Putem sa tragem tzeapa celor de la RDS? - Bārlad Online Forum
Bārlad Online Forum  

Go Back   Bārlad Online Forum > Local ISPs > RDS / RCS

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 05-11-2006, 01:38
fusion's Avatar
fusion fusion is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 11
Default Putem sa tragem tzeapa celor de la RDS?

Ma intreb daca a incercat cineva sa prelungeasca firul de la usa ilegal sa se connecteze cu userul si parola de la alt abonat rds..astfel nu mai platesti 2 abonamente... Connexiunea se face ca un fel de modem si..deci nu are cum sa dea eroarela IP :P a incercat cineva? [NU incurajez daca o faceti e pe riscul vostru]
Care sunt posibilitatile sa te prinda?
Reply With Quote
  #2  
Old 05-11-2006, 05:21
Oreste's Avatar
Oreste Oreste is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Location: earth
Posts: 217
Send a message via Yahoo to Oreste
Default

Doua calculatoare nu au cum sa fie pe un cont in acelasi timp. Unul din ele va fi deconectat. ori primul, ori nu iti da voie sa intri cu al 2-lea calc. Fa o proba cu contul tau si te lamuresti.

EDIT: "Nu am inteles de ce sa prelungesti firul de la usa .... "
__________________
Cand ocoliti vreo groapa va rog priviti in stanga, tocmai trec pe langa voi !


Last edited by Oreste; 05-11-2006 at 05:22.
Reply With Quote
  #3  
Old 05-11-2006, 09:30
djlyon's Avatar
djlyon djlyon is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 3,537
Default

Poti sa-l prelungesti, dar te-ai intrebat daca celalalt capat e conectat jos in switch?
__________________
Best regards,
Dj Lyon
Reply With Quote
  #4  
Old 05-11-2006, 22:31
fusion's Avatar
fusion fusion is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 11
Default

ai dreptate..la asta nu m-am gandit..
LA prelungit .. e simplu te duci la magazin ceri o mufa de prelungire uttp 1.5 lei si cam atat :P..si sunt pe tc-net si nu prea am de gand sa ma trec pe rds (reclama nu e gratis totusi)
Reply With Quote
  #5  
Old 06-01-2006, 10:45
tzs tzs is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2006
Posts: 9
Default

salut!

daca vrei sa ai 2 calculatoare simultan pe net avand un singur ip / conexiune de net se poate daca netul intra intr-un router.

un router poate fi:

- un device care face doar asta si gasesti de cumparat pe la 50-100 eu / usd
- un server de linux care poate face mult mail mult
- un computer cu windows... insa e de nerecomandat.

solutia ce ami simpla, ieftina si comoda este sa iei un device care e doar router.

routerul iti da ip privat pentru reteaua din spate.. depinde insa si de contractul pe care l-ai semnat cu providerul de net. sunt cazuri in care providerul nu te lasa sa ai mai mult de un calculator conectat la net....

gabi
http://fotoblog.ro
Reply With Quote
  #6  
Old 06-02-2006, 18:12
Cristi Cristi is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 163
Default

Quote:
Originally Posted by tzs
salut!

daca vrei sa ai 2 calculatoare simultan pe net avand un singur ip / conexiune de net se poate daca netul intra intr-un router.

un router poate fi:

- un device care face doar asta si gasesti de cumparat pe la 50-100 eu / usd
- un server de linux care poate face mult mail mult
- un computer cu windows... insa e de nerecomandat.

solutia ce ami simpla, ieftina si comoda este sa iei un device care e doar router.

routerul iti da ip privat pentru reteaua din spate.. depinde insa si de contractul pe care l-ai semnat cu providerul de net. sunt cazuri in care providerul nu te lasa sa ai mai mult de un calculator conectat la net....

gabi
http://fotoblog.ro








Si cum te descopera providerul ca tu ai 10 calculatoare in spatele unui router?
Reply With Quote
  #7  
Old 06-02-2006, 19:27
djlyon's Avatar
djlyon djlyon is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 3,537
Default

Ttl
__________________
Best regards,
Dj Lyon
Reply With Quote
  #8  
Old 06-09-2006, 01:04
Dark_Lord Dark_Lord is offline
Member
 
Join Date: May 2006
Posts: 34
Default

poi nu are cum
Reply With Quote
  #9  
Old 06-10-2006, 13:43
nevrax's Avatar
nevrax nevrax is offline
Member
 
Join Date: Aug 2005
Location: Bucharest
Posts: 76
Default

mai zicem odata: TTL

(apropo emule... exista posibilitatea de a modifica TTL-ul... si chiar fff usor)
__________________
www.hqn.ro High Quality Networks
Daca esti client HQN, poti trai mai linistit stiind ca ai in fiecare zi un SMS GRATUIT
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Hub Rds!!! Flint RDS / RCS 18 06-08-2007 16:47
Net de la RDS wxdj RDS / RCS 135 11-16-2006 19:15
de abia astept sa ma mut la rds Northwood TC-NET 60 06-10-2006 21:37
invazie rds dadosh TC-NET 6 01-13-2006 10:10
Cotidianul - Isarescu crede ca putem si fara FMI djlyon Mini revista presei 0 11-02-2005 07:57


All times are GMT +3. The time now is 12:59.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2005 ONLINE CONTENT FACTORY SRL. Toate drepturile rezervate.
Page generated in 0.12136 seconds with 13 queries [Server Loads: 0.85 0.43 : 0.37]