Despre Airsoft. - Bārlad Online Forum
Bārlad Online Forum  

Go Back   Bārlad Online Forum > Generalităţi > Sport

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 08-21-2009, 10:19
ThaZul
Guest

Default Despre Airsoft.

Buna.
Numele meu este Viorel si va invit in urmatoarele randuri sa descoperiti Airsoftul! Airsoftul este un sport ce simuleaza tactici si actiuni militare. Descrierea este pompoasa insa va asigur ca nu este deloc asa(pompos), in realitate. Se poate juca si intre 2-4 prieteni la sfarsit de saptamana si/sau se poate joaca in evenimente nationale/internationale cu zeci de jucatori. Este o alternativa mai ieftina la paintball si ofera mai multe avantaje tehnice, tactice, de aspect si feeling. Airsoftul in Romania a aparut ca fenomen, in anul 2003, ajungand acum sa fie practicat in toate orasele mari din tara cat si in majoritatea celor mici. Comunitatea de Airsoft din Romania are la activ
sute de jucatori si numarul lor creste constant. Personal, am descoperit acest sport la inceputul anului 2009, moment in care am fost "prins" de acest "microb" intr-un mod iremediabil! Am descoperit forumul comunitatii de Airsoft din Romania ( http://www.airsoftromania.com/forum/index.php ), unde am primit mai mult ajutor decat ma asteptam, cu ajutorul lor (and mi money ) am cumparat prima mea replica de airsoft, dupa care am mers la joc in Galati, unde la fel am fost primit excelent si unde am vazut cu ce se mananca Airsoftul. Pot spune ca este un joc care cultiva tot ce este mai bun din
personalitatea unui om. Intentia mea in acest moment este de a face cunoscut acest sport in zona orasului Barlad, in speranta ca in viitor sa pot
merge la sfarsit de saptamana, cu cativa viitori prieteni, la padure unde sa tragem cateva bile si poate sa facem un gratar. Airsoftul "de duminica" se desfasoara ,mai mult sau mai putin, din punct de vedere al organizarii jocului, ca fotbalul practicat de noi toti, adica cine vrea sa jocace se prezinta la un loc de intalnire si impreuna se stabileste locul unde se joaca. Nu este un teren desamnat (special), doar trebie sa fie putin frecventat si sa fie pe placul jucatorilor. Fara taxe pt. teren, bile, etc. Replica si bilele se cumpara de la magazine online specializate(in numar destul de mare in romania).
Pentru a raspunde la viitoarele inrebari despre Airsoft, am creat un site care sa ajute persoanele interesate, sa inteleaga acest sport: http://airsoftbarlad.lx.ro/ . Situl este in constructie (a se citi-nu ma prea pricip la web design), insa informatiile prezentate sunt suficiente pentru a forma o idee despre acest fenomen care este Airsoftul. Pentru orice intrebare suplimentara ma puteti contacta la adresa de mail " me_tazul@yahoo.com " sau puteti posta pe acest topic. Sper ca Airsoftul sa gaseasca un teren fertil in zona Barladului, unde sa incolteasca si sa creasca o numeroasa comunitate!
Astept intrebari si propuneri!
Numai bine.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Echipa din 26 04 2008.jpg
Views:	1027
Size:	385.5 KB
ID:	2829  
Reply With Quote
Old 08-21-2009, 14:17
Neaga_25's Avatar
Neaga_25 Neaga_25 is offline
Senior Member

Deci superrr tareee..

1 distractiv si nu foarte obositor si nici costisitor.
2 sansa de a avea noi prieteni
3 mai iesi din casa

Sper sa mearga, oricum e buna treaba asta.
Old 08-21-2009, 23:56
ThaZul
Guest

Ai dreptate! Insa la partea cu "costisitor"... Cam este un pic costisitor din punct de vedere al banilor... O replica destul de buna pentru un incepator (cum am si eu), costa 418 ron,+ bile 40 ron (4000 de bile) http://www.airsoftneamt.ro/eco/index...od&productId=5 . Deci nu toata lume i-si permite sa dea 500 ron pentru un hobby, decat daca intradevar crede ca il pasioneaza!
Si in vremurile acestea de criza sunt convins ca si cei care probabil, se cred pasionati, intampina dificultati... Vestea buna este ca o data ce ai achizitionat replica, costurile de intretinere si folosire sunt mici. 4000 de bile sunt destule pentru a ajunge o perioada indelungata(depinde de cat te mananca degetul aratator ). Replica functioneaza pe acumularori si o incarcare te tine o zi intreaga de joc fara discutii(ba chiar si 2 zile daca esti mai econom). In rest, replicile pot fi folosite ca si panoplie intre jocuri :
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	DSC_2457.JPG
Views:	987
Size:	449.7 KB
ID:	2830  Click image for larger version

Name:	DSC_2422.JPG
Views:	1018
Size:	434.1 KB
ID:	2831  
Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 4 (0 members and 4 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules