![]() |
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Stimate domn Adrian,
Probabil pentru domnia voastra nu conteaza fotbalul supranumit si "sportul rege". Insa pentru altii conteaza. Nu uita ca un principiu fundamental al democratiei este "libertatea mea se termina acolo unde incepe libertatea ta". Daca nu iti place, esti liber sa te uiti la alt sport sau pur si simplu sa taci. Nu mi se pare corect sa vorbesti atat de jignitor la adresa unor suporteri ai echipei FC Bârlad. Revenind la meciul de vineri, pot spune cu mana pe inima ca am vazut un meci mai spectaculos decat multe meciuri din Liga I. Si desi echipa noastra a pierdut, spectacolul a fost total si din punctul meu de vedere echipa are potential si ar trebui sustinuta mai mult. Oaspetii au aratat probleme mari la presiunea publicului tinand cont ca au fost in jur de 250 de oameni la stadion. Daca ar fi meci de meci asa prezenta cred ca echipa noastra ar avea mai multe succese cel putin pe teren propriu. Va salut cu respect si ne vedem la urmatorul meci acasa al echipei locale. |
|
||||
|
||||
![]() Bine zis Alecu..
![]() Cat despre tina Adrian.. numai asteptam parere ta... ca vad ca ti-o schimbi pe zi ce trece , sau totusi asteptam acea replica... care iar va fi puerila si lipsita de sens si in care vei incerca sa arati ca esti contra galeriei si a fotbalului barladean. Bafta , Alecu meciul urmator acasa e peste 2 saptamani , vineri daca vrei poti merge in deplsare cu noi la Piatra Neamt.
|
||||
|
||||
![]() Quote:
Bravo mai astia de la FUSIONE, ati evoluat in 5 luni cat altii in ani!
Hai Vasluiu' !!! Last edited by tyv86; 03-17-2008 at 01:19. |
|
|||
|
|||
![]() Conform campionate.ro echipa noastra a obtinut un succes important in deplasarea de la Piatra Neamt (1-0) profitand de pasul gresit al formatiei din tg neamt care a cedat fara drept de apel (0-4) pe terenul lui CFR Pascani.
Maine (25 martie) e meci acasa al formatiei noastre. Ma astept ca stadionul sa fie din nou plin si echipa noastra sa se impuna. Hai Bârladu' ! |
|
||||
|
||||
![]() O noua infrangere a suferit barladu`.. sper ca v-ati obisnuit cu totii...
Marti Barladul a sustinut un meci in compania echipei Willy Bacau.. de la care a primit 4 gorluri "0-4 (0-2)", inca din primele minute Willy a avut suprematia pe teren si inscriind chiar foarte repede la inceputul reprizei prin minutul 6. Dupa primirea primului gol ..galeria barladeana a ales sa stea la tribuna cu toti ceilalti cetateni ai orasului... lasand doar banneru "Fusione" cu fata in jos in semn de protest... "ne-am saturat si noi de rezultatele astea" Deplasarea galeriei la pascani nu se va face... iar la urmatorul meci acasa nu stim ce va fi... daca echipa nu isi revine... galeria tot la tribuna va fi !
|
||||
|
||||
![]() Vineri 4 aprilie asteptam ca toti suporterii barladeni sa vina la stadion ... Echipa are nevoie de noi deoarece trece printr-o perioada proasta...
Inca odata facem apel la cetatenii barladului sa vina la stadion !!!!! anuntati si voi mai departe daca puteti .. Echipa joaca cu Laminorul Romani si biletul va costa 2 lei , pentru copii si femei intrarea este libera !
|
|||
|
|||
![]() Vremea e nefasta... Eu am ales sa nu vin
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Pacat ai pierdut un meci frumos
![]() ![]() Last edited by Maryann; 04-05-2008 at 11:19. |
|
||||
|
||||
![]() Adica 3-1
![]()
|
|||
|
|||
![]() adik 3-1 da
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ... in sfarsit si-au revenit...
Daca nu am fi cantat la acest meci cred ca ar fi fost dezastru.. noroc de cei 15 suporteri cantat tot meciu in special din minutu 70 pana in minutul 90 !... prea frumos Asa sa fie mereu si ar fi foarte bine , chiar se uitau speriati jucatorii cum cantam fara oprire... in repriza a II-a
Filme Jocuri full Download Last edited by andreifan16; 04-06-2008 at 02:14. |
|
|||
|
|||
![]() si eram numai 15
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Vine Porumboiu la FC Bârlad?
De câteva zile, prin Bârlad umblă zvonul că echipa locală de fotbal, FC, ar putea intra sub “aripa” omului de afaceri Adrian Porumboiu. Informatia nu a fost, deocamdată, confirmată de conducerea clubului bârlădean. Dumitru Tomescu, presedintele FC Bârlad, ne-a declarat: “Nu am auzit de asa ceva. Nu stiu si nu am cunostintă dacă cineva ar fi discutat cu domnul Porumboiu despre asa ceva. Si oricum, este prematur să vorbim despre asa ceva, mai ales că acum suntem în vacantă”. Ce-i drept, preluarea de către Porumboiu a echipei bârlădene ar reprezenta o variantă cât se poate de convenabilă pentru aceasta. Mai ales că nu se anuntă vremuri prea bune pentru clubul bârlădean. Conducerea primăriei locale a anuntat de curând că nu va mai putea sustine financiar echipa în viitorul sezon competitional. Asta ar însemna că finantarea să rămână doar în grija omului de afaceri Marian Albu, cel care a sustinut si în ultimii ani echipa. Singura veste bună pentru fotbalistii bârlădeni este că municipalitatea intentionează să ofere clubului în administrare Stadionul “Fepa”, cu singura conditie ca echipa să fie mentinută în Liga a III-a. Cum problema terenului e ca si rezolvată, mai rămâne “doar” cea a banilor, care este de altfel si cea mai “spinoasă”. Dacă nu vor fi găsite solutii în timp util, evolutia FC Bârlad în viitorul sezon competitional este pusă sub semnul întrebării. |
|
|||
|
|||
![]() Vesti bune pentru barladenii iubitori de fotbal , recent finantatorul Vasluiului Adrian Porumboiu a dezvaluit la emisiunea "1 la 1" de pe Antena 1 Vs intentiile sale in legatura cu echipa a doua a Vasluiului care tocmai a promovat in liga a III-a.
In proportie de 99% FC Vaslui II va juca meciurile din sezonul viitor ale ligii a III-a la Barlad. Echipa secunda a vasluienilor va avea ca obiectiv promovarea in liga a II-a si va fi intarita in fiekre etapa cu jucatorii care nu vor intra in lotul de 18 la echipa mare. Porumboiu si`a anuntat la aceeasi emisiune intentia de a schimba numele echipei in FC Barlad dupa promovarea in Liga a II-a si de a da echipa primariei barlad, cadou pentru barladenii iubitori ai sportului rege. In urma cu o saptamana s`a anuntat si antrenorul cu care FC VASLUI II va ataca promovarea in liga a II-a , acesta fiind Ioan Sdrobis , un antrenor cu experienta care are in palmares si cateva promovari in liga I . |
|
||||
|
||||
![]() Si care`i vestea buna??? ca vine porumboiu cu echipa lui de la vs, ce`i drept a 2 a si ii schimba numele?? Pacat ca nu se face si la noi o baza sportiva dedicata numa si numa pentru fotbal. Copii astea care joaca pe unde apuca de ce nu au niste echipamente noi si niste conditii bune? Ce`i de la husi au niste conditii de ramai prost.
|
|||
|
|||
![]() vestea buna e ca vedem din nou fotbal in oras ... foarte probabil la nivelul ligii a II-a in scurt timp ... daca noi nu suntem in stare sa avem propria echipa eu zic ca e bine si asa ... ce daca nu e echipa primariei si e a lui porumboiu ? pe baza primariei nu vedeam fotbal de liga a II-a la barlad nici peste 10 ani ...
|
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 4 (0 members and 4 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
FC Vaslui e si echipa noastra! | tyv86 | Sport | 13 | 05-08-2008 15:52 |
De ce nu-si sustin barladenii echipa de fotbal? | lucia_lia2000 | Bârlad | 22 | 06-21-2006 23:39 |
Adevarul - Elevii vorbesc fără inhibiţii despre penis, vagin,prezervativ şi ejaculare | djlyon | Mini revista presei | 0 | 04-11-2006 07:57 |
EvZ - Monica Macovei despre convorbirea Tariceanu - Botos: „Acest telefon nu trebuia dat!” | djlyon | Mini revista presei | 0 | 11-02-2005 06:41 |
EvZ - Rodica Stanoiu despre colegul ei Hrebenciuc: „cancerul politicii romanesti” | djlyon | Mini revista presei | 0 | 10-25-2005 07:54 |
Copyright © 2005 ONLINE CONTENT FACTORY SRL. Toate drepturile rezervate. |