele si fac scurt" si de "a oprit FBI internetul tocmai din America din cauza floodului".
a dracu' FBI asta.


Lolllll inseamna ca la rexnet sunt cablati numai cei care au sub 13 ani .... Eu nu cred asa ceva .....Auzi domn`le ....de la CALDURA nu este net sau FBI a oprit net din cauza FLODULUI lollll mai mare decat mine si REXNET ...

Doamne ajuta

Hai ca asta este buna ....... hai sanatate si numai bine ...
__________________
PLC

Last edited by ombladon; 08-30-2005 at 23:07.
Reply With Quote
  #18  
Old 08-30-2005, 23:12
AIWA's Avatar
AIWA AIWA is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 2,663
Default

FARFUI imi amintesc:
" ..a cazut netu in state ..."
"..e furtuna in state si nu se vade satelitul cu antena..."
".. a cazut un hard...."
"..nu se vad antenele ca a batut/ bate vantu..."
"..ploua in barlad si a intrat apa in canalizari.." (asta cind aveam linie inchiriata cu modem) )
Si mai am perle
__________________
Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic - Bertrand Russel
Aiwa-omul cu CTC-ul pentru ca prefer sa gresesc singur decat ajutat de altii !!! Dar nu uit ca atunci cind ma bazez pe cel mai bun prieten, el este primul ce ma dezamageste !!
"In viata e ca in WC: rahatul pluteste la suprafata.-SirAlexIce"
Reply With Quote
  #19  
Old 08-31-2005, 05:22
Northwood Northwood is offline
Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 39
Default

de ce cred ca tcnetu e de kkt :

1. modul in care s-a efectuat cablarea este incorect ! cablul nu trebuia tras pe exterior deoarece cablul utp nu este ecranat.
2. distanta de la un switch la un terminal nu trebuie sa depaseasca doi metri.
3. rata minima de transfer care este precizata in contract nu este respectata !!! sa nu mai vorbim de cea maxima !!!!
4. daca vb. cu tecenetu sa-ti dea un ip exterior ca poate vrei sa tii si tu un server ceva cam stramba de nas si te duc cu vorba
5. nu stiu cat acces o sa am la petrecerea aia pe care tecenetu o va da pentru clientii sai.
si cam atat dar ma straduiesc sa mai "produc" si altele ...
sincer acu ... n-am dreptate ?

ii sfatuiesc pe cei de la tecenet sa ia neste cursuri de retelistica ... i-ar ajuta mult

Last edited by Northwood; 08-31-2005 at 05:24.
Reply With Quote
  #20  
Old 08-31-2005, 06:04
farfui's Avatar
farfui farfui is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Location: barlad
Posts: 384
Default

Quote:
2. distanta de la un switch la un terminal nu trebuie sa depaseasca doi metri.
terminal nu e filmul ala cu Tom Hanks ?
Mie unul mi-a placut.

(rog un admin sa mute postul la filme).
__________________
opriti siluirea limbii romāne.
--> "orbit pentru copii cu calciu"
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Net de la RDS wxdj RDS / RCS 135 11-16-2006 18:15
Ce credeti ? wxdj RDS / RCS 110 10-12-2005 20:35
Oare o sa fie Tcnet+Rexnet vs. RDS?? zarel RDS / RCS 18 10-10-2005 15:16


All times are GMT +3. The time now is 17:17.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2005 ONLINE CONTENT FACTORY SRL. Toate drepturile rezervate.
Page generated in 0.07801 seconds with 11 queries [Server Loads: 0.58 0.48 : 0.46]