![]() |
![]() |
|
||||
|
||||
![]() probabil sunt putini cei care detin ps3 dar cine stie poate 'ne inmultim`
![]() hai bafta |
|
||||
|
||||
![]() daca aveti jocuri , impresii , vreti sa faceti schimb de jokuri , vanzari si asa mai departe .......va astept aici
|
|
||||
|
||||
![]() cam liniste
![]()
|
|||
|
|||
![]() Jedi...lasa-l incolo de PS3....delecteaza-te mai degraba cu avatarul tau
![]()
|
||||
|
||||
![]() Chiar asa e Marti azi..e un motiv sa discutam cu Jack!
Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic - Bertrand Russel Aiwa-omul cu CTC-ul pentru ca prefer sa gresesc singur decat ajutat de altii !!! Dar nu uit ca atunci cind ma bazez pe cel mai bun prieten, el este primul ce ma dezamageste !! ![]() ![]() ![]() "In viata e ca in WC: rahatul pluteste la suprafata.-SirAlexIce" |
|
||||
|
||||
![]() Daca s-ar moda si Ps3 cu siguranta ar fi mult mai multi gameri. Personal, datorita faptului ca jocurile sunt mult prea scumpe la noi, xbox360 are inca probleme grave de racire, wii e foarte limitat si in afara de senzorii de miscare nu aduce nimic, prefer sa raman la Ps2-ul meu care nu ma lasa la greu si care il folosesc ca centru multimedia: jocuri, filme divx si dvd, muzica, etc.
Mda...sunt roman in Romania... ..daca toti sunt nesimtiti..tu de ce ai fi corect? Last edited by Adrian; 10-21-2008 at 11:51. |
|
||||
|
||||
![]() deci intr-adevar jack ul e jack si merita sa te delectezi cu el cand joci un jok bun!
sunt scumpe jocurile dar merita toti banii ! so daca e marti ...chiar o sa beau un jack , hai noroc |
|
|||
|
|||
![]() a zis cineva de un jack la un fifa08 sau pes09?
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Cred ca mai degraba un Fifa 09. Vezi ca e sus la Diverta, Jedi...asa Jack-ul ala va fi muult mai bun..dar in cantitati moderate astfel incat sa nu vezi mai multi jucatori pe teren si nici sa te apuce pandaliile cu acvarii de rechini sau mai stiu eu ce.
![]()
|
||||
|
||||
![]() Fifa 2009 e cam praf , astept Pes 2009 !
spor la vandut rechini |
|
|||
|
|||
![]() a aparut deja pes 2009, dar mi se pare mai slab decat pes 2008
|
|
||||
|
||||
![]() Sincer Jedi, eu am jucat Fifa 09, 08 si pes 2008 pe PS2 iar pe Ps3 fifa 08 acum cateva luni... sa iti spun sincer abia de atunci au inceput sa imi placa acest tip de jocuri, mai ales dupa felul in care se vedea pe un bravia de 82 cm. Si de atunci, imi "bat Ps2-ul" sa renderizeze imaginile mai bine si sa scoata HD, dar nici ca vrea sa ma asculte :P. Recomand cu caldura un FIFA 09 cu un sixaxis in mana.
|
|||
|
|||
![]() Am eu ps3, schimb jocuri cu cei care au ps3.
|
|
||||
|
||||
![]() am jok stranglehold..........schimb sau de vanzare, ptr cine e interesat
|
|
|||
|
|||
![]() schimb jocuri de ps3 !!!
|
|
||||
|
||||
![]() Xbox360=LT firmare +SSv2 combo=ban free pe live, sigur si ieftin
![]() plus gama de jaoce mai diversificata pe 360 ![]()
CPU: AMD Phenom II X4 Quad Core 945(Deneb) 3 GHz Mainboard : Asus M4A79XTD Evo, Northbridge AMD 790X RAM : DDRAM 3 2X2 GB DCh. Ungaged Mode Graphic Card : ATI Radeon 4870 X2 512 Gainward HDD : WD500AAKS SataII DVD RW : Asus 1608P3S Display : SAMSUNG SyncMaster 245B, 24" |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Gandul - Un chinez care a furat sapte centi, inchis pentru patru ani | djlyon | Mini revista presei | 0 | 01-10-2007 10:23 |
Gandul - 10.000 de euro despăgubire pentru o virgină īncarcerată două săptămāni pentru prostituţie | djlyon | Mini revista presei | 0 | 12-14-2005 05:15 |
Copyright © 2005 ONLINE CONTENT FACTORY SRL. Toate drepturile rezervate. |