Tzeapa numita RDS - Page 2 - Bârlad Online Forum
Bârlad Online Forum  

Go Back   Bârlad Online Forum > Local ISPs > RDS / RCS

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #21  
Old 12-30-2006, 10:24
Fallen Angel Fallen Angel is offline
Member
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 93
Default

"Au venit la ora 22?NU prea te cred. Eu am sunat la ora 10:00 si au venit a treia zi la ora 16:00 au vazut ce sistem de operare folosesc(au spus ca nu stiu cum sa faca conexiunea) au sunat au intrebat si au plecat."
Asta chiar ca nu o mai cred deloc!
__________________
Ziua binecuvantata este aceea in care mi-am tinut gura inchisa in fata dusmanului.
Reply With Quote
  #22  
Old 12-30-2006, 12:45
bbw220 bbw220 is offline
Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 56
Default

Fallen Angel te rog sa citesti inca odata ce am spus eu in legatura cu antivirusii ,,parerea mea".Cat despre tehnicul de la rds ......... Ei nu au stiut sa faca o conectare pe Win98 au bagat placa ca nu se poate dar sa mai faca pe MANDRIVA sau MAC OS. Nu pot sa dau nume din mai multe motive dar daca nu crezi o sa incerc sa fac un filmulet cu camera ascunsa...Si sa aduci oameni care vand la raft si sa-i pui sa se ocupe de retea.....Cat despre rezilierea contractului e simplu de spus si greu de facut. Acum Romtelecom cere taxa pentru cablare din nou, mega tv(sau cum se numesc ei) percep iarasi taxa, TC-netu la fel plus ca ai de umblat. Eu vream sa atrag atentia celor care doresc un serviciu Internet de calitate sa incerce alti provideri.Si daca cumva lucrezi la RDS si faci parte din ,,tehnicul de calitate" imi spui si mie te rog cum ma conectez pe net folosind SUSE 10.2?Multumesc.
Reply With Quote
  #23  
Old 12-30-2006, 13:06
Cristi Cristi is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 163
Default

BUNA INTREBAREA) Asteptam cu nerabdare un raspuns
Reply With Quote
  #24  
Old 12-31-2006, 11:12
Fallen Angel Fallen Angel is offline
Member
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 93
Default

pppoe.conf
#
# Configuration file for rp-pppoe. Edit as appropriate and install in
# /etc/ppp/pppoe.conf
#
# NOTE: This file is used by the adsl-start, adsl-stop, adsl-connect and
# adsl-status shell scripts. It is *not* used in any way by the
# "pppoe" executable.
#
# Copyright (C) 2000 Roaring Penguin Software Inc.
#
# This file may be distributed under the terms of the GNU General
# Public License.
#
# LIC: GPL
# $Id: pppoe.conf,v 1.10 2002/04/09 17:28:38 dfs Exp $
#************************************************* **********************

# When you configure a variable, DO NOT leave spaces around the "=" sign.

# Ethernet card connected to ADSL modem
ETH='sk0'

# ADSL user name. You may have to supply "@provider.com" Sympatico
# users in Canada do need to include "@sympatico.ca"
# Sympatico uses PAP authentication. Make sure /etc/ppp/pap-secrets
# contains the right username/password combination.
# For Magma, use xxyyzz@magma.ca
USER='useru_de_rds'

# Bring link up on demand? Default is to leave link up all the time.
# If you want the link to come up on demand, set DEMAND to a number indicating
# the idle time after which the link is brought down.
DEMAND=no
#DEMAND=300

# DNS type: SERVER=obtain from server; SPECIFY=use DNS1 and DNS2;
# NOCHANGE=do not adjust.
DNSTYPE=SPECIFY

# Obtain DNS server addresses from the peer (recent versions of pppd only)
# In old config files, this used to be called USEPEERDNS. Changed to
# PEERDNS for better Red Hat compatibility
PEERDNS=no

DNS1=193.231.233.1
DNS2=193.231.233.8

# Make the PPPoE connection your default route. Set to
# DEFAULTROUTE=no if you don't want this.
DEFAULTROUTE=yes

### ONLY TOUCH THE FOLLOWING SETTINGS IF YOU'RE AN EXPERT

# How long adsl-start waits for a new PPP interface to appear before
# concluding something went wrong. If you use 0, then adsl-start
# exits immediately with a successful status and does not wait for the
# link to come up. Time is in seconds.
#
# WARNING WARNING WARNING:
#
# If you are using rp-pppoe on a physically-inaccessible host, set
# CONNECT_TIMEOUT to 0. This makes SURE that the machine keeps trying
# to connect forever after adsl-start is called. Otherwise, it will
# give out after CONNECT_TIMEOUT seconds and will not attempt to
# connect again, making it impossible to reach.
CONNECT_TIMEOUT=30

# How often in seconds adsl-start polls to check if link is up
CONNECT_POLL=2

# Specific desired AC Name
ACNAME=

# Specific desired service name
SERVICENAME=

# Character to echo at each poll. Use PING="" if you don't want
# anything echoed
PING="."

# File where the adsl-connect script writes its process-ID.
# Three files are actually used:
# $PIDFILE contains PID of adsl-connect script
# $PIDFILE.pppoe contains PID of pppoe process
# $PIDFILE.pppd contains PID of pppd process
CF_BASE=`basename $CONFIG`
PIDFILE="/var/run/$CF_BASE-pppoe.pid"

# Do you want to use synchronous PPP? "yes" or "no". "yes" is much
# easier on CPU usage, but may not work for you. It is safer to use
# "no", but you may want to experiment with "yes". "yes" is generally
# safe on Linux machines with the n_hdlc line discipline; unsafe on others.
SYNCHRONOUS=no

# Do you want to clamp the MSS? Here's how to decide:
# - If you have only a SINGLE computer connected to the ADSL modem, choose
# "no".
# - If you have a computer acting as a gateway for a LAN, choose "1412".
# The setting of 1412 is safe for either setup, but uses slightly more
# CPU power.
CLAMPMSS=1412
#CLAMPMSS=no

# LCP echo interval and failure count.
LCP_INTERVAL=20
LCP_FAILURE=3

# PPPOE_TIMEOUT should be about 4*LCP_INTERVAL
PPPOE_TIMEOUT=80

# Firewalling: One of NONE, STANDALONE or MASQUERADE
FIREWALL=NONE

# Linux kernel-mode plugin for pppd. If you want to try the kernel-mode
# plugin, use LINUX_PLUGIN=/etc/ppp/plugins/rp-pppoe.so
LINUX_PLUGIN=

# Any extra arguments to pass to pppoe. Normally, use a blank string
# like this:
PPPOE_EXTRA=""

# Rumour has it that "Citizen's Communications" with a 3Com
# HomeConnect ADSL Modem DualLink requires these extra options:
# PPPOE_EXTRA="-f 3c12:3c13 -S ISP"

# Any extra arguments to pass to pppd. Normally, use a blank string
# like this:
PPPD_EXTRA=""


########## DON'T CHANGE BELOW UNLESS YOU KNOW WHAT YOU ARE DOING
# If you wish to COMPLETELY overrride the pppd invocation:
# Example:
# OVERRIDE_PPPD_COMMAND="pppd call dsl"

# If you want adsl-connect to exit when connection drops:
# RETRY_ON_FAILURE=no


Sursa ..http://www.myl.ro/forum/index.php?showtopic=1733...:P!
Nu lucrez la RDS .....asa ca nu am cum sa fac parte din "tehnicul de calitate"!
__________________
Ziua binecuvantata este aceea in care mi-am tinut gura inchisa in fata dusmanului.
Reply With Quote
  #25  
Old 01-01-2007, 15:18
bbw220 bbw220 is offline
Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 56
Default

Asta este fisierul original generat de setup-pppoe. Conectarea prin pppoe pe cele mai cunoscute distributii de LINUX nu este suportat ,,standard".Trebuie aduse anumite modificari ca sa poata fi implementat acest tip de conexiune.
Reply With Quote
  #26  
Old 02-09-2007, 12:05
BlackIce BlackIce is offline
Banned
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 205
Send a message via ICQ to BlackIce Send a message via AIM to BlackIce Send a message via MSN to BlackIce Send a message via Yahoo to BlackIce Send a message via Skype™ to BlackIce
Default

,,BlackIce revine" asa zicea nenea cristi intr-un post de parca as fi un serial de televiziune . Da , revin dintr-o vacanta binemeritata

bbv220 autentificarea prin PPPoE se face ca la serviciul (A)DSL (daca nu ai asa ceva iti recomand rpppoe) , intri in yast , la network devices selectezi dsl , Da add si-ti va aparea o caseta .Selecteaza mode ppp over Ethernet si placa de retea in care ai conectat RDS (asta daca ai cumva doua) , next , in fereastra urmatoare selecteaza custom providers si da new .Da un nume (RDS) intodu username si parola si cam atat.Pentru conectare foloseste kinternet.

Mai vb. dar ma grabesc catre alt post unde un TC-nist m-a atins la coarda sensibila a sistemului nervos si tre sa-i raspund ca atare (desi nu am avut nici o treaba cu el , il stiu ca OP pe hub TC-net , pardon , actual mini hub) cu riscul de ban permanent dar cum am mai spus , neinteresant ptr. mine

Last edited by BlackIce; 02-09-2007 at 12:08.
Reply With Quote
  #27  
Old 02-09-2007, 15:31
Jedi's Avatar
Jedi Jedi is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 223
Default distractiv

mereu disctractiv, mereu distractie cand vine vorba de Tc-net Rds.......oricum fiecare va alege ce e mai bun ptr el, indiferent ce vb cei din jur
Reply With Quote
  #28  
Old 02-10-2007, 08:21
ticabd ticabd is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 307
Default

Persisti BlackIce!!!!
Forumul asta nu e o lupta intre RDS-isti si TC-NET-isti.Polemicile invocate de tine sunt pe alt thread.Poate pleci iar intr-o vacanta!

@Jedi: mosu ai pus punctul pe "J"
Fiecare poate alege....
__________________
Omul cu kafeaua. Prietenii stiu de ce

Last edited by ticabd; 02-10-2007 at 08:23.
Reply With Quote
  #29  
Old 03-04-2007, 06:15
Alecu Alecu is offline
Member
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 79
Default

Quote:
Originally Posted by andrei80
foarte...Eu sunt chiar multumit. Apropo de suport tehnic, nu stiu la ce firma mai suni pe fix la ora 22 si raspunde omu ca vin baietii in aceeasi seara. Cablul cade rar iar tel nu mi-a facut probleme, decat ca a picat cate vreo 5-10 de vreo 3 ori intr-un an. Si chiar e ok avand in vedere ca e GRATIS + miniute la greu. Iar la TV ai HBO si jde programe cu 17,8 ron. Convenabil, zic eu...
Eu am dat telefon la un prieten si mi-a raspuns vecina de vizavi (amandoi abonati Erdeesh).
Ca sa vina cineva la un pretin de-al meu (de la erdeesh) sa-i faca netu a trebuit sa se ameninte cu introducerea cablului in pirza(cablu de net). Ca sa TV-ul se vada cat de cat clar a trebuit chemat (sau cel putin amenintat cu chemarea) OPC-ului si distractia continua...
Cat priveste serviciul tehnic la alta firma... iau ca exemplu Hanline unde am avut om ce mi-a rezolvat problema ( de 2 ori chiar ) la ora 02:00 AM (adicâ 2 noaptea) deci.. ora 22:00 e super matinala pentru echipa de la Hanline. SO..

Alecu.
Reply With Quote
  #30  
Old 04-23-2007, 02:00
matrix matrix is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 2
Talking

nu ash zice ca este cu totul o tzeapa, sincer sa fiu mie ni mi-a cazut netul niciodata dar treaba este ca-mi merge foarte greu downloadul. De ex: cand vreu sa downloadez ceva de pe ronumitul sit de torente pe care cred ca-l stiti cu totii tre sa stau shi cate o zi, acea mai mare viteza pe care am avut-o descarcand de pe acel sit a fost de 150 kbs in rest dc++ tot la fel, numai du pa un sit de torente de la mn din orash am viteza de 5Mbs si as mai vrea sa precizez ca ce spune baiatul de mai sus este adevarat, uneori telul o ia razna shi apeleaza mumai le ce nr vrea el, dar nu numai la cele intrajudetene cat shi la cele de la mine din oras, nu stiu ce are da cateodata o ia razna. In ceea ce privind serviciile nu am nik de comentat, de ex am sesizat intr-o zi ca mi sa rupt un fir dinala subtzire de la net era cam pe la 8 seara, la 9 jumatate cand ma simtzeam shi io mai bn bate cineva la usha, erau cei de la rds care venisera sa-mi faca netu' si am uitat sa spun ca era o seara de vineri asa ca n-am nik de rproshat.
Reply With Quote
  #31  
Old 04-23-2007, 02:06
matrix matrix is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 2
Thumbs up

sa tot eu sunt am ceva noutati, exista o metoda de ati marii viteza de download dar nu prea stiu eczact etapele, mie mi-a facut chestia asta cineva care lucreaza la rds, a scris ceva prin run shi a aparut o fereasta cu setarile windowsului a inlocuti niste date shi de atinci i-mi merge de ori unde cu 5-6Mbs o sa revin cu mai multe informatii.


Viteza de download mare sa aveti.
Reply With Quote
  #32  
Old 04-23-2007, 11:45
hocus's Avatar
hocus hocus is offline
Senior Member
Nick anterior: NOUTATI
 
Join Date: Nov 2005
Location: relativ pe pamant
Posts: 748
Send a message via Yahoo to hocus Send a message via Skype™ to hocus
Default

sunt curios tare ... matrix , esti temelie frate ...zi-mi si mie ... imi fac si eu ) ...mama mia ...deci windowsul e de vina ) a scos din registrii limita la download ...iti dai seama ce temelie ... sunteti foarte tari frate...si inca ceva multumesc ca ne-ai urat viteza mare la download ...si inca ceva ...sa nu faci ca Olaroiu, nu semna cu RDS pe 3 ani ... numai bine (sa ne spui cati Mbs ti-a mai crescut "scula" [din run] ) run d'aici
__________________
A fost odatĺ...
Reply With Quote
  #33  
Old 06-05-2007, 13:28
andrei80's Avatar
andrei80 andrei80 is offline
Nick anterior: andreibalaban@yahoo.com
 
Join Date: Sep 2005
Location: Bd
Posts: 276
Send a message via Yahoo to andrei80
Default

Apropo de marit viteza, am trecut la noul abonament de 15$ si s-au intamplat lucruri foarte bune cu viteza. 4mb/s dl si 2mb/s ul
In plus, am mai auzit un zvon ca ar munci sa faca toti abonatii fiberlink din tara sa aiba legatura "metropolitana" intre ei
__________________
SHUT UP!

Last edited by andrei80; 06-05-2007 at 13:30.
Reply With Quote
  #34  
Old 06-28-2007, 21:15
andrei80's Avatar
andrei80 andrei80 is offline
Nick anterior: andreibalaban@yahoo.com
 
Join Date: Sep 2005
Location: Bd
Posts: 276
Send a message via Yahoo to andrei80
Default

RDS fiberlink 15$ in torente:
PS. am avut si 10MB/s total. Merg torentele de rup. Net,non-RDS ~500KB/s
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	untitled3.JPG
Views:	243
Size:	191.2 KB
ID:	2491  
__________________
SHUT UP!

Last edited by andrei80; 06-30-2007 at 22:55.
Reply With Quote
  #35  
Old 07-01-2007, 17:09
WarLike's Avatar
WarLike WarLike is offline
Member
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 40
Send a message via Yahoo to WarLike
Default

Nu numai pe torente si pe huburi de o saptamana .Prima data am zis ca am nimerit unul din Barlad unde intervine peeringul dar si a doua oara !Am avut o lista cu 14 filme care le-am luat pe toate de la 6:30 pana la 11 seara.Peste 10 G download.Pai daca o sa mearga asa pa pa torentele.
print screenul l-am facut azi dimineatza
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	super download.JPG
Views:	295
Size:	171.8 KB
ID:	2564  
__________________
Intel C2D E6600 , Abit IB9 965 , Samsung 320 G 16 MB NCQ , VITESTA DDR 2 Extreme edition 800+ , 7600 GT GAINWARD DDR 3 560/1400 , Arctic cooling freezer 7 pro ,SIRTEC 430W, ATX2.2, 2x 12V independent rails, powerfull , 24-pin ATX, SATA, PCIe, passive PFC , DVD-RW ASUS SATA.

Last edited by WarLike; 07-01-2007 at 17:13.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
rds suck's diablo RDS / RCS 17 10-14-2006 18:46
Abuzuri la RDS Barlad djlyon Bârlad 112 10-05-2006 08:04
Serviciile RDS in Bucuresti... aud-_-voci RDS / RCS 0 09-29-2006 18:50
Putem sa tragem tzeapa celor de la RDS? fusion RDS / RCS 8 06-10-2006 13:43
invazie rds dadosh TC-NET 6 01-13-2006 10:10


All times are GMT +3. The time now is 15:03.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2005 ONLINE CONTENT FACTORY SRL. Toate drepturile rezervate.
Page generated in 0.10111 seconds with 14 queries [Server Loads: 0.29 0.52 : 0.55]