![]() |
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Am acvariu cu pesti si as vrea sa stiu normal de cate ori se da mancare la 10 pestisori pe zi?
|
|
|||
|
|||
![]() DA aici cred ca am gresit da nu trebuia scris la diverse?
Si la video si televizoare la fel.Unde ar trebui scrise intrebarile mele? |
|
|||
|
|||
![]() Recunosc ca nu l-am pus unde doream,dar imi tot apare ca a expirat ,greseala mea am avut mai multe deschise si m-am incurcat.SORY!!
|
|
|||
|
|||
![]() Si daca se poate cum pot scapa de gandacii de bucatarie?
|
|
||||
|
||||
![]() Eu as vrea sa stiu cum se poate scapa de gandacii de pe forum
![]()
|
||||
|
||||
![]() Quote:
|
||||
|
||||
![]() am shi yo acvariu de 3 ani ,,mancare le dau dimineazata shi seara ,,pericolul ,,cel mai mare la peshtii de acvariu ,,Nu ca mor de foame ,,pericolul este atunci cand le dai prea multa mancare .
Am uitat sa le dau mancare shi 3 zile ![]() |
|
||||
|
||||
![]() trei zile....cum ai putut sa ii tratezi asa wxdj??? eu stiam tot asa....dim si seara cel mult si la pranz..dar eu le dau dim la ora 08.30 si seara cam pe la ora 21.00
|
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
RL - Michael J. Fox vrea sa reia seria "Back to the Future" | djlyon | Mini revista presei | 0 | 12-22-2005 07:07 |
Gandul - Alianţa vrea să-i exmatriculeze disciplinar pe Năstase şi Văcăroiu | djlyon | Mini revista presei | 0 | 11-16-2005 08:16 |
EvZ - PSD s-a sucit si vrea anticipate | djlyon | Mini revista presei | 0 | 11-03-2005 07:50 |
Cotidianul - Viena ne vrea in UE in 2007 | djlyon | Mini revista presei | 0 | 10-31-2005 08:00 |
16-09-2005 - EvZ - Bush si-a informat in scris secretarul de stat ca vrea la toaleta | djlyon | Mini revista presei | 0 | 09-16-2005 06:50 |
Copyright © 2005 ONLINE CONTENT FACTORY SRL. Toate drepturile rezervate. |